Zaful

Alle reviews

Zaful

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Zaful

Mode kent geen grenzen, en al zeker niet in het tijdperk van online shoppen. Om het even wie je bent en waar je woont, kun je modieuze outfits en andere kleding aankopen van over de hele wereld en aan je deur laten bezorgen. Zaful is een webshop die doorheen de wereld levert. Natuurlijk kan er veel mislopen bij een dergelijke internationale onderneming, zoals een pakje dat niet toekomt, verborgen kosten, de foute maat, enzovoort. Informeer je dus goed op voorhand en lees alle reviews en beoordelingen van huidige klanten, hier op ReviewsBird.

Over Zaful
Zaful is een internationaal bedrijf dat zich richt op het aanbieden van allerlei kleding. Ze zijn gevestigd in de Verenigde Staten en je kunt hen bereiken per telefoon van maandag tot en met zondag tussen 10:00 uur en 19:00 uur EST. Het is ook mogelijk om een live chat op de site te gebruiken of om een formulier in te vullen. Daarnaast hebben ze nog een Facebook pagina waarop je hen kan contacteren, net als Instagram, Twitter, Pinterest, Tumblr, VK, Snapchat, Tiktok en YouTube. Zaful bestaat al sinds 2013 en is een onderdeel van WISEON E-COMMERCE, een bedrijf uit Hong Kong.

Producten en diensten van Zaful
Zaful is een online webshop gespecialiseerd in de meest uitdagende, opwindende en edgy modeproducten. Voor vrouwen bieden ze topjes aan, blouses, jasjes, sweaters, cardigans, T-shirts, bodysuits, blazers en allerlei setjes. Ook broeken, rokjes, jumpsuits, jeans en lingerie ontbreken niet. Liever een jurk? Dat kan ook, in een heleboel uitvoeringen zoals een mini-jurk, bodycon, met lange mouwen, voor feestjes, bohemien, enzovoort. Ook voor mannen is er een bescheiden selectie, voornamelijk in hemden, hoodies, T-shirts, jeans, broeken. Voor zowel vrouwen als mannen zijn er accessoires te koop, zoals juwelen, sokken, tassen, hoeden, riemen en schoenen. Op de website kun je ook een sectie vinden met producten die in afslag staan.

In plaats van op specifiek kledingstuk te zoeken, kun je ook een bepaalde categorie selecteren (zoals Feestje, Festival, Vakantie, Sexy) en als je hierop klikt krijg je alle kledingstukken te zien die onder die categorie vallen. Omdat het een internationaal bedrijf betreft, is de levertijd doorgaans 3 tot 10 werkdagen. Dit is afhankelijk van het product, de beschikbaarheid en van waar je bestelt. Bij Zaful kun je betalen via PayPal, creditcards zoals MasterCard, VISA, Discover, American Express (alleen voor Amerikaanse klanten) en met bankoverschrijving. Je hebt het recht om je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na aankoop te annuleren. Let op dat dit niet geldig is voor bepaalde producten, zoals bijvoorbeeld voor maatwerk of uit hygiënische overwegingen.

Klachten, complimenten en tips voor Zaful
Ben je enorm tevreden met je bestelling en de producten van Zaful en je wil het bedrijf een complimentje geven? Dan kun je dat hier bij ReviewsBird doen! Laat andere mensen weten hoe jouw ervaringen waren en hoe blij je bent met je aankoop. Maar als je niet tevreden bent, kun je dat ook laten horen. Een klacht kan potentiële klanten ook veel leren, dus aarzel zeker niet om een review te schrijven en anderen op de hoogte te stellen van jouw mening.