Hilton

Alle reviews

Hilton

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Hilton

Hilton, wat voorheen Hilton Worldwide en Hilton Corporation was, is een Amerikaans bedrijf dat meerdere hotelmerken exploiteert. De hoofdvestiging van Hilton Worldwide bevindt zich in McLean, Virginia in de Verenigde Staten. Hilton is een van de grootste hotelondernemingen ter wereld. Op 31 maart 2020 had het 6162 hotels in eigendom of onder beheer, met zo'n 977939 kamers in el 118 landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hilton lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Hilton
In 1964 werd het bedrijf gesplitst in een nationaal deel: Hilton Hotels Corporation, en een internationaal deel: Hilton International. Vanaf 2006 kwamen deze ketens weer in een hand. Een jaar later werd het bedrijf overgenomen door de Blackstone Group. In december 2013 werd het bedrijf beursgenoteerd op de New York Stock Exchange. Blackstone verkocht toen 24 procent van de aandelen. Bij de introductie op de beurs had Hilton een beurswaarde van twintig miljard dollar. In oktober 2017 verkocht Blackstone een blok aandelen van Hilton aan de Chinese HNA Group. HNA betaalde 6,5 miljard dollar voor een belang van 25 procent in Hilton en werd daarmee de grootste aandeelhouder. Na elf jaar heeft Blackstone volledig afscheid genomen van de belegging, zij behaalde in totaal een winst van veertien miljard dollar. 

Producten en Diensten van Hilton
Wat onderscheidt Hilton dan van andere hotelketens in Nederland? Allereerst heeft Hilton meerdere hotelmerken onder zich, anno 2020 waren er in Nederland vijftien van deze hotelmerken te vinden. Dit zijn onder andere het Waldorf Astoria in Amsterdam, Hilton Amsterdam, Hilton Rotterdam, Hilton the Hague, Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station en Hampton by Hilton Utrecht. Het Hilton Hotel in Amsterdam is zelfs een rijksmonument. Een belangrijke gebeurtenis die in dit hotel plaatsvond is de huwelijksreis van John Lennon en Yoko Ono toen zij zeven dagen in bed in Het Hilton lagen om interviews te geven over wereldvrede. 

Hilton wil hun hotels graag toegankelijk maken voor verschillende soorten mensen. Het heeft vaak wel een aardig prijsje maar u kunt terecht bij Hilton voor bijvoorbeeld business trips, huwelijksreizen of gewoon een weekendje weg met u familie. Naast overnachtingen kunt u ook een keer alleen gaan lunchen of dineren in de restaurants van de hotels. Die zijn namelijk ook geopend voor mensen die geen hotelgasten zijn. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Hilton
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Hilton? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Hilton op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hilton vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Hilton of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Hilton nu achter. Dit zodat andere mensen ook weten waar zij aan toe zijn.