Bekijk House of Britain ervaringen voordat je op reis gaat!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

House of Britain

Een bezoek brengen aan het prachtige Dartmoor National Park in Zuid-Engeland, de oude stad Bath met de Romeinse thermen, het indrukwekkende Isle of Skye in Schotland of het betoverende Snowdonia National Park in Wales. Deze worden allemaal online aangeboden. Ook voor personen, die liever witte stranden opzoeken of in alle rust willen genieten van de ongerepte natuur. Of bezoekt u liever bruisende steden bezoeken en haar inwoners leren kennen? Heeft u liever winkels, imposante kastelen, bergen of gezellige pubs? ReviewsBird heeft voor eenieder een uitgebreid overzicht aan reizen en reisorganisaties beschikbaar. Op de site vindt u in de reviews, de ervaringen en beoordelingen die reizigers hebben met de diverse reisorganisaties. Neem even een kijkje hier in de reviews en maak uw eigen keuze. Ook uw eigen mening en ervaring mag u met ons delen!

Over House of Britain
House of Britain zegt al sinds 2003 dé specialist te zijn in het organiseren van reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Zij stellen reizen samen, waarbij hun klanten op hun eigen gemak van al het moois van deze landen kunnen genieten. Tijdens deze reizen kunnen zij verblijven in een Bed & Breakfasts, vakantiewoning, hotel, camper, authentieke Inns of landhuishotels. Alle standaardreizen kunnen naar wens worden aangepast en worden georganiseerd. Zo ook zelfbedachte routes en dat bepaald reisonderdeel dat de klant op het oog heeft. Het team van House of Britain verzekert continu nieuwe ideeën uit te werken om hun klanten een steeds vernieuwd vakantieprogramma te garanderen.

Producten en diensten van House of Britain
Online biedt House of Britain reizen op maat aan, zoals groepsreizen, voorjaarsreizen, autorondreizen, treinreizen, overtochten, fietstochten en er even tussen uit. Allen reizen, met als bestemmingen Engeland, Schotland, Wales, Ierland en Kanaaleilanden. De diverse aanbiedingen omvatten onder meer autorondreizen-Ireland, at a Glance Outlander Experience, autorondreizen en Zuid-Engeland ontdekken, ontdekkingsreizen met House of Europe. Reizen naar de diverse bestemmingen met als vervoermogelijkheden: Eurotunnel, Eurostar, treinpassen, autohuur en camperhuur. Overnachten kan desgewenst in een Bed & Breakfast, hotel, cottage of vakantiepark. Met Eurotunnel wordt bijvoorbeeld snel, gemakkelijk en comfortabel gereisd van Calais naar Folkestone in een half uur. Met autorondreizen-Ierland wordt een 8-daagse durende reis aangeboden naar Ierland oosten, met Ierland in vogelvlucht met natuur, kust en steden. De Outlander Experience Autorondreizen-Schotland omvat het mogen beleven van Schotland van de tv-serie Outlander in een 10-daags durende reis. En met Autorondreizen-Engeland gaat u op ontdekkingsreis in Zuid-Engeland gedurende 15 dagen.

Complimenten, klachten en tips voor House of Britain
Met de online reis-intake kan in 5 minuten de reis via House of Britain worden geboekt. Klanten met aparte wensen kunnen een e-mail sturen naar info@houseofbritain.nl. Voor klachten kan worden gebeld naar 0118-440444.

Heeft u iets gemerkt van vernieuwingen in het programma van House of Britain? Hoe ervaarde u de klantenservice? Houden zij zich aan de gemaakte afspraken? Laat het ons weten op onze website.

Bent u door de verkregen informatie geïnteresseerd geraakt in de aanbiedingen van House of Britain? Dan mag u hier op ReviewsBird.nl een kijkje nemen en uw beslissing bepalen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review