Skiset

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Skiset

Als je wel eens op skivakantie gaat dan weet je hoe belangrijk het is dat je het juiste skimateriaal hebt. We zijn benieuwd of jij wel eens materiaal hebt gehuurd bij Skiset en wat je ervaring hiermee is. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen om een goede keuze te maken.

Skiset is een Franse skiverhuurder die snowboard- en skimateriaal verhuurd in skigebieden in heel Europa. Je kunt op de website ook in het Nederlands terecht.

Het is vanuit huis moeilijk te bepalen of Skiset de juiste service en kwaliteit levert. Daarom willen we jou vragen om te vertellen wat je ervaring is met Skiset. We zijn benieuwd of het makkelijk was om materiaal te boeken en of dit materiaal ook aan jouw verwachtingen voldeed.

Over Skiset

Skiset een Frans bedrijf dat is opgericht in 1994 en sindsdien hard gegroeid is. Het is ondertussen een van de grootste skiverhuurders van Europa met vestigingen in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Andorra.

Skiset werkt volgens drie uitgangspunten. Zo word al het skimateriaal in 2 jaar vervangen. Alleen de economische categorie laten ze een jaar langer meegaan. Elke keer dat klanten materiaal terug inleveren word het grondig gecontroleerd en geïnspecteerd. Tot slot worden eventuele reparaties en verstellen van bindingen uitgevoerd door een professional.

Het vooraf online bestellen van je skimateriaal zorgt niet alleen voor een flinke korting, maar het zorgt er ook voor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je skimateriaal. Zodra je geboekt hebt krijg je een interactieve kaart waarop je jouw Skiset op bestemming kunt zien. Je hoeft dus alleen nog maar naar je bestemming toe en je spullen op te halen in de winkel.

Producten en diensten van Skiset

Je kunt bij Skiset ski’s & stokken, snowboards en schoenen huren in bijna alle skigebieden in Europa. Om materiaal te huren ga je naar de website en kies je jouw vakantieland, bestemming, skigebied en jouw specifieke winkel. Geef vervolgens de data en kies je skimateriaal. Bij Skiset kun je altijd je materiaal ophalen na 16:00 uur voor de dag van verhuur en tot 10:00 uur inleveren op de dag na de huur.

Je kunt bij Skiset kiezen voor verschillende klassen ski’s zo is er een keuze uit ‘budget’ voor beginnende wintersporters of mensen met een kleine beurs. Of je kunt kiezen voor ‘Evolution’, ‘Sensation’, of ‘Excellence’ voor de gevorderde wintersporter. Je kunt bovendien kiezen voor het toevoegen van schoenen en een helm. Houd er rekening mee dat een helm in veel skigebieden verplicht is.

Mocht je nog niet besloten hebben waar je op wintersport gaat dan kun je op de website van Skiset ook informatie vinden over de skigebieden waar ze materiaal verhuren.

Ervaringen, klachten en tips over Skiset

Het is lastig om door een website te beslissen of een bedrijf de service en producten levert die je verwacht. Als je jouw ervaring deelt leren mensen van echte klanten of dit bedrijf aan te raden is of niet. Laat je review hier achter en help anderen op weg naar een fijne skivakantie.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!