Wintersport Store

Alle reviews

Wintersport Store

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Logo VONROC
VONROC

Wanneer je pas verhuisd bent of je wilt je bestaande woning upgraden, kan je op het internet oneindig veel inspiratie opdoen. VONROC.nl is misschie...

Wintersport Store

 

Wanneer je gaat sporten, heb je daarvoor vaak speciale kleding nodig. Bij de Wintersport store draait alles natuurlijk over de wintersport kleding. Skiën en snowboarden zijn erg leuk, maar niet zonder risico. Daarom is het verstandig om goede beschermende kleding te hebben. Het merk, de pasvorm en het type kleding bepalen het veiligheidsniveau dat de kleding kan bieden. Op deze website wordt ook veel uitleg gegeven over welke soorten wintersportkleding er zijn, hoe je het juiste type kleding kiest voor jouw sport en hoe je de juiste maat en pasvorm kiest. Heeft u wel eens gekocht bij de Wintersport Store? Bent u afgegaan op het advies dat gegeven word op de website? Ging het allemaal goed? Graag willen wij u verzoeken om ook een review op onze vergelijkingssite achter te laten, waarin u ons vertelt wat uw persoonlijke ervaringen zijn. Geef uw beoordeling zodat andere consumenten van uw persoonlijke ervaringen kunnen leren. 

Over de Wintersport Store
De online webshop Wintersport Store is eigendom van Sports Online BV. Dit laatste bedrijf staat sinds begin 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Woerden. Voor de rest is eigenlijk weinig tot geen informatie over het bedrijf of het ontstaan van deze online winkel in wintersport kleding te vinden. Wel staat op de website dat bedrijven en makers van wintersportkleren en wintersportbenodigdheden worden uitgenodigd om contact op te nemen met het bedrijf zodat ook hun assortiment aan wintersportbenodigdheden op deze website te koop aangeboden kan worden. 

Producten en diensten van Wintersport Store
Bij de Wintersport Store vind je dus alles wat je maar nodig kan hebben voor verschillende wintersporten, zoals skiën, langlaufen, sleeën, schaatsen, en… golf. Het aanbod is handig onderverdeeld in wintersport kleding voor vrouwen, winter sportkleding voor mannen, en wintersport uitrustingen speciaal voor kinderen. Het assortiment bestaat uit jassen, speciale skibroeken, ski helmen, handschoenen, mutsen, dassen, thermo onderkleding, hoodies, skibrillen of sneeuwbrillen van de topmerken Bogner, Briko, Descente, Kask, Oneskee, OOSC, Poederbaas, Poivre Blanc, Rossignol en Under Armour.  
Op de website staat ook een goed gevulde outlet waar je skibenodigdheden en skikleren voor een betaalbare prijs kunt kopen en een handige matentabel voor de verschillende ski helmen en kleding. Er bestaat ook een mogelijkheid om je eigen logo op bepaalde kleding afgedrukt te krijgen. Dit wordt vooral veel gedaan door bedrijven, groepen en families. Wanneer u iets koopt via de website kunt u betalen met Creditcard, VISA of Master. Bij klachten of vragen kunnen de consumenten contact opnemen met het e-mailadres: info@wintersport-store.com. Op de website staat ook veel informatie over hoe je de beste pasvorm van kleding en helm vast te stellen. 

Complimenten, klachten en tips over de Wintersport Store
In sommige landen is het tegenwoordig verplicht dat skiërs en helm dragen. Bij deze Wintersport store vind je niet alleen verschillende soorten helmen, maar ook uitleg over welke helm geschikt is voor welk doel en hoe je ervoor zorgt dat je de beste maat hebt en de beste pasvorm. Heeft u hier wel eens gebruik van gemaakt? Hoe vaak heeft u uw helm moeten terugsturen voordat deze echt goed zat? Bent u tevreden over de kwaliteit van de producten van deze winkel? Beantwoord deze vragen in uw review en geef uw persoonlijke beoordelingen over deze online winkel voor skikleding.