BeterSport.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

BeterSport.nl

BeterSport werd in 2005 opgericht door Yves Stout. Hij zette in eerste instantie zijn loopband te koop op Marktplaats en al snel breidde hij dit uit naar één van de eerste webshops van Nederland: BeterSport.nl. Nu inmiddels meer dan vijftien jaar later is BeterSport gegroeid tot een team van meer dan dertig gespecialiseerde medewerkers, waaronder bewegingsdeskundigen, productspecialisten en professionals. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over BeterSport lezen, ook kunt u uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over BeterSport achter laten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

Over BeterSport.nl

BeterSport B.V. is dus inmiddels al meer dan vijftien jaar een specialist op het gebied van fitnessapparatuur en sportartikelen, voornamelijk voor thuisgebruik. BeterSport heeft zelf ook merken opgezet voor fitnessapparatuur: zoals Focus Fitness, Senz Sports en Fitbike. Het bedrijf verkoopt dan ook voornamelijk deze producten. Het afgelopen jaar is de omzet van het bedrijf gestegen van tien miljoen naar vijf en twintig miljoen euro. Dit komt omdat mensen door de corona crisis steeds vaker thuis wilden sporten en de sportscholen voor langere periodes dicht zijn door de diverse lockdowns.

Producten en Diensten van BeterSport.nl

BeterSport heeft dus een breed assortiment aan fitnessapparatuur voor thuis en de particuliere markt (B2C), maar wat houdt dit nu precies in? Het assortiment van BeterSport bestaat uit cardio-apparatuur, kracht apparatuur, overige (kleine fitnessartikelen zolas banden etc. Maar ook buiten sport artikelen zoals trampolines, boks artikelen en tafeltennis tafels. Ook als personal trainer, fysio- of revalidatiepraktijk kunt u bij het bedrijf terecht voor een passend aanbod. Mocht u nou hulp nodig hebben bij de montage van uw gekochte fitness apparatuur kunt u dat aangeven en komt er voor een kleine extra prijs iemand bij uw langs om u te helpen met het monteren van uw gekochte fitness apparatuur.

Maar wat onderscheidt BeterSport nou van andere aanbieders van fitness apparatuur? Allereerst onderscheidt het bedrijf zich door de verkoop van hun eigen, zelfontwikkelde merken: Focus Fitness, FitBike en Sez Sports. Daarnaast geven zij productgerichte informatievoorziening en begeleiding bij het behalen van uw persoonlijke doelen. Het bedrijf streeft ernaar om u niet alleen te helpen met het maken van een keuz maar ook dat u na uw aankoop van uw product(en) uw trainingsdoelen kunt bereiken. Het team van BeterSport, hun showroom waar producten getest kunnen worden en het magazijn van het bedrijf zijn allemaal gevestigd in Panningen.

Aanbevelingen, klachten en tips over BeterSport.nl

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over BeterSport.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen en te geven. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over BeterSport op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over BeterSport vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over BeterSport of laat uw eigen ervaring door middel van een review over BeterSport nu achter.

Ben je op zoek naar nieuwe sportkleding? Bezoek onze pagina met JD Sports reviews om te weten te komen wat men van hun kleding en service vindt. Het lezen van de ervaringen, beoordelingen en klachten van andere mensen via online recensies is een goede manier om jezelf in te lezen op bedrijven die sportkleding aanbieden. Door je eigen mening in een review achter te laten kan je ook andere mensen helpen bij het zoeken naar de beste sportkleding!

Gegevens

Maasbreeseweg 27
5981NZ Panningen
Maasbreeseweg 27
Nederland
klantenservice@betersport.nl
0773211075

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mette 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een fitnessapparaat gekocht bij BeterSport.nl en ik moet zeggen dat mijn ervaring daar zeer positief was. Het proces van het selecteren van het product, tot aan de aankoop en...

Alle reviews ( 1 )

Een Positieve Ervaring Bij BeterSport

Ik heb onlangs een fitnessapparaat gekocht bij BeterSport.nl en ik moet zeggen dat mijn ervaring daar zeer positief was. Het proces van het selecteren van het product, tot aan de aankoop en levering verliep erg soepel. Ik koos uiteindelijk voor een crosstrainer en ik ben er helemaal tevreden over. Wat me opviel aan de website is dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. De zoekfunctie hielp mij om snel naar mijn gewenste product te gaan en ook de gedetailleerde informatie over elke machine maakte het makkelijk om verschillende modellen te vergelijken. Nadat ik had besloten welk apparaat ik wilde kopen, verliep de betaling eenvoudig via iDEAL. Een dag later werd ik gebeld door Betersport.nl met meer informatie over mijn bestelling, wat gewaardeerd werd omdat dit liet zien dat men heel attent was. De levering van het apparaat was binnen drie dagen gratis bij mij thuis bezorgd. Het in elkaar zetten ging verrassend gemakkelijk dankzij duidelijke instructies inbegrepen in de doos. Kortom, als je op zoek bent naar duurzame fitnessapparaten van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen, raad ik zeker aan om eens rond te kijken op BeterSport.nl!

M
Mette 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!