Tours & Tickets

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Tours & Tickets

Als toerist in het buitenland bereiden we ons altijd goed voor: We bekijken wat er te doen is en wat we willen zien. Zodra we in ons eigen landje op vakantie gaan, dan laten we alle schepen varen. Geen wonder dat de meeste Nederlanders niet eens weten wat er zoal allemaal te doen is in Amsterdam. Op Tours & Tickets kun je niet alleen zien wat er allemaal te doen is, maar ook meteen tickets kopen. Dit scheelt weer uren in de rij staan. Bent u wel eens in Amsterdam geweest? Welke van de beroemde attracties heeft u bezocht, en van welke wist u niet eens het bestaan af? Heeft u uw ticket ter plaatse gekocht of via de website van Tours & Tickets? Laat ons de voor en nadelen weten van het kopen van tickets online. Uw review bij ReviewsBird kan voor anderen een inspiratie betekenen. Geef uw beoordeling en vertel over uw ervaring over de verschillende attracties en tours, maar zeker ook over deze online shop zelf.

Over Tours & Tickets
In het hart van Amsterdam ligt tour operator Tours & Tickets. Deze tour operator bestaat al ruim 35 jaar en is gespecialiseerd in het verkopen van kaartjes voor excursies in Nederland en België. Ze hebben tickets voor musea, attracties en rondvaarten, en beschikken ook over een exclusief assortiment aan combi-pakketten. Iedere maand verschijnt er weer een digitale nieuwsbrief waarin de nieuwste musea en attracties worden aangekondigd. De website is bedoeld als promotie voor Amsterdam, ter inspiratie en, voor wie dat wil, het boeken van een ticket. Door hun contacten en de bulkinkoop van tickets zijn de meeste tickets die aangeboden worden op deze site goedkoper dan wanneer je ze bij de kassa koopt. Alle tickets worden via een App verstuurd, zodat je bij de kassa enkel je telefoon hoeft te laten zien waarop het ticket staat dat je gekocht hebt. Op ongebruikte tickets wordt geen geld terug gegeven.

Producten en diensten van Tours & Tickets

Bij Tours & Tickets kun je inspiratie opdoen en tickets boeken

voor de verschillende activiteiten, attracties en evenementen in Amsterdam. Je kunt er een ticket boeken voor de verschillende rondvaartboten, diner op een rondvaartboot, een stadsgids huren, kaartjes voor de dierentuin Artis, Het Van Gogh Museum Rembrandt Museum, Rijksmuseum, Anne Frank Huis, Madame Tussauds en dagtripjes naar de charmante dorpjes Volendam, Zaanse Schans en Marken. Je kunt ook kiezen voor de verschillende attracties zoals het bizarre en ongelooflijke Ripley's Believe it or Not!, BODY WORLDS en natuurlijk een rondleiding om de Amsterdamse Wallen. Vaak zijn de kaartjes en tickets iets goedkoper dan wanneer je ze ter plaatse koopt.

Complimenten, klachten en tips over Tours en Tickets
Heb jij de site van Tours & Tickets gebruikt als informatiesite, voor inspiratie? Of heb je de site echt gebruikt om tickets te kopen? Hoe is het combi-ticket je bevallen? Of ben je Amsterdammer en heb je commentaar of suggesties voor onze lezers? Schrijf in je review welke attracties je leuk vond, en welke tegenvallen. Zo kunnen we allemaal plezier beleven bij onze volgende visite aan deze boeiende stad.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Daniël Spruyt 1 jaar geleden
8.5
Ik ben onlangs op vakantie geweest in Nederland en heb een aantal rondleidingen geboekt bij Tours & Tickets. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de diensten die zij bieden. De websi...

Alle reviews ( 1 )

Uw lokale gids in Nederland | Recensie Tours & Tickets

Ik ben onlangs op vakantie geweest in Nederland en heb een aantal rondleidingen geboekt bij Tours & Tickets. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de diensten die zij bieden. De website was eenvoudig te gebruiken en het boeken van mijn tours was naadloos. De gidsen waren absoluut fantastisch, deskundig en vriendelijk. Zij brachten de geschiedenis tot leven met hun verhalen en anekdotes, waardoor ik me echt onderdeel voelde van de bezienswaardigheden waar we naartoe gingen. Het tempo van elke tour was goed doordacht en er waren tal van gelegenheid voor vragen gedurende elk onderdeel. Naast het feit dat alles soepel liep, kreeg ik ook nog eens veel waar voor mijn geld - alle attracties die ik wilde zien waren inbegrepen in de prijs van de tour. Ik hoefde dus geen extra toegangsprijzen te betalen. Tours & Tickets heeft me geholpen om het beste uit mijn reis naar Nederland te halen zonder stress of moeilijkheden bij het organiseren ervan. Bedankt voor dit prachtige avontuur!

D
Daniël Spruyt 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!