Bizztravel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Bizztravel

Heb je ooit een reis geboekt bij Bizztravel, laat ons dan weten wat je ervaringen zijn. Mensen die op zoek zijn naar een vakantie hechten veel waarde aan objectieve ervaringen van klanten. Met jouw mening kun je ervoor zorgen dat anderen de juiste keuze kunnen maken en een fijne vakantie tegemoet gaan.

Bizztravel is een online reisbureau

waar je jouw wintersport in Europa kunt boeken. Hun bestemmingen zijn Oostenrijk, Italië, Frankrijks en Zwitserland. Je kunt bij Bizztravel terecht voor verschillende soorten wintersporten, van gezinsvakanties tot studentenreizen, reizen voor koppels en groepsreizen en reizen voor mensen met een klein budget tot verblijf in luxe accommodaties.

Heb je al ervaring met Bizztravel dan willen we je vragen dit met ons en anderen te delen. Jouw mening is waardevol en kan anderen helpen om en de beste keuze te maken voor hun wintersportaanbieder.

Over Bizztravel

Bizztravel is onderdeel van het in 1985 opgerichte Sunweb Group. De Sunweb Group is een Europese touroperator die jaarlijks ongeveer € 600 miljoen omzet. Ze hebben ongeveer 500 medewerkers en sturen jaarlijks nog eens 400 mensen naar de bestemmingen als reisleiders of begeleiders.

Het Nederlandse hoofdkantoor van Sunweb Group is gevestigd in Rotterdam. Naast Bizztravel vallen hier nog vele andere reisorganisaties onder zoals de reisorganisaties voor jongeren GoGo, Beachmasters, Husk en Skikot. En het reisbureau voor Portugal Primavera Reizen.

Bizztravel is zich de laatste jaren steeds meer gaan specialiseren in reizen voor groepen en families, waarbij een skipas altijd is inbegrepen. Het bedrijf doet zijn best om elk jaar de beste afspraken te maken met hun providers. Met als doel om hun reizen aan te kunnen bieden tegen de scherpste prijzen. Bizztravel is ook aangesloten bij de belangrijkste Nederlandse keurmerken zoals de SGR, ANVR en het Thuiswinkel keurmerk.

Bizztravel wil daarnaast hun invloed op het milieu zoveel mogelijk beperken en maken daarom al hun reizen CO₂ neutraal. Dit doen ze door organisaties te financieren die klimaatverandering tegen proberen te gaan.

Producten en diensten van Bizztravel

Je kunt je skivakantie met Bizztravel makkelijk online boeken. Je op de website zoeken op bestemming, aanbiedingen of soorten vakanties zoals een midweek of short-ski. Als je niet zelf naar de reisbestemming wil rijden dan kun je op veel bestemmingen een busreis bijboeken vanuit zowel Nederland als België.

Bij elke vakantie staat duidelijke informatie over het skigebied, de bestemming en de accommodatie. De skipas is altijd inbegrepen, maar je kunt via de website makkelijk extra opties bijboeken zoals ski of snowboardmateriaal, maaltijden, excursies, lakenpakketten en ski of snowboard lessen.

Op bijna alle bestemmingen van Bizztravel is reisleiding aanwezig die je bij aankomst alle benodigde informatie zal geven, en die in noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Ervaringen, klachten en tips over Bizztravel

Heb je al eens een reis gemaakt met Bizztravel dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. Jouw mening is waardevol voor anderen. Laat ons weten hoe je reis was en wat je vond van de service van Bizztravel. Zo kunnen anderen een weloverwogen beslissing nemen.

Gegevens

Bahialaan 2
3065 WC Rotterdam
Bahialaan 2
Duitsland
info@bizztravel.nl
0900-9350(50cpg)

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Vos Specht 1 jaar geleden
8.5
Ik ben onlangs op skivakantie geweest met Bizztravel en kan zeggen dat het een fantastische ervaring was! Vanaf het moment van boeken was alles goed geregeld: de communicatie verliep soepel...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Skivakanties Boek Je Bij Bizztravel

Ik ben onlangs op skivakantie geweest met Bizztravel en kan zeggen dat het een fantastische ervaring was! Vanaf het moment van boeken was alles goed geregeld: de communicatie verliep soepel en er werd snel gereageerd op vragen. Bij aankomst waren we blij verrast met de accommodatie: netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Het skiën zelf was ook fantastisch. We hadden geluk met het weer en hebben volop kunnen genieten van de besneeuwde bergen. En wat ik vooral waardeer is dat bij Bizztravel altijd de skipas inbegrepen is, waardoor je niet ter plekke nog extra kosten hoeft te maken. Al met al kan ik Bizztravel dan ook zeker aanraden voor wie op zoek is naar een mooie skivakantie tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding!

V
Vos Specht 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review