Family Holidays

Alle reviews

Family Holidays

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Family Holidays

Wie gaat er nu niet graag op reis! Elk jaar trekken duizenden Nederlanders de wereld in, en dan vaak om te gaan kamperen. In de top drie van meest populaire bestemmingen staat steevast Spanje. Een tijdje naar de zon trekken kan toch zo leuk zijn. Bij Family Holidays kun je terecht voor het boeken van een kampeervakantie in een aantal campings in dit Zuid-Europese land. Lees natuurlijk eerst eens goed wat voormalige reizigers te zeggen hebben over dit bedrijf. Leer van hun beoordelingen, bekijk alle reviews op ReviewsBird en beslis dan of jij ook op reis wil met Family Holidays.

Over Family Holidays
Family Holidays is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van vakanties in Spanje. Family Holidays is gevestigd in Wezep. Je kunt Family Holidays bereiken per telefoon (van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 19:00), en per e-mail 7 dagen in de week. De website heeft ook een live chat beschikbaar, net als een contactformulier. Je kunt Family Holidays volgen op Facebook. Het bedrijf is ook lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), een organisatie die garantstaat voor de betalingen van reizigers indien de reisorganisatie in de problemen komt.

Producten en diensten van Family Holidays
Family Holidays is een reisorganisatie waar je terecht kan voor het boeken van een uitgebreid aanbod aan kampeerreizen in Spanje. Zo zijn er een aantal Campings beschikbaar, zoals Mas Sant Josep, Valldaro, King’s, Interpals, Cala Gogo en Resort Cypsela. Je kunt ook allerlei Accommodaties boeken, zoals Luxe bungalowtenten, luxe safaritenten (glamping) en staanplaatsen (in het geval je met je eigen tent, caravan of vouwwagen op vakantie gaat).

Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis ontvang je je reispakket per e-mail. Hierin kun je een voucher en routebeschrijving tot aan de camping vinden, net als alle nodige gegevens. De accommodaties zijn doorgaans beschikbaar vanaf 15:00 uur, en je kunt erin blijven tot 10:00 uur. Op de campings zijn altijd Nederlandstalige personeelsleden van Family Holidays beschikbaar. De huurprijzen van Family Holidays zijn exclusief toeristenbelasting, maar staanplaats, gas en elektriciteit zijn inbegrepen. Als je zelf geen linnengoed meebrengt, kun je dat huren voor een meerprijs. Er is geen borgsom vereist, maar wel een aanbetaling van €100. Na het boeken van je reis, moet je per bankoverschrijving betalen. Als je niet zeker weet hoe je best naar en in Spanje reist, kun je op de website van Family Holidays tips en informatie vinden over de beste vervoermiddelen, de beste uitjes, stranden, enzovoort.

Klachten, complimenten en tips voor Family Holidays
Ben je zelf al eens op reis gegaan met Family Holidays? Hoe was jouw ervaring hiermee? Ben je er helemaal tevreden over, of zit je toch met een boel frustraties en heb je allerlei klachten te melden over dit bedrijf? Dan horen wij er graag alles over, hier bij ReviewsBird. Vertel honderduit over jouw ervaringen, zo kunnen andere mensen die eraan twijfelen of ze ook een reis gaan boeken bij Family Holidays zich een beter beeld vormen van de situatie. Wil je een complimentje geven aan het bedrijf, is dat net zo leuk om dat hier te doen! Schrijf een review en laat je mening horen.