Eilandhoppen op Maat

Alle reviews

Eilandhoppen op Maat

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Eilandhoppen op Maat

De naam zegt het misschien al maar Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen. Het bedrijf heeft persoonlijk alle eilanden bezocht en kennen de accomodaties die zij aanbieden, zodat u echt de sfeer van het (ei)land kunt proeven. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Eilandhoppen op Maat lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Eilandhoppen op Maat delen door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over Eilandhoppen op Maat
Eilandhoppen op Maat specialiseert zich dus in het op maat aanbieden van eilandhoppenreizen. Maar wat is dat nou eigenlijk, eiland hoppen? Met eiland hoppen wordt een type reis bedoeld waarbij reizigers in korte tijd meerdere eilanden na elkaar bezoeken en als het ware dus van eiland naar eiland "hoppen". Deze manier van reizen is vooral geschikt bij eiland groepen zoals in het Caribisch gebied of bij de Canarische eilanden, maar ook bij landen met veel eilanden voor de kust, zoals Griekenland of Thailand. Deze reizen biedt Eilandhoppen op Maat dan ook aan, maar zij focussen zich als organisatie voornamelijk op de eilanden voor de Spaanse en Griekse kust. 

Producten en Diensten van Eilandhoppen op Maat
Bij Eilandhoppen op Maat kunt u dus terecht voor reizen naar de eilanden aan de Griekse en Spaanse kust. Maar wat onderscheidt Eilandhoppen op Maat nu van andere reis aanbieders? Eilandhoppen op Maat onderscheidt zich, zoals de naam al zegt, door de reizen op maat aan te bieden. De reizen zijn dus aan te passen zoals u dat wilt, bijvoorbeeld een dagje langer, een dagje korter, nog een extra eiland er bij, dat is allemaal geen probleem. Mocht u nog extra speciale wensen hebben die u niet op de website van de organisatie kunt vinden kunt u contact met het bedrijf opnemen en wordt het (bijna) altijd voor u geregeld. 

De organisatie heeft persoonlijk alle eilanden bezocht, ze kennen dus de accommodaties die zij aanbieden en ze kunnen u dus ook daadwerkelijk advies geven. De organisatie biedt voornamelijk kleinschalige accommodaties aan, dit zodat u echt de sfeer van het (ei)land kunt proeven. U vaart met een boot van eiland tot eiland. Zo vaart u van eiland naar eiland en neemt u in het zonnetje op het dek alvast afscheid van het ene eiland terwijl u nog naar het andere eiland vaart. 

Aanbevelingen, klachten en tips van Eilandhoppen op Maat
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Eilandhoppen op Maat? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Eilandhoppen op Maat op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Eilandhoppen op Maat vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Eilandhoppen op Maat of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Eilandhoppen op Maat nu achter.