Warentuin

Alle reviews

Warentuin

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Warentuin

Het is weer bijna zomer en weer om lekker in de tuin te zitten. Veel mensen in Nederland hebben het geluk om een tuin bij het huis te hebben. En heel veel van die tuineigenaars hebben er hobby in hun tuin zo gezellig mogelijk te maken. Maar ook het plat dak of op het balkon kunnen een bron van inspiratie zijn. In de verschillende tuincentrums in Nederland kun je als tuinier je hart ophalen. Ook op het internet zijn online shops te vinden die zijn tuinartikelen verkopen. Warenhuis.nl is daar een van, en natuurlijk hebben wij deze in onze vergelijkingsgids opgenomen zodat u een beter beeld kunt krijgen met wie u eigenlijk online zaken doet. Lees hier de reviews van anderen waarin zij u vertellen over hun persoonlijke ervaringen met de verschillende bedrijven in onze gids, of laat zelf uw beoordeling achter. 

Over Warentuin
Warentuin is de grootste webshop in Nederland met tuinartikelen en nog veel meer. Warentuin werkt veel samen met verschillende Nederlandse tuincentrums en dierenwinkels die zelf niet online zijn. Over de mensen achter deze online winkel met tuingereedschap, dierenbenodigdheden, zonwering, planten, woninginrichting, planten en potterie, is niet veel bekend. De naam Warentuin heeft natuurlijk betrekking opdat het meer een warenhuis is waarbij de tuin centraal staat, dan een echt tuincentrum. Voor vragen, informatie en klachten zijn op de website een email adres en een telefoonnummer in Arnhem afgedrukt.  

Producten en diensten van Warentuin
Warentuin heeft een zeer uitgebreid assortiment aan huis-, tuin- en dierenverzorgingsproducten. Ze verkopen veel bekende topmerken voor een zeer concurrerende prijs. Ze zijn dan ook het goedkoopste tuincentrum van Nederland en België. Op de website vind je niet alleen aanbiedingen van tuinmeubelen, schuttingen, zwembaden, trampolines en planten, maar ook tips, blogs, een tuinkalender, vijverkalender en een gespecialiseerde moestuinkalender. Er worden ook regelmatig workshops georganiseerd en VIP-avonden waarbij een bepaald onderwerp wordt gekozen. Wanneer je op de hoogte wilt blijven over de acties en aanbiedingen van Warenhuis kan je je via de website abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief zodat je niks mist. Het Warenhuis heeft verschillende verkooppunten in Nederland. Deze verkooppunten en ook de webwinkel worden veel bezocht tijdens de zon en feestdagen, zoals Moederdag, Pasen en Kerst. Of het nu gaat over een tuinslang met extra opzet stukken, een hoge druk reiniger of een automatisch bewateringssysteem., bij Warentuin heeft u een grote kans van slagen dat u vindt wat u zoekt. Bestellingen boven de 75 euro worden bovendien gratis bezorgd.  Ze accepteren de meeste cadeaubonnen, en geven ook zelf cadeaubonnen van Warentuin uit. 

Complimenten, klachten en tips over warentuin
Mooie bloempotten, prachtige tuinkussens, vaste tuinplanten, bloemen, potten, zakken aarde, tuinschermen, maar ook hondenmanden, volières en vijvers, maar ook keukenspullen, bbq’s, solar lampen, en een mega-outlet met heel veel aanbiedingen. De website van Warenhuis ziet er fantastisch uit. Ze hebben van alles! Maar is dit in de praktijk ook zo? Heeft u wel eens iets besteld wat ze niet op voorraad hadden? Hoe is het gegaan met uw bestelling? Geef ons paar minuten van uw tijd en laat een review op onze website achter van deze aanbieder van binnen- en buiten meubels en ornamenten.