Xiaomi reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Xiaomi

Is het moment aangebroken om een nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen? Natuurlijk kun je kiezen voor een dure iPhone of een bijna net zo dure Samsung. Er zijn echter ook alternatieven zoals de smartphones van Xiaomi. Ze worden in veel elektronicazaken in Nederland verkocht en je kunt ze online vinden in de webwinkel van het bedrijf. Om meer te weten te komen over hoe klanten de Xiaomi online shop waarderen kun je de Xiaomi reviews op onze website lezen.

Over Xiaomi

Xiaomi werd in 2010 opgericht en het Europese hoofdkantoor in Den Haag is verantwoordelijk voor alle verkopen in landen zoals Nederland, Spanje, Italië en Frankrijk. Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en aanbiedingen kun je gebruik maken van de MiStore App, de nieuwsbrief van het merk of de sociale mediapagina's op onder andere Facebook, Instagram en TikTok.

Xiaomi contact

Voor vragen over bestellingen of over producten die je al gekocht hebt, kun je op meerdere manieren contact opnemen met de Xiaomi klantenservice. Je kunt onder meer live chatten in de online shop of een e-mail sturen naar service.nl@support.mi.com. Ook kun je een persoonlijk gesprek met een van de medewerkers aangaan door 0800 - 3344553 te bellen.

De producten en diensten van Xiaomi

De producten die Xiaomi in het assortiment heeft zijn op de webshop in drie productcategorieën te vinden, namelijk: Phone, Smart Home en Lifestyle. In de eerste categorie vind je de drie merken telefoons (Xiaomi, Redmi en Poco) die het bedrijf op de markt brengt. Enkele modellen die zeer populair zijn bij het online winkelend publiek zijn de Xiaomi mi 11, de Poco x3 pro en de Redmi note 10 pro. In de categorie Smart Home is plaats voor artikelen zoals televisies, blenders en security camera's. Ben je op zoek naar een Xiaomi Smartwatch? Kies dan voor de Mi Watch, de Xiaomi Watch S1 Active of de Mi Smart Band. Het zijn modellen die door klanten vaak in hun winkelwagentje gelegd worden.

Xiaomi retouren

Heb je jouw nieuwe product ontvangen, maar blijkt het niet aan je verwachtingen te voldoen? Dan kun je gebruik maken van je herroepingsrecht wat betekent dat je 14 dagen de tijd hebt om te melden dat je jouw producten naar Xiaomi retour wilt sturen. Je kunt daarvoor gebruik maken van het speciale formulier op de site.

Xiaomi garantie

Op de telefoons die je bij deze Xiaomi koopt krijg je in totaal twee jaar garantie. De garantie geldt alleen voor de telefoon zelf en dus niet voor schade die veroorzaakt wordt door foutieve software. Het melden van een garantiegeval moet je zo snel mogelijk doen en dat kan door de klantenservice te bellen of door een online chat te starten op https://www.mi.com/nl.

Reviews en commentaren over Xiaomi

Heb jij kortgeleden nog producten bij deze online shop besteld? Als dat het geval is dan ben je de aangewezen persoon om ons te helpen zoveel mogelijk nieuwe klanten op de juiste manier te informeren. Laat daarvoor een Xiaomi review op onze website achter. Je kunt in jouw beoordeling specifiek uitleggen welke ervaring jij hebt met de klantenservice of de manier waarop producten retour sturen werkt. Bovendien kun je met minsten 1 ster en maximaal 5 sterren aangeven of je Xiaomi betrouwbaar vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review