NOVASOL reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

NOVASOL

Zodra het moment aanbreekt dat je je volgende vakantie wilt boeken zul je merken dat je online tegenwoordig enorm veel keuze hebt. Zo veel zelfs dat je er bijna stress van zou krijgen. En dat is natuurlijk wel het laatste waar je last van wilt hebben als je een nieuwe bestemming gaat zoeken. We weten uit ervaring dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van een bestemming en een aanbieder die daarin gespecialiseerd is en daarom bieden we je op onze website de reviews van andere consumenten. Op die manier krijg je inzicht in de mogelijkheden die bij je budget passen, weet je welke aanbieders goed gewaardeerd worden én kom je te weten welke reiswebsite de meeste klachten heeft ontvangen. Een van de aanbieders waarover je op onze site meer kunt lezen is Novasol, de reisorganisatie die zich bezighoudt met het verhuren van vakantiehuizen in vele landen van Europa zoals bijvoorbeeld Denemarken, Frankrijk en Zweden.

Over Novasol

Novasol werd meer dan 50 jaar geleden opgericht in Denemarken en bood destijds als Nordisk Ferie voornamelijk vakantiehuizen in Noorwegen aan. Inmiddels is het bedrijf een internationaal concern geworden met vestigingen in diverse Europese landen zoals Nederland, Zweden en Duitsland. In totaal werken er meer dan 400 mensen bij de diverse filialen verspreid over het Europese continent.

Hulp van de klantenservice van Novasol

Natuurlijk is de website van deze vakantieaanbieder zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt maar als je alsnog hulp nodig hebt om een vakantiehuis te reserveren dan kun je op twee manieren hulp zoeken. Je kunt gebruik maken van de rubriek met veelgestelde vragen over huurvoorwaarden, omboekingen en annuleringen en bijvoorbeeld betalingen. Vind je geen volledig antwoord op de vragen die je hebt of ondervind je problemen bij het Novasol inloggen? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf. Je kunt de medewerkers van deze afdeling tijdens kantooruren en op zaterdag telefonisch contacteren. Als je wilt weten wat de meningen van andere klanten zijn over deze onderneming dan kun je daarvoor hun Novasol reviews op onze website raadplegen.

Hoe kun je boeken bij Novasol?

Novasol

maakt gebruik van een interne zoekmachine waar je eenvoudig de bestemming waar je heen wilt en de aankomst- en vertrekdatum in kunt vullen. Je krijgt daarna alle mogelijkheden te zien die er in de buurt van jouw gekozen plek beschikbaar zijn. Zo zie je bijvoorbeeld alle Novasol vakantiehuizen in Duitsland of de appartementen in Zagreb, Kroatië die Novasol te bieden heeft. Nadat je een keuze hebt gemaakt en al je persoonlijke gegevens hebt ingevuld kun je direct overgaan tot het betalen van je Novasol vakantiehuis. Daarvoor kun je gebruik maken van iDEAL of creditcard. Welk deel van de reissom je moet betalen hangt af van het moment waarop je jouw reservering bevestigt.

De accommodaties van Novasol

Welke soorten accommodaties zijn er eigenlijk te boeken bij Novasol? Volgens informatie op de site van deze aanbieders zijn er in totaal meer dan 50.000 vakantiehuizen te kiezen die verspreid liggen over 19 verschillende landen. Zoek je een vakantiehuis met zwembad langs de Middellandse Zeekust in Spanje of Italië? Dan is de kans groot dat je een huis zult vinden bij Novasol. Ga je liever naar een bestemming dichter bij huis zoals de Ardennen of Gelderland dan kun je daarvoor ook terecht bij deze aanbieder. Bekijk voor het boeken wat andere gasten te zeggen hebben over de gastvrijheid en kwaliteit van de vakantiehuizen op de diverse bestemmingen. Je kunt dit doen door hun Novasol reviews op onze website te bekijken.

Reviews en commentaren over Novasol

Als jij al met Novasol op vakantie bent geweest dan kun je jouw mening over je vakantie bij ons kwijt. Door een review over Novasol op onze website te publiceren kun je andere vakantiegangers laten weten hoe goed of slecht jij dit bedrijf beoordeelt. Was de accommodatie zoals verwacht? Waren alle voorzieningen zoals vermeld op de site aanwezig? Hoe goed wordt je door de klantenservice behandeld als je belt met een vraag of klacht? Welke ondersteuning krijg je als gast op het moment dat je tijdens je verblijf hulp nodig hebt van Novasol? Door in jouw beoordeling uitgebreid in te gaan op dit soort en andere vragen draag je bij aan een zo objectief mogelijk beeld dat wij van deze vakantieaanbieder willen laten zien. Ook als je ervaring hebt met het annuleren van een Novasol vakantie of als je als huiseigenaar met het bedrijf samenwerkt ben je van harte welkom om jouw mening met andere consumenten te delen. Uiteindelijk lukt het alleen op die manier om te laten zien of Novasol betrouwbaar is of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review