Fletcher Hotels

Alle reviews

Fletcher Hotels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Fletcher Hotels

Als je wel eens in een hotel in Nederland hebt overnacht is de kans groot dat het een Fletcher hotel was. We willen je vragen wat jouw ervaring is met deze hotelketen zodat anderen kunnen bepalen of ze ook een nacht door willen brengen bij een van de hotels van Fletcher. Deel je ervaring hierdoor help je een ander. 

Fletcher Hotels is een Nederlandse hotelketen met meer dan 100 hotels in heel Nederland. Dit oer-Hollandse bedrijf biedt overnachtingen aan in luxe hotels met 3 of 4 sterren en vaak prachtig gelegen in de natuur.

Wat is jouw ervaring met Fletcher Hotels? Hoe heb je de overnachting, de kamer en de service van het hotel ervaren? Anderen hebben heel veel aan het antwoord op die vragen. Hiermee kunnen anderen weloverwogen besluiten of ze een nacht bij Fletcher Hotels willen boeken.

Over Fletcher Hotels
Het eerste Fletcher hotel staat op het eiland Texel. In 1997 kocht Chris Luken hier hotel Koogerend en vernoemde het naar zijn hond ‘Fletcher’. Sindsdien zijn er een groot aantal Nederlandse hotels bijgekomen en is het bedrijf uitgegroeid tot een grote keten. In 2016 hadden ze 4000 kamers in 73 hotels. Het bedrijf werd in dat jaar verkocht aan NIBC Bank en Xead Group. 

Tegenwoordig heeft Fletcher rond de 100 hotels op de meest uiteenlopende plekken in Nederland ongeveer 75% van de hotels hebben vier sterren. De overige hotels hebben drie sterren, maar allemaal stralen ze een zekere luxe uit.

Een van de meest iconische hotels van Fletcher is Fletcher Hotel Amsterdam die met zijn cilindervorm een echte blikvanger is. Je kan het grijsblauwe hotel niet missen als je over de snelweg naar Amsterdam rijd. Het meest populaire hotel van Fletcher is Fletcher Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Niet alleen is het prachtig gelegen in het heuvelachtige landschap van Gelderland, de kamers zijn daarnaast ook comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Producten en diensten van Fletcher Hotels
Om een overnachting te boeken kun je op de homepage van Fletcher Hotels je bestemming, data en aantal personen invoeren, en de pagina laat alle opties zien. Als je vervolgens jouw hotel hebt gekozen word je doorverwezen naar de eigen website van het hotel. Hier kun je alles vinden wat je wil weten over het door jouw gekozen hotel. Zo vind je er filmpjes en foto’s van het hotel en de omgeving en informatie over de bestemming.

Fletcher Hotels bied bij veel hotels wellness en spa-faciliteiten of een beauty salon. Ze hebben zelfs een wellnesboot in Mill, hier hebben ze onder andere een Panorama sauna met 95 graden zicht, maar ook een Zoutsteensauna, stoomcabine, wisselbaden en een verwarmd zwembad.

Ervaringen, klachten en tips over Fletcher Hotels
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met Fletcher Hotels, en of je anderen aanraad om hier ook een keer te overnachten. Als je naar een hotel gaat wil je graag ontspannen daarom is het fijn dat je vooraf weet of de hotelketen betrouwbaar is. Jouw ervaring kan er aan bij dragen om deze keuze te maken.