Happen en Trappen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Happen en Trappen

Nederlanders fietsen elk jaar veel kilometers, misschien doe je het zelf ook regelmatig. Houdt je van fietstochten maken? Dan komt het vast vaker voor dat je onderweg ergens even iets wilt eten, dat begrijpen ze bij Happen en Trappen. Een bedrijf dat fietstochten organiseert en onderweg een pitstop maakt om bij een van hun restaurants te gaan eten. Alleen wat kan je eigenlijk verwachten van Happen en Trappen?

Voordat je daadwerkelijk een fietstocht aanschaft moet je wel weten wat je kunt verwachten. Je hebt wellicht bepaalde eisen zoals: een specifieke route. Niet te absurde prijzen. Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice, wat voor annuleer mogelijkheden zijn er. Wat voor ervaringen hebben consumenten die al eerder een fietstocht hebben gemaakt met Happen en Trappen eigenlijk? Dit soort vragen bepalen of Happen en Trappen wel of niet aan je verwachtingen en eisen zal voldoen. Vandaar dat je op ons platform, reviews en beoordelingen kunt lezen van consumenten die al eerder te maken hebben gehad met Happen en Trappen.

Over Happen en Trappen
Happen en Trappen is een Nederlands bedrijf, dat terug dateert naar het jaar 2006. In dat jaar boden ze nog maar één enkele route aan, vandaag de dag zijn dat er al meer dan 200, waarbij er keuzen kan worden gemaakt uit meer dan 850 restaurants. Zo’n 275.000 fiets hebben al eens een route bij ze gemaakt. Volgens het bedrijf is het einde nog lang niet in zicht. Ze willen zich nog meer uitbreiden.

Producten en diensten Happen en Trappen
Routes van Happen en Trappen worden aangeboden verspreid over Nederland en België. Om precies te zien waar routes bevinden hebben ze een systeem op de website waar je zelf gegevens zoals plaatsnaam en de afstand van het startpunt kunt aangeven. Op deze manier kan je de perfecte route voor jezelf plannen. De kosten bedragen € 42,95 euro p.p. Daarbij inbegrepen zijn 5 gangen, een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving. Niet inbegrepen zijn de drankjes: deze moeten namelijk ter plekke worden afgerekend. Het is mogelijk om de gekozen route één dag - tot 18:00, van te voren op hun website te reserveren.

Ben je opzoek naar een origineel cadeau? Dan kan je ook een fietstocht cadeau doen. De kosten bedragen net zoals bij een normale bestelling € 42,95 euro p.p. Wil je ‘’ThemaHappen’’, dan kan je op de website daar een speciale categorie over vinden. ThemaHappen is een onderdeel van Happen en Trappen, waarbij je een culinaire fietstocht maakt met thema’s als: sports, cultuur en recreatie.

Contact
Happen en Trappen valt via een van de volgende methodes te bereiken. Mailen kan naar: info@happenentrappen.nl. Neem je liever telefonisch contact op, doe dat dan via: +31 (0)88 633 20 00. Bent u een zakenpartner of horecaondernemer, dan kunt u via de mail contact opnemen. Wil je liever zelf eerst kijken of je vraag op de website te vinden valt, neem dan een kijkje bij de Veelgestelde Vragen.

Reviews en beoordelingen Happen en Trappen
Al ooit een fietsroute bij Happen en Trappen aangeschaft? Laat dan bij een ons een recensie achter over hoe je dat hebt ervaren. Hoe was de klantenservice? Beviel het eten of viel het tegen? Of schrijf bijvoorbeeld over hoe de route beviel en hoe het verliep. Op deze manier kunnen andere klanten beter inschatten of Happen en Trappen iets voor hun is. Wil je meer leren over Happen en Trappen en andere bedrijven, dan kan je op onze website reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review