Zalando Lounge

Alle reviews

Zalando Lounge

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Zalando Lounge

In jouw online zoektocht naar een nieuwe outfit kun je jouw hart ophalen aan het aanbod webshops dat kleding verkoopt. In jouw queeste ben je misschien wel eens terecht gekomen bij Zalando. Deze webshop heeft ook een tweede website: Zalando Lounge. 

Maar wat is Zalando Lounge? Kan ik hier met een gerust hart aankopen doen? Dit kunnen vragen zijn die bij je opkomen wanneer je met deze naam wordt geconfronteerd. Het bekijken welke reviews Zalando Lounge krijgt, kan je helpen om beter te kunnen bepalen of deze webshop wat voor jou is. En voor reviews zit je bij ReviewsBird aan het juiste adres – lees snel verder!

Over Zalando Lounge
Zalando SE is een Duits multinationaal bedrijf met haar hoofdvestiging in Berlijn, maar met kantoren verspreid over heel Europa. Het bedrijf dient zich op als platform waarop kleding verkocht kan worden en doet dit nu in meer dan 23 verschillende landen binnen Europa. Zalando is in 2008 opgericht en sinds 2010 voor het eerst actief in Nederland.

In 2010 werd Zalando Lounge opgericht. Dit is een onderdeel van Zalando, waar enkel geregistreerde leden producten kunnen kopen. Inmiddels zijn er meer dan 15 miljoen mensen geregistreerd bij Zalando Lounge. Zalando Lounge is een outlet waar de verkooppartners van de website hun overtollige voorraad verkopen.

Producten en diensten van Zalando Lounge
Om van Zalando Lounge gebruik te maken moet je eerst lid worden van de website. Wanneer je ooit een product via Zalando gekocht hebt, ben je automatisch lid. Indien je dit nog niet hebt gedaan, kun je dit gratis doen. Je hebt hiervoor enkel je e-mailadres nodig. Er zijn dus geen kosten aan Zalando Lounge vebronden. Waarna je een account hebt, kun je daarmee via Zalando Lounge inloggen om op zoek te gaan naar nieuwe artikelen.

Wanneer je een account hebt aangemaakt, krijg je ook direct de Zalando Lounge nieuwsbrief in je e-mail. Hierin vind je verkoopacties en stylingtips. Last but nog least krijg je via deze e-mail ook Zalando Lounge kortingscodes welke je kunt gebruiken voor de aanschaf van een product.

Wanneer je liever ‘in de echte wereld’ naar nieuwe kleding zoekt, kun je ook terecht bij Zalando. De winkel heeft namelijk verschillende outlet stores in Duitsland en heeft uitbreidingen aangekondigd met de opening van nog eens twee nieuwe outlet stores.

Zalando Lounge App
Wanneer je een smartphone hebt – en wie heeft dat tegenwoordig nu niet? – kun je ook gebruik maken van de Zalando Lounge app. Deze app, die beschikbaar is voor iOS en Android geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk op je telefoon naar nieuwe producten te zoeken. Omdat je met jouw Zalando Lounge account bent ingelogd, zal deze ook automatisch je winkelmandje syncen.

Hoe kan ik mijn producten bij Zalando Lounge retourneren?
Indien je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, kun je deze binnen 31 dagen onder voorwaarden retourneren. Om je producten retour te sturen, kun je inloggen op je account en klik je bij bestellingen op “Bestellingen & Retourzendingen”. Uit de lijst kun je het betreffende artikel selecteren en aangeven om welke reden je het artikel wilt retourneren. Je krijgt hierop een retourticket welke je kunt uitprinten. Wanneer iets niet helemaal duidelijk is betreffende de retourzending, raden we aan om even contact op te nemen met de Zalando Lounge klantenservice.

Klachten, complimenten of tips voor Zalando Lounge
Ben jij enthousiast over Zalando Lounge? Ben jij niet te spreken over Zalando Lounge? Wat het ook mag zijn, we zijn erg benieuwd naar jouw feedback. Door een beoordeling achter te laten van jouw ervaringen met Zalando Lounge, voorzie je ons en andere lezers van waardevolle informatie over deze webshop. Wacht daarom niet langer en laat nu je review achter – bedankt voor je tijd!