RCN Vakantieparken

Alle reviews

RCN Vakantieparken

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

RCN Vakantieparken

Jaarlijks kijkt een ieder uit naar de vakantie. De vraag is dan als je op vakantie gaat in eigen land of in het buitenland. Als je zin hebt in een leuke vakantie? Dan is RCN een van de plekken voor een gezellig vakantie met familie of vrienden. Je zal zeker een leuke vakantie hebben bij RCN. Op onze website kun je daarom de ervaring van klanten lezen die eerder zijn geweest. Deze reviews kun je terug vinden op onze website.

Over RNC
RCN is al langer dan 65 jaar gespecialiceerd in het creeren van bijzondere vakantieplekken voor kamperen en biedt verblijfsaccommodaties op verschillende locaties. Momenteel heeft het RCN 18 vakantieparken in Nederland, 8 Campings in Frankrijk en 1 Camping in Duitsland. Behalve een vakantie plannen bij RCN, kunnen maatschappelijke organisaties in aanmerking komen voor een sociale ondersteuning. Het bedrijf blijft zich steeds verbeteren en ontwikkelen.

Producten en diensten RNC
Bij RCN kun je dus een vakantie plannen in Frankrijk, Nederland of Duitsland. RCN zorgt ervoor dat de klant de juiste service krijgt, zeker bij het kiezen van de juiste vakantiepark. Zo heb je dan een vakantie die bij je past. Bij RCN gaat het om een ideale bestemming die rust en ruimte brengt tijdens je vakantie. Op de website van RCN is het mogelijk de gewenste periode en het park waar je het liefst naartoe gaat te kiezen. Hier kun je de aankomst, vertrek, gewenste land en faciliteiten kiezen.

De vakantieparken beschikken allemaal over een binnenzwembad, waterparadijs en boemeltrein. Op de terreinen kun je vrij kamperen in het natuurgebied. Verder zijn de parken een unieke combinatie van strand, haven en bos. De kampeerplaatsen zijn direct aan het water gelegen, waardoor je een goed overzicht kunt hebben van de spelende kinderen. Bij RCN kun je kiezen watersportvakantie, mountainbiken, natuurbeleving in glamour en lang kamperen.

Het heel jaar door kun je bij de RCN Vakantieparken profiteren van verschillende aanbiedingen. Zo kun je genieten van de Franse voordeelweken, de last minutes en het honden verwenweekend. Hiernaast gelden de langkampervoordeel en het opa en oma weekend het heel jaar door. Voor hulp met de verschillende kampeerparken en aanbiedingen komt de klantenservice in. Zij zullen je verder assisteren bij vragen of opmerkingen. Van maandag tot en met vrijdag kun je gerust contact opnemen met hen. Het contact kan telefonisch maar ook via de website RCN.nl. Ook in het weekend is de klantenservice bereikbaar voor klanten en vakantiegangers die al reeds aanwezig zijn op de parken.

Complimenten, klachten en tips voor RCN
Het is lang niet voor een ieder even gemakkelijk om een goede keuze te maken voor een leuke vakantie plek. Zeker niet als er meerdere aanbieders zijn. Ben je al weleens naar het RCN geweest? Heb je gebruik gemaakt van de diensten? Heb je de vakantie goed kunnen doorbrengen bij een van de parken? Hoe heb je de klantenservice ervaren? Laat dan weten wat jouw ervaringen en beoordelingen zijn. Vertel in een review wat jouw antwoorden zijn op deze vragen. Zo kun je andere vakantiegangers helpen om een goede keuze te maken.