berenkuil reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 2
Bezorging 2

Totaal

2
100% zou hier weer kopen

berenkuil

Minstens één keer per jaar stel je jezelf en je gezin de vraag 'waar gaan we dit jaar met vakantie heen?'. Als je geluk hebt kun je er misschien zelfs meerdere keren per jaar tussenuit om lekker te ontspannen van je drukke leven. Als je niet ver weg wilt en van kamperen houdt dan is Camping De Berenkuil in Grolloo een vakantiepark waar je kunt verblijven. Check voordat je gaat wel eerst even de reviews van andere klanten. Op die manier kom je van hen te weten wat zij er van vonden en welke klachten en opmerkingen zij hebben over de service en de accommodaties. Op die manier kun je lekker makkelijk bepalen of deze camping ook voor jou en je gezin is weggelegd. Bovendien kun je ook meningen en ervaringen van andere campings lezen om zo de diverse mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Over Camping De Berenkuil

Camping De Berenkuil in Drenthe

is een kindvriendelijke camping die van de ANWB vijf sterren heeft ontvangen. Deze camping in Grolloo is autovrij en heeft 25 speeltuinen, een zwembad en iedere dag animatie voor kinderen. Wist je trouwens al dat dit vakantiepark een familiebedrijf is dat gerund wordt door de derde generatie? Dit alles klinkt natuurlijk aanlokkelijk maar hoe zit het nu eigenlijk écht met de accommodaties en de manier waarop je er een verblijf kunt boeken? Lees de Camping De Berenkuil reviews op onze site om te weten te komen hoe andere vakantiegangers deze camping beoordelen. Wil je vragen of advies van een van de medewerkers van Camping De Berenkuil? Neem dan telefonisch of schriftelijk contact op, je kunt ook live chatten op de site als je dat prettig vindt.

De accommodaties van Camping De Berenkuil

Bij Camping de Berenkuil in Grolloo kun je veel meer dan alleen kamperen. Zo zijn er ook diverse andere verblijven te boeken. Je kunt bijvoorbeeld net zoals vele andere gezinnen kiezen voor een blokhut voor vier personen die dichtbij alle voorzieningen van het park ligt. Is je familie iets groter of gaan opa en oma ook mee op vakantie? Kijk dan of de regenbooglodge voor 6 personen iets voor jullie is. Het boeken van een verblijf op Camping De Berenkuil in Drenthe doe je heel makkelijk online. Tijdens het reserveren kun je extra voorzieningen boeken en als je klaar bent om te betalen dan kun je gebruik maken van makkelijke en veilige methodes zoals iDEAL, Bancontact en Giropay. Deze camping is hondenvriendelijk en in de omgeving vind je onder andere een klimpark, een dierenpark en een attractiepark.

Reviews en tips over Camping De Berenkuil

Wil jij jouw ervaring over je vakantie op deze camping graag met andere consumenten delen maar weet je niet goed hoe dat moet? Wij maken je het heel makkelijk om jouw Camping De Berenkuil review op onze website te plaatsen. Je kunt daar kwijt wat jij de leuke of juist heel vervelende dingen vindt van deze camping. Op deze manier kun je ons helpen om een objectief beeld van deze plek te laten zien aan potentiële vakantiegangers. Jouw beoordeling geeft hen inzicht in de manier waarop het bedrijf werkt zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Heb je tips voor andere consumenten die het boeken en het verblijf op Camping De Berenkuil in Grolloo makkelijker en prettiger maken? Deel die dan vooral ook, dat wordt je nu al in dank afgenomen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
T. 1 maand geleden
2
Een nachtmerrie! De eerste dag van aankomst terwijl wij alles hadden opgezet mocht ons kleine retrovouwwagentje niet samen staan met onze camper. ( het werd gezien als 2 objecten) nog nooit...

Alle reviews ( 1 )

Campingplaats

Een nachtmerrie! De eerste dag van aankomst terwijl wij alles hadden opgezet mocht ons kleine retrovouwwagentje niet samen staan met onze camper. ( het werd gezien als 2 objecten) nog nooit in ons camperend leven meegemaakt. Ons totale oppervlakte is kleiner dan de gemiddelde caravan met twee grote voortenten eraan. We werden verbannen naar een afgelegen veldje met drie kleine kinderen . In eerste instantie werd ons verteld dat we de helft van ons vakantiegeld terugkregen. Nadat we eenmaal op het veldje stonden moesten we 500 euro meer gaan betalen indien we wilden blijven... Het mes werd ons op de keel gezet. De campinggangers die wij hierover gesproken hebben reageerden allemaal geshockt. Geen woorden voor. Walgelijk! Hele slechte en misleidende communicatie.

T
T. 1 maand geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review