Watches2U

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

Watches2U

Watches2U

is een bedrijf dat zich, zoals de naam al zegt, specialiseert in de verkoop van horloges. De voorraad horloges van het bedrijf omvat iconische chronografen, sporthorloges, mechanische/automatische horloges, smartwatches en hybride horloges. Of je nu een horloge nodig hebt om dagelijks te dragen, iets speciaals of een cadeau, de kans is groot dat je het bij Watches2U vindt.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf dat zich specialiseert in horloges. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding of heb je soms contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen van dit bedrijf. Het delen van jouw Watches2U reviews en ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Watches2U

Watches2U begon oorspronkelijk als een klein bedrijfje in een tuinhuisje met slechts één horloge en veertig pond. In 2002, na een positieve groei, werd Watches2U officieel geregistreerd als handelsmerk. Het Watches2U team is sinds de oprichting in 2002 uitgebreid en heeft nu ook zusterwebsites ChrisElli en Sunglasses2U in handen. ChrisElli werd gelanceerd in 2012 en is een website met sieraden, horloges en accessoires van bekende merken zoals bijvoorbeeld Guess, Fossil en Orla Kiely. Sunglasses2U werd gelanceerd in 2013 en verkoop, hoe kan het ook anders, zonnebrillen. Ook in deze webshop vind je diverse grote merken zoals bijvoorbeeld Ray-Ban, Oakley en Michael Kors.

Producten en diensten van Watches2U

Heel interessant natuurlijk al die zusterbedrijven, maar je vraagt je nu vast af: "Oké, maar waarvoor kan ik dan bij Watches2U terecht?". Watches2U biedt, zoals de naam al zegt, een breed assortiment aan horloges, smartwatches en horlogeaccessoires van meer dan honderd toonaangevende designer horloge merken aan. Het bedrijf is een officiële dealer van al de merken die zij aanbieden en elk uurwerk dat je bij het bedrijf aanschaft, is gloednieuw en in zijn officiële en originele verpakking. Merken die het bedrijf bijvoorbeeld aanbiedt zijn: BOSS, Emporio Armani, Daniël Wellington, Casio, Diesel, Fossil, ICE watches, Michael Kors en Vivienne Westwood.

Watches2U is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en verzendt daaruit wereldwijd vanuit hun meerdere magazijnen in het hele land. Ondanks de Brexit probeert het bedrijf altijd hun klanten een snelle levering te beloven, ongeacht waar ter wereld ze kopen.

Ervaringen, klachten en tips over Watches2U

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien wel links willen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Watches2U achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je namelijk andere potentiële klanten enorm helpen. Alvast bedankt dus!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
de Lange 1 jaar geleden
7
Ik heb onlangs enkele horloges gekocht bij Watches2U en de ervaring was zeer positief. De website is erg gemakkelijk te navigeren, waardoor ik snel een breed scala aan horloges kon vinden di...

Alle reviews ( 1 )

Watches2U Review: Een topervaring live

Ik heb onlangs enkele horloges gekocht bij Watches2U en de ervaring was zeer positief. De website is erg gemakkelijk te navigeren, waardoor ik snel een breed scala aan horloges kon vinden die pasten bij mijn stijl en budget. Ik was blij om te zien dat Watches2U officiële verkoper is van honderden merken, wat betekent dat ik erop kan vertrouwen dat ik echte horloges koop. Een groot pluspunt is het gratis bezorgen naar UK de volgende dag - dit was handig voor mij omdat ik niet lang wilde wachten op mijn nieuwe aankopen. Maar zelfs als je buiten het Verenigd Koninkrijk woont, biedt Watchers2U gratis wereldwijde verzending. Bovendien inspireerde Klarna's Pay Later me om extra te kopen zonder me zorgen te maken over eventuele financiële gevolgen. Het beste van alles was hun 60-day retourbeleid - hoewel ik deze optie niet nodig had omdat alle horloges perfect waren toen ze arriveerden!

d
de Lange 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!