BeterSport.nl

Alle reviews

BeterSport.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

BeterSport.nl

BeterSport werd in 2005 opgericht door Yves Stout. Hij zette in eerste instantie zijn loopband te koop op Marktplaats en al snel breidde hij dit uit naar één van de eerste webshops van Nederland: BeterSport.nl. Nu inmiddels meer dan vijftien jaar later is BeterSport gegroeid tot een team van meer dan dertig gespecialiseerde medewerkers, waaronder bewegingsdeskundigen, productspecialisten en professionals. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over BeterSport lezen, ook kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over BeterSport achter laten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over BeterSport.nl
BeterSport B.V. is dus inmiddels al meer dan vijftien jaar een specialist op het gebied van fitnessapparatuur en sportartikelen, voornamelijk voor thuisgebruik. BeterSport heeft zelf ook merken opgezet voor fitnessapparatuur: zoals Focus Fitness, Senz Sports en Fitbike. Het bedrijf verkoopt dan ook voornamelijk deze producten. Het afgelopen jaar is de omzet van het bedrijf gestegen van tien miljoen naar vijf en twintig miljoen euro. Dit komt omdat mensen door de corona crisis steeds vaker thuis wilden sporten en de sportscholen voor langere periodes dicht zijn door de diverse lockdowns. 

Producten en Diensten van BeterSport.nl
BeterSport heeft dus een breed assortiment aan fitnessapparatuur voor thuis en de particuliere markt (B2C), maar wat houdt dit nu precies in? Het assortiment van BeterSport bestaat uit cardio-apparatuur, kracht apparatuur, overige (kleine fitnessartikelen zolas banden etc. Maar ook buiten sport artikelen zoals trampolines, boks artikelen en tafeltennis tafels. Ook als personal trainer, fysio- of revalidatiepraktijk kunt u bij het bedrijf terecht voor een passend aanbod. Mocht u nou hulp nodig hebben bij de montage van uw gekochte fitness apparatuur kunt u dat aangeven en komt er voor een kleine extra prijs iemand bij uw langs om u te helpen met het monteren van uw gekochte fitness apparatuur. 

Maar wat onderscheidt BeterSport nou van andere aanbieders van fitness apparatuur? Allereerst onderscheidt het bedrijf zich door de verkoop van hun eigen, zelfontwikkelde merken: Focus Fitness, FitBike en Sez Sports. Daarnaast geven zij productgerichte informatievoorziening en begeleiding bij het behalen van uw persoonlijke doelen. Het bedrijf streeft ernaar om u niet alleen te helpen met het maken van een keuz maar ook dat u na uw aankoop van uw product(en) uw trainingsdoelen kunt bereiken. Het team van BeterSport, hun showroom waar producten getest kunnen worden en het magazijn van het bedrijf zijn allemaal gevestigd in Panningen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over BeterSport.nl
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over BeterSport.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen en te geven. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over BeterSport op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over BeterSport vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over BeterSport of laat uw eigen ervaring door middel van een review over BeterSport nu achter.