berenkuil reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Berenkuil

Review: De Berenkuil - Een Paradijs voor Kinderen!

De Berenkuil is een 5-sterren kindercamping gelegen in het prachtige Drenthe. Deze camping is werkelijk een paradijs voor kinderen van alle leeftijden. Met meer dan 25 speeltuinen, een verwarmd openluchtzwembad, een speelvijver en een binnenspeeltuin is er volop vermaak voor jong en oud.

Autovrije camping in een bosrijke omgeving

De Berenkuil is gelegen in een bosrijke omgeving, wat zorgt voor een prachtige natuurlijke setting. De camping is autovrij, wat betekent dat kinderen vrij kunnen spelen zonder zorgen over verkeer. Dit zorgt voor een veilige en ontspannen sfeer.

Een uitgebreid recreatieprogramma

Een van de hoogtepunten van De Berenkuil is het uitgebreide recreatieprogramma dat het recreatieteam verzorgt. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden. Van knutselen en spelletjes tot sportactiviteiten en theater, er is altijd iets te doen op De Berenkuil.

Meer dan alleen spelen

Naast de vele speeltuinen biedt De Berenkuil ook andere faciliteiten voor een fantastische vakantie. Zo is er een verwarmd openluchtzwembad waar kinderen heerlijk kunnen plonsen en spelen. Daarnaast is er een speelvijver met een speelstrand, perfect voor de warme zomerdagen.

Maar ook bij minder weer hoeven kinderen zich niet te vervelen. De binnenspeeltuin Tippedoki biedt volop klim- en klautermogelijkheden. En voor de avontuurlijke kinderen is er zelfs een klimbos op het terrein van de camping. Kortom, er is voor ieder wat wils op De Berenkuil.

"Het belangrijkste wat een kind kan doen, is nog steeds met plezier zichzelf zijn." - Bob Keeshan

Ontdek een unieke kampeerervaring

Wat De Berenkuil echt bijzonder maakt, is het feit dat elke kampeerplek anders is. Geen rechte lijnen en saaie rijtjes, maar een speelse en avontuurlijke indeling die zorgt voor een unieke kampeerervaring. Bij het online boeken helpt het vriendelijke personeel u graag om de juiste keuze te maken.

Prijzen inclusief elektra, wifi & douchen

Op De Berenkuil zijn de prijzen voor het kamperen inclusief elektra, wifi en douchen. Dit betekent dat u geen extra kosten heeft en volop kunt genieten van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Daarnaast is er in alle vakanties een recreatieprogramma waar kinderen volop plezier aan kunnen beleven.

Sfeervolle en moderne voorzieningen

De Berenkuil beschikt over sfeervolle en moderne voorzieningen. De toiletgebouwen zijn verwarmd en voorzien van kindersanitair, zodat ook de kleintjes zich comfortabel voelen. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Een perfecte uitvalsbasis

De Berenkuil is gelegen in Grolloo, aan de rand van het bluesdorp. In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo kunt u een bezoek brengen aan Assen of Groningen, beide op korte afstand van de camping. Ook kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door de Drentse natuur.

Conclusie

De Berenkuil is een fantastische kindercamping die werkelijk aan alle verwachtingen voldoet. Met de vele speeltuinen, het zwembad, de speelvijver en het uitgebreide recreatieprogramma is er altijd iets te doen. De sfeervolle kampeerplekken en moderne voorzieningen maken het plaatje compleet. Een vakantie op De Berenkuil is een ervaring om nooit te vergeten!

Laat uw review achter!

Heeft u een geweldige vakantie op De Berenkuil achter de rug? Laat dan een review achter op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen en horen graag wat u van uw verblijf heeft gevonden. Uw feedback is zeer waardevol voor ons en helpt andere reizigers bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Orleans 6 maanden geleden
7.5
Camping De Berenkuil in Grolloo is een van de beste kindercampings die ik ooit heb bezocht. Het landgoed ligt in het midden van Drenthe en wordt omringd door prachtige natuurlijke landschapp...

Alle reviews ( 1 )

Een familiair pareltje tussen idyllische dorpjes in Drenthe! Title: Camping De Berenkuil - Perfecte Familievakantie

Camping De Berenkuil in Grolloo is een van de beste kindercampings die ik ooit heb bezocht. Het landgoed ligt in het midden van Drenthe en wordt omringd door prachtige natuurlijke landschappen. Als ouder ben ik zeer tevreden over het feit dat dit een autovrije camping is, waardoor mijn kinderen veilig kunnen spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over auto's. De faciliteiten op de camping zelf zijn uitstekend en van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende speeltuinen, zwembaden en sportfaciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. Mijn familie genoot vooral van de 'Berenpret' (binnen- & buitenspeeltuin), waar onze kids urenlang plezier hebben gehad. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam tijdens ons verblijf, wat erg werd gewaardeerd omdat we nog nooit eerder op deze locatie waren geweest. Overal op de camping heerste er een ontspannen sfeer die me deed denken aan vroeger tijden toen wij als gezin gingen kamperen met onze ouders. Kortom, Camping De Berenkuil is perfect voor elke familie op zoek naar rust of vermaak in combinatie met betoverende uitzichten van pure natuurpracht!

v
van Orleans 6 maanden geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!