WifilampKoning

Alle reviews

WifilampKoning

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Logo VONROC
VONROC

Wanneer je pas verhuisd bent of je wilt je bestaande woning upgraden, kan je op het internet oneindig veel inspiratie opdoen. VONROC.nl is misschie...

Logo VerfBestelSite
VerfBestelSite

Verf is een mooi product om houten en stenen wanden een persoonlijke kleur te geven en te beschermen tegen de elementen. Zoek je een bepaald soort ...

WifilampKoning

Door het gebruik van nieuwe technieken wordt het steeds makkelijker om verlichting en lampen op afstand te bedienen. Zogenaamde smart lampen en slimme verlichting kun je met een app via je telefoon of tablet aan of uit zetten en eventueel van kleur veranderen. In deze branche duiken dan ook steeds meer ondernemers op die slimme lampen en accessoires online verkopen. Een van de online shop die producten in dit segment verkoopt is Wifilampkoning. Wil je weten hoe Wifilampkoning gewaardeerd wordt ten opzichte van andere webwinkels? Lees dan de ervaringen en commentaren van andere consumenten die deze online shop al kennen op onze website.

Over Wifilampkoning

Wifilampkoning nl is een van de vele online shops die LedKoning BV uit 's Hertogenbosch gebruikt om een groot assortiment slimme verlichtingop de markt te brengen. Als je tijdens het bestellen van producten hulp nodig hebt dan kun je bij Wifilampkoning gebruik maken van de mogelijkheid om een whatsapp te sturen, je kunt de klantenservice contacteren of je kunt een bezoek brengen aan de showroom van Wifilampkoning in Den Bosch. Welke betaalmethodes accepteert deze online shop? Je kunt bij Wifilampkoning zonder problemen betalen met bijvoorbeeld iDEAL of AfterPay. Hoe zit het bij deze online shop met artikelen terug sturen? Je hebt 14 dagen tijd om producten die je niet bevallen aan Wifilampkoning retour te sturen, de instructies vind je in de rubriek met veelgestelde vragen.

De producten van Wifilampkoning

Welk soort verlichting zoekt u? Bij Wifilampkoning is enorm veel verlichting verkrijgbaar. Veel klanten kiezen bijvoorbeeld voor de slimme tuinspots en Milight buitenverlichting om hun tuin of terras mooi te verlichten. Voor in huis zijn er onder andere Led-stripsvan merken zoals Zigbee en Yeelight te bestellen. Zoekt u dimbare verlichting die u vanuit uw stoel of bank 's avonds kunt bedienen? Veel lampen kunt u direct in de fitting draaien en bedienen via een app op uw mobieltje of tablet. Zodra u de Wifilampkoning verlichting bestelt krijgt u de mogelijkheid geboden om de producten te laten bezorgen of om ze zelf af te halen bij de showroom in 's Hertogenbosch. De producten die je vandaag bestelt worden al de volgende werkdag bij je thuisbezorgd. Hoeveel je daarvoor moet betalen staat vermeld bij het afrekenen. Op het moment van afrekenen kun je bovendien gebruik maken van een Wifilampkoning kortingscode die regelmatig op vele plaatsen gepubliceerd wordt.

Reviews en klachten over Wifilampkoning

Hoe goed gaat Wifilampkoning nu eigenlijk echt met klanten en hun klachten om? Jij als klant van deze online shop kunt in je eigen woorden antwoord op deze en andere vragen geven. Plaats daarom een Wifilampkoning review op onze site zodat we met en voor elkaar de werkwijze van Wifilampkoning kunnen laten zien. Hoe vind je de kwaliteit van de producten? Hoe heeft Wifilampkoning jouw klacht in behandeling genomen? Zijn de medewerkers behulpzaam op het moment dat je een probleem met een bestelling hebt? Jij kunt met jouw beoordeling aangeven wat jij de sterke en zwakke kanten van deze online shop vindt. Door alle Wifilampkoning reviews bij elkaar te laten zien ontstaat er voor nieuwe klanten een duidelijk beeld over wat hen te wachten staat als ze bij deze webwinkel verlichting willen bestellen.