Bookatrekking.com

Alle reviews

Bookatrekking.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Bookatrekking.com

Verlangt u naar vakantie naar de meest uitdagende plaatsen met de meest prachtige natuurgebieden en uitmuntende bestemmingen. Als u nu de Inca Trail wilt ontdekken of de Kilimanjaro wilt beklimmen, kan dit via Booktrekking.com. Bookatrekking.com biedt een breed en gevarieerd aanbod aan diensten. Wilt u weten hoe de klantenservice is? Wat ze te bieden hebben? Naar welke landen ze reizen organiseren? Of de trips all-inclusive zijn en of u waar voor uw geld krijgt? Bekijk via ReviewsBird de ervaringen en beoordelingen van reizigers, die al eens met dit reisbureau hebben gereisd. Via onze website kunnen klanten hun ervaring met Bookatrekking.com delen, zodat u een beter beeld krijgt van de diensten en producten van dit bedrijf.  

Over Bookatrekking.com
Bookatrekking.com is een reisbureau die trekkingen aanbiedt naar Ethiopië, Borneo (kota Kinabalu), Laos, Slovenië, Griekenland, Mongolia, Oeganda, Nepal, Camino de Santiago, Peru, Bali, Australië, Pakistan, Georgië, Mount Kenia, Bolivia, Thailand, Frankrijk, Mount Elbrus, Mount Rinjani, Marokko, De Balkan, Frankrijk, Patagonië, Kroatië, Mount Meru en Kilimanjaro. Alle plaatsen kunt u online boeken via de website. Naast deze overzeese trekkingen kunt u ook lokaal zijn trekking bedrijven vinden. Het hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Breukelen, Utrecht. Het bedrijf is opgericht in 2018.  

Producten en diensten van Bookatrekking.com 
Bookatrekking.com biedt vakanties naar een aantal bijzondere bestemmingen. Op de site kunt u als eerst aangeven naar welke bestemming u wenst af te reizen. Bij de meeste bestemmingen staat een korte introductie van het desbetreffend land. Er wordt in het kort informatie verschaft over de plaats van bestemming, zodat u alvast een beeld krijgt van de plaats. Na het aangeven van uw bestemming zal er verder worden uitgelegd welke stappen u kunt volgen. Bij de optie populaire gebieden kunt u snel een keuze maken naar gebieden van populaire trekkingen. Het bedrijf probeert het hun klanten zo makkelijk mogelijk te maken door het advies van echte trekking experts aan te bieden. Zij kunnen u helpen en adviseren bij het maken van een keuze. Dit kan allemaal via de website. Bookatrekking.com geeft aan de beste prijzen aan te bieden voor hun trekkingen. Verder geeft Bookatrekking.com aan de laagste prijsgaranties te verschaffen.  

Complimenten, klachten en tips voor Bookatrekking.com
De webshop van Bookatrekking.com is een maal 24 uur geopend. Via de optie veel gestelde vragen kunt u antwoorden vinden op vragen die veel gesteld worden door klanten van het bedrijf. Op deze vragen heeft het bedrijf al antwoord gegeven. Mocht u uw vragen of opmerkingen daartussen niet hebben gevonden, dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dit kan via mail op info@bookatrekking.com of telefonische op het nummer +31 850161354Om te betalen voor uw trekking biedt Bookatrekking.com de volgende betaalmogelijkheden: Visa, Mastercards, iDeal, Sofort, Bancontacten en Giropay.  

Heeft u wel eens een trekking geboekt via Bookatrekking.com? Was u tevreden over de diensten van het bedrijf? Hebben de trekking experts u goed kunnen informeren? En wat zou uw oordeel over dit bedrijf zijn? Via ReviewsBird kunt u uw mening delen, zodat anderen op de hoogte zijn van de diensten van het bedrijf.

Mocht u nog geen ervaring hebben met Bookatrekking.com, lees dan snel de recensies van reizigers.