Familiehuis Nunspeet

Alle reviews

Familiehuis Nunspeet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Familiehuis Nunspeet

Tijdens de jaarlijkse vakantieis het altijd leuk om even eruit te gaan met vrienden of familie. Een familiehuis in de natuur maakt het allemaal alleen maar leuker. Bij Familiehuis Nunspeet kun je verschillende accommodaties vinden voor een leuke vakantie. Je zult je dan wel eens afvragen hoe het verhuren geschied? Wat de kwaliteit is van de woningen en hoe klanten worden opgevangen door de klantenservice. Vakantiegangers die eerder zijn geweest kunnen je hierbij helpen door reviews van hen te lezen. Zo kun je een goed beeld krijgen van hun ervaringen en beoordelingen van Familiehuis Nunspeet. Doordat ze hun ervaring delen, kun je zelf beslissen als je kiest voor Familiehuis Nunspeet, of juist voor een andere aanbieder.

Over Familiehuis Nunspeet
Het bedrijf Familiehuis is een vakantiepark die gevestigd is in Nunspeet. Deze park is gelegen aan het Veluwemeer. Jong en oud kunnen geaccommodeerd worden bij Vakantiehuis Nunspeet. Bij de prachtige meer kun je verschillende watersporten uitoefenen. Met een motorbootje, kano of supboard kun je op het water. Je kunt ook fietsen op de verschillende routes die beschikbaar zijn. Hiernaast kun je gebruik maken van de uitkijktoren. Dit ligt op de 30 meter hoog. Het is je aangeraden om gebruik te maken van “de brake”. Het is een sport- en recreatiecentrum. Verder zijn de vakantiehuizenzeer geschikt voor het boeken van een korte vakantie of juist voor een iets langere vakantie. En ongeacht de verschillende periodes in het jaar, kun je het vakantiepark bezoeken. Voor elke periode zijn er activiteiten die het bezoek zinvol maken.

Producten en diensten van Familiehuis Nunspeet
Op het park van Familiehuis Nunspeet kun je gebruik maken van sport- en spelactiviteiten. Het park van dit vakantiehuis is aan het water gelegen. Zo kun je gebruik maken van fietsverhuur, sport en spel, wateractiviteiten en eten en drank die wordt aangeboden. Het Familiehuis Nunspeet beschikt over groepsaccommodatie zeker voor 20 personen. Ze zijn allemaal zelf voordienend. Verder beschikt een familiehuis over 10 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime woonkamer, een buiten barbecue en ten slotte een tuin. Bij Familiehuis Nunspeet wordt jouw privacy hoog gehouden. Je kunt kiezen tussen verschillende samenstellingen. Zo bestaat er ook 4 tot 6, en chatlets villa’s voor 8 personen. Een vakantiehuis huren bij dit bedrijft zorgt ervoor dat jouw vakantie relaxt verloopt.

Complimenten, klachten en tips voor Familiehuis Nunspeet
Ben je al geweest naar Familiehuis Nunspeet met vrienden of familie? Hoe heb je die reis ervaren? Wat vond je van de verschillende accommodatiemogelijkheden? Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice, hoe heb je dat ervaren? Als je antwoord kan geven op deze vragen, kun je ook gerust een oordeel of mening achterlaten. Je kunt je review en beoordeling achterlaten op de website. Met jouw review kun je andere klanten helpen om een keuze te maken voor de verschillende accommodatie en activiteiten van dit vakantiebedrijf.