Interhome

Alle reviews

Interhome

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Interhome

Net als andere Nederlanders kijk je ongetwijfeld uit naar de vakantie. Even lekker ontspannen, weg uit de dagelijkse sleur! Je batterijen opladen op een inspirerende locatie kan erg deugd doen. Maar waar ga je heen? Ga je de hele tijd op hotel? Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig ervoor om een vakantiehuisje te huren, een soort mini-thuis, weg van huis! Bij Interhome kun je terecht voor meer dan veertigduizend vakantiehuizen doorheen 31 landen. Je wil natuurlijk wel zeker zijn dat je vakantie volledig geslaagd zal zijn, dat je in een mooi en gezellig huisje terecht komt! Lees hiervoor eerst eens de beoordelingen over Interhome van voormalige klanten, hier op ReviewsBird. Van hun ervaringen kun je immers veel leren en goed inschatten of je bij Interhome een geslaagde vakantie kan verwachten!

Over Interhome
Interhome.nl is de Nederlandse tak van een Zwitsers bedrijf dat al sinds 1965 actief is in de sector van vakantiewoningen. Het bedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 bereikbaar per telefoon en per e-mail. Interhome is onderdeel van de Migros Group, het grootste detailhandelsconcern van Zwitserland, opgericht in 1925. Interhome is aangesloten bij het ANVR(Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en het Calamiteitenfonds. De website van Interhome wordt onderhouden door HHD B.V., gevestigd in Rijswijk.

Producten en diensten van Interhome
Bij Interhome kun je terecht voor het huren van vakantiehuizen in 31 landen, waaronder Andorra, Ierland Oostenrijk, Portugal, Zweden en Slowakije. Ook Zuid-Afrika is mogelijk. Per locatie kun je op de website van Interhome  veel informatie vinden, vooral wat er te zien is en waar je op moet letten. Er zijn een 40.000 tal woningen beschikbaar. Via de website van Interhome kun je selecteren op locatie, duurtijd van je verblijf, aankomstdatum, slaapkamers, type accommodatie, beoordeling, huisdier toegestaan, afstand tot zee/skipiste, en een heleboel andere wensen. De boekingen voor de huisjes kunnen geschieden via de website, per e-mail of telefonisch.

Je kunt voor je vakantiehuisje bij Interhome betalen met PayPal, iDEAL, VISA, MasterCard en per bankoverschrijving. Een aanbetaling van 20% is vereist, en dit moet je binnen vijf dagen na de boeking regelen. Het restbedrag 28 dagen voor de aankomstdatum. Het is mogelijk om je boeking te annuleren, hiervoor betaal je meestal annuleringskosten. Als je kortingen zoekt, kun je kiezen uit een aantal woningen aan een Last-Minute-tarief. Op de website van Interhome kun je ook een persoonlijke digitale brochure aanvragen, die je dan per e-mail ontvangt. Als huiseigenaar kun je ook terecht bij Interhome om je huisje te huur te stellen.

Klachten, complimenten en tips voor Interhome
Als je klachten hebt over het verblijf zelf, kun je die melden aan de sleutelhouder, om tot een gepaste oplossing te komen. Daarnaast kun je die klacht binnen drie dagen aan het boekingskantoor melden. Hier op ReviewsBird kun je dat ook laten weten, zo informeer je andere mensen over jouw slechte ervaringen. Maar als je daarentegen een topverblijf hebt meegemaakt in een woning van Interhome, is het natuurlijk net zo leuk om een complimentje achter te laten! Schrijf een review en laat aan de wereld weten wat jouw beoordeling van Interhome is!