wifilampkoning reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

WifilampKoning

Door het gebruik van nieuwe technieken wordt het steeds makkelijker om verlichting en lampen op afstand te bedienen. Zogenaamde smart lampen en slimme verlichting kun je met een app via je telefoon of tablet aan of uit zetten en eventueel van kleur veranderen. In deze branche duiken dan ook steeds meer ondernemers op die slimme lampen en accessoires online verkopen. Een van de online shop die producten in dit segment verkoopt is Wifilampkoning. Wil je weten hoe Wifilampkoning gewaardeerd wordt ten opzichte van andere webwinkels? Lees dan de ervaringen en commentaren van andere consumenten die deze online shop al kennen op onze website.

Over Wifilampkoning

Wifilampkoning nl

is een van de vele online shops die LedKoning BV uit 's Hertogenbosch gebruikt om een groot assortiment slimme verlichting op de markt te brengen. Als je tijdens het bestellen van producten hulp nodig hebt dan kun je bij Wifilampkoning gebruik maken van de mogelijkheid om een whatsapp te sturen, je kunt de klantenservice contacteren of je kunt een bezoek brengen aan de showroom van Wifilampkoning in Den Bosch. Welke betaalmethodes accepteert deze online shop? Je kunt bij Wifilampkoning zonder problemen betalen met bijvoorbeeld iDEAL of AfterPay. Hoe zit het bij deze online shop met artikelen terug sturen? Je hebt 14 dagen tijd om producten die je niet bevallen aan Wifilampkoning retour te sturen, de instructies vind je in de rubriek met veelgestelde vragen.

De producten van Wifilampkoning

Welk soort verlichting zoekt u? Bij Wifilampkoning is enorm veel verlichting verkrijgbaar. Veel klanten kiezen bijvoorbeeld voor de slimme tuinspots en Milight buitenverlichting om hun tuin of terras mooi te verlichten. Voor in huis zijn er onder andere Led-strips van merken zoals Zigbee en Yeelight te bestellen. Zoekt u dimbare verlichting die u vanuit uw stoel of bank 's avonds kunt bedienen? Veel lampen kunt u direct in de fitting draaien en bedienen via een app op uw mobieltje of tablet. Zodra u de Wifilampkoning verlichting bestelt krijgt u de mogelijkheid geboden om de producten te laten bezorgen of om ze zelf af te halen bij de showroom in 's Hertogenbosch. De producten die je vandaag bestelt worden al de volgende werkdag bij je thuisbezorgd. Hoeveel je daarvoor moet betalen staat vermeld bij het afrekenen. Op het moment van afrekenen kun je bovendien gebruik maken van een Wifilampkoning kortingscode die regelmatig op vele plaatsen gepubliceerd wordt.

Reviews en klachten over Wifilampkoning

Hoe goed gaat Wifilampkoning nu eigenlijk echt met klanten en hun klachten om? Jij als klant van deze online shop kunt in je eigen woorden antwoord op deze en andere vragen geven. Plaats daarom een Wifilampkoning review op onze site zodat we met en voor elkaar de werkwijze van Wifilampkoning kunnen laten zien. Hoe vind je de kwaliteit van de producten? Hoe heeft Wifilampkoning jouw klacht in behandeling genomen? Zijn de medewerkers behulpzaam op het moment dat je een probleem met een bestelling hebt? Jij kunt met jouw beoordeling aangeven wat jij de sterke en zwakke kanten van deze online shop vindt. Door alle Wifilampkoning reviews bij elkaar te laten zien ontstaat er voor nieuwe klanten een duidelijk beeld over wat hen te wachten staat als ze bij deze webwinkel verlichting willen bestellen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review