Zoo Adventure

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Zoo Adventure

ZOO Adventure is geen dierentuin, maar een schoenenwinkel. Om specifiek te zijn: zij verkopen outdoor laarzen voor vrouwen. En dan niet zomaar outdoor laarzen, het gaat hier om trendy outdoor laarzen. Met een kleurtje en leuk design maar wel comfortabel. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ZOO Adventure lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over ZOO Adventure

ZOO Adventure begon in 1977 als ZOO Classics in Italië. In de jaren 70 was Italië al een land met een voorliefde voor schoenen en tassen waar zij kundig een hoogwaardige uitstraling en klasse aan wisten te geven. Op de ongeplaveide stenen was het aan het merk ZOO om innovatief streetwear neer te zetten bezegeld met een italiaans vleugje. ZOO ging voor comfort, casual en kleur. Het bijbehorende casual imago aangezet op Italiaanse bodem werd in de jaren tachtig overgebracht naar Nederland. De nuchtere bewoners van Nederland ontvingen het imago van ZOO goed. Rijke canvas gympen met kleurrijke printen beleefde een glorieuze periode en een blijvend jeugdsentiment voor velen in Europa was geslagen.

Producten en Diensten van ZOO Adventure

ZOO Adventure is dus een onderdeel van het moederbedrijf ZOO. ZOO Adventure staat voor outdoor producten, ze verkopen voornamelijk outdoor laarzen voor dames maar zijn sinds kort ook begonnen met outdoor laarzen voor heren. De laarzen zijn niet enkel functioneel, makkelijk aan en uit te trekken en comfortabel maar ze zijn ook nog een beetje toonbaar onder iedere outfit. Allemaal afgeleid uit de basis van ZOO: comfort, casual en kleur. De jarenlange ervaring van het merk kwam goed van pas met het ontwerpen van de laarzen, naast een leuk design werd er namelijk ook extra aandacht gegeven aan het functionele aspect.

ZOO Adventure biedt dus waterdicht leder schoeisel (voornamelijk laarzen) van hoge kwaliteit met een eigen kleurrijk Nederlands karakter. Zo biedt ZOO Adventure iedereen die van het buitenleven houdt, de gelegenheid om haar avonturen universeel te delen met gelijkgezinden. Hun slogan is: "ZOO Adventure, footwear that shakes off whatever nature throws at it!". De laarzen worden gemaakt van Nubuck lederen huiden en een (gepatenteerd) Acquastop membraan waardoor u voeten daadwerkelijk warm en droog blijven als u gaat wandelen in de natuur.

Aanbevelingen, klachten en tips over ZOO Adventure

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over ZOO Adventure? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ZOO Adventure op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ZOO Adventure vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ZOO Adventure of laat uw eigen ervaring door middel van een review over ZOO Adventure nu achter.

Wil je een kijkje nemen bij andere winkels die kleding aanbieden? Bezoek onze pagina met Sarenza reviews of To Be Dressed reviews om te lezen hoe klanten denken over de kleding en service van deze bedrijven. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar kleding te koop is. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten. Kijk bijvoorbeeld naar de MandM Direct reviews en Happy Size reviews om nog een beter beeld te krijgen van kledingwinkels.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Rowan van der Pol 1 jaar geleden
8
Ik wil graag een recensie schrijven over mijn ervaring bij ZOO Adventure. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de outdoor laarzen die ik daar heb gekocht. Ze zijn niet alleen hip en t...

Alle reviews ( 1 )

Een Laars Apart: Mijn Ervaring Bij ZOO Adventure

Ik wil graag een recensie schrijven over mijn ervaring bij ZOO Adventure. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de outdoor laarzen die ik daar heb gekocht. Ze zijn niet alleen hip en trendy, maar ook uiterst comfortabel om te dragen. De kwaliteit van de laarzen staat buiten kijf, het is duidelijk dat er veel aandacht wordt besteed aan detail en vakmanschap in het productieproces. Bovendien zijn ze 100% waterdicht, wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is tijdens wandelingen in natte omstandigheden. Wat me opviel was de vriendelijke service van het personeel. Alle vragen werden op een professionele manier beantwoord en er werd duidelijk veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat mijn behoeften als klant werden vervuld. Al met al was mijn bezoek aan ZOO Adventure een geweldige ervaring en zou ik deze winkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar stijlvolle én functionele outdoor schoenen of laarzen. Bedankt ZOO Adventure!

R
Rowan van der Pol 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!