Bizztravel

Alle reviews

Bizztravel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Bizztravel

Heb je ooit een reis geboekt bij Bizztravel, laat ons dan weten wat je ervaringen zijn. Mensen die op zoek zijn naar een vakantie hechten veel waarde aan objectieve ervaringen van klanten. Met jouw mening kun je ervoor zorgen dat anderen de juiste keuze kunnen maken en een fijne vakantie tegemoet gaan.

Bizztravel is een online reisbureau waar je jouw wintersport in Europa kunt boeken. Hun bestemmingen zijn Oostenrijk, Italië, Frankrijks en Zwitserland. Je kunt bij Bizztravel terecht voor verschillende soorten wintersporten, van gezinsvakanties tot studentenreizen, reizen voor koppels en groepsreizen en reizen voor mensen met een klein budget tot verblijf in luxe accommodaties.

Heb je al ervaring met Bizztravel dan willen we je vragen dit met ons en anderen te delen. Jouw mening is waardevol en kan anderen helpen om en de beste keuze te maken voor hun wintersportaanbieder.

Over Bizztravel
Bizztravel is onderdeel van het in 1985 opgerichte Sunweb Group. De Sunweb Group is een Europese touroperator die jaarlijks ongeveer € 600 miljoen omzet. Ze hebben ongeveer 500 medewerkers en sturen jaarlijks nog eens 400 mensen naar de bestemmingen als reisleiders of begeleiders.

Het Nederlandse hoofdkantoor van Sunweb Group is gevestigd in Rotterdam. Naast Bizztravel vallen hier nog vele andere reisorganisaties onder zoals de reisorganisaties voor jongeren GoGo, Beachmasters, Husk en Skikot. En het reisbureau voor Portugal Primavera Reizen.

Bizztravel is zich de laatste jaren steeds meer gaan specialiseren in reizen voor groepen en families, waarbij een skipas altijd is inbegrepen. Het bedrijf doet zijn best om elk jaar de beste afspraken te maken met hun providers. Met als doel om hun reizen aan te kunnen bieden tegen de scherpste prijzen. Bizztravel is ook aangesloten bij de belangrijkste Nederlandse keurmerken zoals de SGR, ANVR en het Thuiswinkel keurmerk.

Bizztravel wil daarnaast hun invloed op het milieu zoveel mogelijk beperken en maken daarom al hun reizen CO₂ neutraal. Dit doen ze door organisaties te financieren die klimaatverandering tegen proberen te gaan.

Producten en diensten van Bizztravel
Je kunt je skivakantie met Bizztravel makkelijk online boeken. Je op de website zoeken op bestemming, aanbiedingen of soorten vakanties zoals een midweek of short-ski. Als je niet zelf naar de reisbestemming wil rijden dan kun je op veel bestemmingen een busreis bijboeken vanuit zowel Nederland als België

Bij elke vakantie staat duidelijke informatie over het skigebied, de bestemming en de accommodatie. De skipas is altijd inbegrepen, maar je kunt via de website makkelijk extra opties bijboeken zoals ski of snowboardmateriaal, maaltijden, excursies, lakenpakketten en ski of snowboard lessen.

Op bijna alle bestemmingen van Bizztravel is reisleiding aanwezig die je bij aankomst alle benodigde informatie zal geven, en die in noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar zijn. 

Ervaringen, klachten en tips over Bizztravel
Heb je al eens een reis gemaakt met Bizztravel dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. Jouw mening is waardevol voor anderen. Laat ons weten hoe je reis was en wat je vond van de service van Bizztravel. Zo kunnen anderen een weloverwogen beslissing nemen.