Weber

Alle reviews

Weber

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Weber

Haast de meeste mensen willen voor de lente gezellig iets samen doen met hun gezin. Zo is het heel erg leuk om samen in de achtertuin iets te grillen. Om de juiste te gebruiken is het goed te kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in grills. Zo is Weber een mooie uitkomst voor jou. Lees via onze website meer reviews en beoordelingen over dit bedrijf!

Over Weber
Weber is opgericht in 1952 door George Stephen. Eerder in die periode heeft hij gewerkt voor Weber Brothers Metal Works in Chicago. De vorm die de boei had toen der tijd heeft hem bijzonder geïnspireerd. Voor hem was dit de sleutel tot succes. Het doel en innovatieve mentaliteit van het grillen leeft volgens hem voort in de mensheid. Erfenis en toekomst zijn twee begrippen die centraal staan bij dit merk. Bij dit bedrijf gaat innovatie in alles wat ze doen.

Producten en diensten van Weber
Weber is een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in grill en grill tributen. Het assortiment van hun is uitgebreid en bestaat volledig uit; gas grills, houtskool grill, houtpellets grills, elektrische grills en draagbare grills. Ook bestaat er mogelijkheid op de website van het bedrijf keuze te maken uit de favorietenlijst namelijk; pulse elektrische grill, Weber- reiziger en slimme grills. Mensen die graag experimenteren met accessoires van weber, krijgen ook hierbij gratis advies.

Het bedrijf heeft verder de procedure waarbij het verzenden retourneren van producten gemakkelijk verloop. De website vermeld dat de verzendkosten samengaan met de waarde van de bestelling die je geplaatst hebt. Zo is het duidelijk dat er producten zijn met een zwaargewicht. Het bedrijf verzoekt daarom aan haar klanten om het leveringsformulier op de website in te vullen. Hiernaast kan het telefoonnummer of een mobiel nummer doorgegeven worden waarop de klantenservice jou kan bereiken. Het bedrijf waarmee Weber samenwerkt, hanteert een leveringsperiode van 2 tot 4 werkdagen.

Naast de verzending is het retourneren dus ook mogelijk. Weber hanteert een vrijwillig beleid ten aanzien van retourgarantie. Deze is gesteld op 30 dagen. Vanaf het moment dat de goederen ontvangen zijn, gaat de garantie in. De retourkosten zijn geheel voor Weber, daarover hoef je je niet druk te maken. Als je toch nog vragen hebt over het verzenden en retourneren, kun je de klantenservice van Weber contacten. De klantenservice kan bereikt worden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur. Op de website staat alle resterende detail contactinformatie.

Complimenten, klachten en tips voor Weber
Heb je wel eens een product van Weber aangeschaft en gebruikt? Wat is je ervaring met de grills van Weber? Heb je wel eens andere producten van dit bedrijf aangeschaft? Hoe heb je de klantenservice ervaren bij verzending of retour? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en beoordeling over het bedrijf. Heb je nog wat complimenten, klachten of tips voor Weber, laat die achter. Hiermee kunnen toekomstige klanten hun keuze het beste maken. Jouw mening is belangrijk voor personen die graag een product van Weber willen aanschaffen. Jour beoordeling over dit bedrijf wordt zeer op prijs gesteld door ons.