Zoo Adventure

Alle reviews

Zoo Adventure

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Zoo Adventure

ZOO Adventure is geen dierentuin, maar een schoenenwinkel. Om specifiek te zijn: zij verkopen outdoor laarzen voor vrouwen. En dan niet zomaar outdoor laarzen, het gaat hier om trendy outdoor laarzen. Met een kleurtje en leuk design maar wel comfortabel. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ZOO Adventure lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over ZOO Adventure
ZOO Adventure begon in 1977 als ZOO Classics in Italië. In de jaren 70 was Italië al een land met een voorliefde voor schoenen en tassen waar zij kundig een hoogwaardige uitstraling en klasse aan wisten te geven. Op de ongeplaveide stenen was het aan het merk ZOO om innovatief streetwear neer te zetten bezegeld met een italiaans vleugje. ZOO ging voor comfort, casual en kleur. Het bijbehorende casual imago aangezet op Italiaanse bodem werd in de jaren tachtig overgebracht naar Nederland. De nuchtere bewoners van Nederland ontvingen het imago van ZOO goed. Rijke canvas gympen met kleurrijke printen beleefde een glorieuze periode en een blijvend jeugdsentiment voor velen in Europa was geslagen.

Producten en Diensten van ZOO Adventure
ZOO Adventure is dus een onderdeel van het moederbedrijf ZOO. ZOO Adventure staat voor outdoor producten, ze verkopen voornamelijk outdoor laarzen voor dames maar zijn sinds kort ook begonnen met outdoor laarzen voor heren. De laarzen zijn niet enkel functioneel, makkelijk aan en uit te trekken en comfortabel maar ze zijn ook nog een beetje toonbaar onder iedere outfit. Allemaal afgeleid uit de basis van ZOO: comfort, casual en kleur. De jarenlange ervaring van het merk kwam goed van pas met het ontwerpen van de laarzen, naast een leuk design werd er namelijk ook extra aandacht gegeven aan het functionele aspect. 

ZOO Adventure biedt dus waterdicht leder schoeisel (voornamelijk laarzen) van hoge kwaliteit met een eigen kleurrijk Nederlands karakter. Zo biedt ZOO Adventure iedereen die van het buitenleven houdt, de gelegenheid om haar avonturen universeel te delen met gelijkgezinden. Hun slogan is: "ZOO Adventure, footwear that shakes off whatever nature throws at it!". De laarzen worden gemaakt van Nubuck lederen huiden en een (gepatenteerd)  Acquastop membraan waardoor u voeten daadwerkelijk warm en droog blijven als u gaat wandelen in de natuur. 

Aanbevelingen, klachten en tips over ZOO Adventure
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over ZOO Adventure? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ZOO Adventure op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ZOO Adventure vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ZOO Adventure of laat uw eigen ervaring door middel van een review over ZOO Adventure nu achter.