ComfortVilla

Alle reviews

ComfortVilla

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

ComfortVilla

Er gaat niets boven een welverdiende ontspannen vakantie en zeker als je die vakantie kunt doorbrengen in een luxe villa met zwembad in Spanje. Heb je wel eens villa of vakantiehuis geboekt met ComfortVilla dan horen we graag wat jouw ervaring is en of jouw villa voldeed aan alle verwachtingen. Jouw ervaring kan anderen helpen. 

ComfortVilla is een Nederlands-Spaans reisbureau met zowel een kantoor in Nederland als aan de Costa Brava in Spanje. Ze bieden vakantiehuizen en villa’s aan op prachtige plaatsen in Spanje. Vaak met zwembad en uitzicht op zee.

Heb je wel eens een villa geboekt met ComfortVilla dan willen we graag weten wat jouw ervaring is en of je dit bedrijf aanraad.

Over ComfortVilla 
ComfortVilla is een reisbureau dat zijn hoofdkantoor heeft in Nederland. Naast het Nederlandse kantoor hebben ze ook een vestiging aan de Costa Brava in Spanje. Het bedrijf is in 2003 opgericht.

ComfortVilla word geleid door Marcel Kramer en Marian Lamana. Marian leidt het kantoor in Begur aan de Costa Brava. Van hieruit bezoekt ze zelf elk huis en villa in het assortiment en kunnen ze altijd de kwaliteit bewaken. Daarnaast zijn er heel wat accommodaties in eigen beheer waardoor je zeker weet dat alles altijd tot in de puntjes is geregeld. 

Alle reizen van ComfortVilla vallen onder de garantieregeling van de SGR. Deze garantie houd in dat je altijd je geld terug krijgt als de reisorganisatie onverhoopt failliet gaat. 

Producten en diensten van ComfortVilla
ComfortVilla bied verschillende diensten aan. Naast het verhuur van villa’s en huizen kunnen ze ook zorgen voor het beheer van je vakantieverblijf in Spanje, en voor het huren van een auto.

Om het passende vakantiehuis te vinden kun je op de website van ComfortVilla aangeven waar je heen wil, wanneer en welke faciliteiten je wil. Wil je bijvoorbeeld een zwembad, maar ook een vaatwasser of wasmachine, je kunt het allemaal vooraf aangeven. Bij elk huis staat duidelijke informatie vermeld over de grootte, het aantal kamers en de plaats. Alles word aangevuld met duidelijke foto’s van het huis. 

Heb je zelf een vakantiehuis in Spanje dan kun je de zorg hiervoor uitbesteden aan ComfortVilla. Ze zullen dan elke twee weken een kijkje nemen bij het huis en zorgen voor het onderhoud van de tuin en het zwembad. Mochten er grote reparaties of verbouwingen nodig zijn dan kunnen ze hier ook voor zorgen. 

Tot slot kun je bij ComfortVilla ook een auto hurenvia hun partner Sunny Cars. Met deze service weet je precies waar je aan toe bent omdat er geen extra kosten meer bij komen en je direct na aankomst je auto in ontvangst kan nemen.

Ervaringen, klachten en tips over ComfortVilla 
Laat ons weten hoe jouw verblijf was in je vakantiehuis of vakantievilla van ComfortVilla. Was je verblijf wat je ervan verwacht had? En wat is je ervaring met de service op die plek. Laat het ons weten zodat anderen jouw ervaring kunnen gebruiken om te bepalen of ze een huis willen boeken bij ComfortVilla en dezelfde ervaring tegemoet kunnen gaan als jij.