Traveltroef reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Travelstore

Wat voorheen Traveltroef of Gorcums Reisburo was is inmiddels veranderd naar Travel Store, maar het principe is nog steeds hetzelfde. Travel store is een Nederlands reisbureau, u kunt via drie fysieke winkels en via de website vandaag nog uw reis boeken. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Traveltroef lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u daarnaast op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Travel Store

Travel Store werd oorspronkelijk opgericht in het jaar 1975, het was toen een klein familiebedrijf met de naam Traveltroef. Inmiddels behoort het bedrijf tot de grootste zelfstandige reisbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft diverse vestigingen waar u in de fysieke winkels een reis kunt boeken: Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld en Dordrecht. Maar naast deze fysieke winkels kunt u ook op de website van het bedrijf terecht om uw reis te boeken. Wat Travel Store echt onderscheidt van andere soortgelijke bedrijven is dat het bedrijf ook zakenreizen aanbiedt naast privé vakanties.

Producten en diensten van Travel Store

De grootste missie van het bedrijf op de dag van vandaag is het ontzorgen van hun klanten. Dit proberen zij te doen met persoonlijke service, vakkennis en een uniek aanbod. Naast privé vakanties en zakenreizen heeft het bedrijf zelfs nog de expertise in huis voor groep vakanties. Online heeft het bedrijf een groot aanbod, maar via de fysieke "Travel Stores" ligt de wereld pas echt aan uw voeten. Als agent van alle bekende reisorganisaties en exclusieve leveranciers zoals Travel Impressions en Club Med heeft Travel Store namelijk het grootste aanbod van de Benelux. Ze kunnen zelfs Booking.com en Expedia voor u boeken.

Bent u nou op zoek naar een vakantie die helemaal aansluit op uw wensen? Travel Store heeft ook een afdeling maatwerk: de Travel Store Specials. U kunt met hun in gesprek om een reisprogramma op maat voor u op te stellen. Door de rechtstreekse contacten met lokale partners kan het bedrijf namelijk snel en flexibel handelen en bieden zij een uniek aanbod aan. Voor zakenreizen heeft Travel Store ook een aparte afdeling: Travel Store Business. Dit is het zakenreisbureau dat garant staat voor de beste deals in vliegtickets, hotel en autohuur. Voor zakenreizen kunt u terecht in de vestigingen in Gorinchem en Dordrecht, hun service reikt echter wereldwijd.

Aanbevelingen, klachten en tips over Travel Store

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Travel Store? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Travel Store op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Travel Store vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Travel Store of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Travel Store nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review