WatchXL reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

WatchXL

Weet jij hoe laat het is? De meeste mensen kijken direct op hun smartphone als je ze vraagt hoe laat het is. Maar wist je dat ze daarvoor horloges hebben uitgevonden? Het allereerste horloge is in 1504 uitgevonden door de Duitse klokkenmaker Peter Henlein. Dit horloge was speciaal gemaakt voor mannen, om in een zak van hun pak gedragen te worden. De uitvinding werd zo populair dat de pakken gemaakt werden voorzien van speciale horlogezakjes, en het duurde niet lang voordat er een horloge voor vrouwen op de markt werd gebracht.
Tegenwoordig wordt het horloge meer beschouwd als een modeaccessoire. Heb jij ook iets met horloges? Op de webshop van WatchXL vind je prachtige mooie horloges, maar wat zijn de ervaringen van de klanten? Bekijk op ReviewsBird de beoordelingen en meningen van andere consumenten.

Over WatchXL
WatchXL is opgericht in 2005. In de webshop wordt een zeer uitgebreid assortiment aan horloges aangeboden. De horloges worden uit voorraad geleverd en worden verkocht met 24 maanden garantie. Je dient vooraf te betalen. Dit kan per bank, via iDEAL, PayPal, en creditcard. Alle aangeboden producten zijn 100% authentiek en origineel. Er worden geen imitatie- of replica horloges te koop aangeboden. Op de informatiepagina’s wordt veel uitleg gegeven over de producten, garantie en de verzending, Voor verdere vragen kan er contact opgenomen worden via de email en via telefoonnummer 0592-707213.

Producten en diensten van WatchXL
Op de webshop worden alleen 100% originele en authentieke horloges te koop aangeboden van verschillende topmerken zoals Versace, Calvin Klein, Bulova, Citizen, Guess, Jcob, Paul Rich, Philip Plein, Roamer, Swiss Alpine Military, Tauchmeister en TW Steel. Er is ook een aparte collectie Zwitserse horloges
De horloges worden geleverd in de originele horloge boxen en met de bijbehorende papieren en garantiekaartjes. WatchXL geeft bovenop de garantie van de producent ook een garantie van 2 jaar over de onderdelen van het polshorloge. Er geld een 60 dagen niet goed geld terug policy en je kunt betalen met een creditcard, via iDEAL, en via PayPal. Alle bestellingen worden binnen 24 uur thuisbezorgd. Het bedrijf is lid van WebwinkelKeur, een keurmerk wat staat voor betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van webwinkels. Bij conflicten tussen de koper en de verkoper kan gebruik gemaakt worden van geschilbemiddeling door DigiDispuut, die ook een bindende uitspraak kunnen doen.

Complimenten, klachten en tips over WatchXL
Horloges zijn een klassieke accessoire die weer helemaal terug is van weggeweest. Heb jij een tic voor horloges? Wat vind je van de horloges die op deze webshop worden aangeboden? Laat van je horen en laat een review achter op deze website. Mocht er iets mis zijn met de webshop dan zou jij dat zelf ook graag willen weten toch? Op een vergelijkingssite kun je niet alleen te weten komen wat de ervaringen van anderen zijn met een bepaalde webshop, maar ook inspiratie opdoen! ReviewsBird.nl geeft een duidelijk en uitgebreid overzicht van de verschillende webshops, overzichtelijk ingericht in verschillende diensten. Help mee om deze reviewsite zo volledig mogelijk te maken en laat ook jouw persoonlijke review bij ons achter.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review