Wintersport Store

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Wintersport Store

Wanneer je gaat sporten, heb je daarvoor vaak speciale kleding nodig. Bij de Wintersport store draait alles natuurlijk over de wintersport kleding. Skiën en snowboarden zijn erg leuk, maar niet zonder risico. Daarom is het verstandig om goede beschermende kleding te hebben. Het merk, de pasvorm en het type kleding bepalen het veiligheidsniveau dat de kleding kan bieden. Op deze website wordt ook veel uitleg gegeven over welke soorten wintersportkleding er zijn, hoe je het juiste type kleding kiest voor jouw sport en hoe je de juiste maat en pasvorm kiest. Heeft u wel eens gekocht bij de Wintersport Store? Bent u afgegaan op het advies dat gegeven word op de website? Ging het allemaal goed? Graag willen wij u verzoeken om ook een review op onze vergelijkingssite achter te laten, waarin u ons vertelt wat uw persoonlijke ervaringen zijn. Geef uw beoordeling zodat andere consumenten van uw persoonlijke ervaringen kunnen leren.

Over de Wintersport Store
De online webshop Wintersport Store is eigendom van Sports Online BV. Dit laatste bedrijf staat sinds begin 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Woerden. Voor de rest is eigenlijk weinig tot geen informatie over het bedrijf of het ontstaan van deze online winkel in wintersport kleding te vinden. Wel staat op de website dat bedrijven en makers van wintersportkleren en wintersportbenodigdheden worden uitgenodigd om contact op te nemen met het bedrijf zodat ook hun assortiment aan wintersportbenodigdheden op deze website te koop aangeboden kan worden.

Producten en diensten van Wintersport Store
Bij de Wintersport Store vind je dus alles wat je maar nodig kan hebben voor verschillende wintersporten, zoals skiën, langlaufen, sleeën, schaatsen, en… golf. Het aanbod is handig onderverdeeld in wintersport kleding voor vrouwen, winter sportkleding voor mannen, en wintersport uitrustingen speciaal voor kinderen. Het assortiment bestaat uit jassen, speciale skibroeken, ski helmen, handschoenen, mutsen, dassen, thermo onderkleding, hoodies, skibrillen of sneeuwbrillen van de topmerken Bogner, Briko, Descente, Kask, Oneskee, OOSC, Poederbaas, Poivre Blanc, Rossignol en Under Armour.
Op de website staat ook een goed gevulde outlet waar je skibenodigdheden en skikleren voor een betaalbare prijs kunt kopen en een handige matentabel voor de verschillende ski helmen en kleding. Er bestaat ook een mogelijkheid om je eigen logo op bepaalde kleding afgedrukt te krijgen. Dit wordt vooral veel gedaan door bedrijven, groepen en families. Wanneer u iets koopt via de website kunt u betalen met Creditcard, VISA of Master. Bij klachten of vragen kunnen de consumenten contact opnemen met het e-mailadres: info@wintersport-store.com. Op de website staat ook veel informatie over hoe je de beste pasvorm van kleding en helm vast te stellen.

Complimenten, klachten en tips over de Wintersport Store
In sommige landen is het tegenwoordig verplicht dat skiërs en helm dragen. Bij deze Wintersport store vind je niet alleen verschillende soorten helmen, maar ook uitleg over welke helm geschikt is voor welk doel en hoe je ervoor zorgt dat je de beste maat hebt en de beste pasvorm. Heeft u hier wel eens gebruik van gemaakt? Hoe vaak heeft u uw helm moeten terugsturen voordat deze echt goed zat? Bent u tevreden over de kwaliteit van de producten van deze winkel? Beantwoord deze vragen in uw review en geef uw persoonlijke beoordelingen over deze online winkel voor skikleding.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

H
Hugo van Beek 2 jaar geleden
8.5
Ik ben erg blij met mijn recente aankoop bij Wintersport Store. Ik zocht naar een nieuwe skihelm en vond op hun website precies wat ik nodig had. De selectie was uitgebreid, het was niet moe...

Alle reviews ( 1 )

Topproducten tegen lage prijzen - Mijn positieve ervaringen bji Winterpsort | Review

Ik ben erg blij met mijn recente aankoop bij Wintersport Store. Ik zocht naar een nieuwe skihelm en vond op hun website precies wat ik nodig had. De selectie was uitgebreid, het was niet moeilijk om de helm te vinden die het beste bij mij paste. Toen ik nog vragen had over de specificaties van de helm, kreeg ik snel antwoord via e-mail. Het personeel bij Wintersport Store is zeer deskundig en behulpzaam. Wat me ook opviel was dat hun prijzen scherp zijn in vergelijking met andere winkels waar ik heb gekeken. En ondanks dat de producten scherp geprijsd zijn heeft het geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit van mijn skihelm. Mijn skihelm werd snel geleverd en arriveerde in perfecte staat. Overal gezien ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Wintersport Store en zal zeker weer terugkomen voor toekomstige wintersportbenodigdheden!

H
Hugo van Beek 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!