Chalet.nl

Alle reviews

Chalet.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Chalet.nl

Bent u een fervente wintersportliefhebber? Heeft u altijd al eens op de latten willen staan in Frankrijk? Houdt u van après-ski? Dan bestaan er touroperators die gespecialiseerd zijn in wintersport zoals Chalet.nl om u daarbij te helpen. De reismarkt is een zeer verzadigde markt en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van touroperators vinden. Op deze pagina kan u reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten vinden over Chalet.nl en kan u uw eigen aanbeveling, klacht of tip nalaten door middel van een review.

Over Chalet.nl
Chalet.nl is een touroperator die gespecialiseerd is in het verhuren van vrijstaande chalets en luxe appartementen voor 2 t.e.m. 50 personen. Het bedrijf is gevestigd in Woerden en telt meer dan 20 medewerkers. Ook hebben zij 5 jaar lang de titel weggekaapt van ‘Beste Wintersportaanbieder’, uitgereikt door Zoover. Verder is Chalet.nl ook eigenaar van Chalet.be, Chaletonline.de, Chaletonline.com, Zomerhuisje en Italissima. Bovendien is Chalet.nl aangesloten bij SGR en de ANVR. Dit zorgt ervoor dat uw reis volgens de algemene reizigersvoorwaarden geboekt wordt en uw vakantie gegarandeerd is.

Producten en diensten van Chalet.nl
Chalet.nl biedt accommodatie aan, namelijk vrijstaande chalets en luxe appartementen, aan wintersportliefhebbers. Wintersportliefhebbers kunnen bij hen terecht als u op zoek bent naar een vakantie in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Hun aanbod bestaat uit meer dan 2800 chalets en appartementen in maar liefst meer dan 70 skigebieden. Bij Chalet.nl heeft u ook de keuze om uw vakantie aan te vullen met bijvoorbeeld catering, skimateriaal en/of skilessen, indien u dit wenst.

Hoe boekt u een reis? Op hun website kan u daarvoor simpelweg op ‘zoek en boek’ drukken. Daarna vult u algemene informatie in zoals bestemming of accommodatie, aankomst datum, aantal personen, aantal slaapkamers en aantal badkamers. Ten slotte kan u om uw reis zoveel mogelijk af te stemmen op uw reiswensen ook nog filteren op: afstand tot de piste, aantal km’s pistes, hoogte skigebied, faciliteiten en thema’s. Zodra u door al deze opties bent gegaan, houdt u enkel nog de resultaten over die afstemmen op uw droomreis

Iets wat voor veel reizigers een grote uitdaging kan vormen, is om voor een grote groep een wintersportreis te organiseren. Daarom biedt Chalet.nl ook wintersportreizen aan voor een grote groep. In dit geval kan u een offerte aanvragen online. Of kan u hen contacteren via info@chalet.nl of +31 348 43 46 49. 

Reviews, beoordelingen en complimenten over Chalet.nl
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Wat vond u van uw gekozen wintersportreis? Had u een chalet of een appartement geboekt? Maakte u gebruik van de extra diensten die Chalet.nl aanbiedt, zoals catering, skimateriaal of skilessen? Hoe was uw ervaring met hun klantenservice? Werd u snel en correct bijgestaan? Had u een probleem ter plekke? Zo ja, hoe werd daar mee omgegaan? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!  

Wat voor soort touroperator is Chalet.nl? Lees onze klantenbeoordelingen over de individuele rondreizen, de familiereizen en klantenservice van Chalet.nl hier op ReviewsBird.nl.