Vrijbuiter

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vrijbuiter

Avontuurlijke vakanties of er even uit in de vorm van kamperen, zien we tegenwoordig steeds vaker. Wellicht dat je zelf ook regelmatig op avontuur gaat, of juist een nieuw avontuur wilt starten en daar de juiste artikelen voor nodig hebt. Dan is Vrijbuiter wellicht wel eens interessant bedrijf voor je. Of je er nou voor kiest op drie weken te gaan ‘’survivallen’’ in Brazilië of een weekendje boekt naar Helsinki maakt niet uit, je vind namelijk van alles bij ze. Naast online hebben ze ook winkels in onder andere: Roermond, Zaandam en Gouda.

Alleen je wilt natuurlijk niet tijdens je avontuur dat er iets mankeert aan je producten van Vrijbuiter, hoe vervelend zou het zijn als je tent kapot is, of dat je uitrusting defect blijkt te zijn? Je moet dus wel zeker weten dat Vrijbuiter aan je eisen en verwachtingen zal voldoen. Denk aan de ervaringen van consumenten die al eens eerder bij Vrijbuiter hebben besteld. Om juist op dat laatste meer grip te krijgen, kan je reviews en beoordelingen op ons reviewplatform vinden.

Wat is Vrijbuiter

Vrijbuiter is een onderneming die al sinds haar oprichting in 1985, bezig is met de voorbereiding van op je volgende avontuurlijke vakantie. Wat je doel tijdens je avontuurlijke vakantie ook is, een juiste voorbereiding is onderhevig aan de goede en benodigde artikelen. Bij Vrijbuiter geven ze je een duwtje in de rug. Zo geven ze naar eigen zeggen goed advies en brengen ze je op nieuwe ideeën, wat gepaard gaat met de verkoop van de ‘’juiste spullen’’. Ze zijn volgens zichzelf de grootste vakantie- en outdoor winkel van Nederland.

Er bevinden allerlei artikelen van diverse merken op de webshop van Vrijbuiter, maar ze hebben ook hun eigen merk genaamd Redwood. Redwood gaat van campingstoelen tot fleecevesten, ze zorgen ervoor bij Redwood dat producten functioneel en comfortabel zijn, ook het oog moet kunnen genieten van de producten van Redwood, het design speelt dus een belangrijke rol.

Producten en diensten Vrijbuiter

De webshop van Vrijbuiter kent allerlei artikelen aan producten, deze krijg je direct te zien op hun homepage. Voorbeelden hiervan zijn: kampeerartikelen, meubilair, tenten, dameskleding, herenkleding en nog meer. Veel van deze producten zijn onderverdeeld in allerlei verschillende artikelen. Als je geïnteresseerd bent in een van deze type producten, dan kan je jouw zoektocht nog specifieker maken door op bepaalde kenmerken als: prijs, kleur, maat, etc. te filteren. Veel van deze producten kunnen tevens ook in de ‘’Megastores’’ van Vrijbuiter worden gevonden in Roermond, Zaandam en Gouda.

Als je in Nederland, België of Duitsland woont en je besteld voor meer dan € 50 wordt je bezorging gratis geleverd. Zo niet, dan brengen ze momenteel € 4,95 aan verzendkosten in rekening. Verzendingen worden bezorgd door PostNL. Als je niet tevreden bent met je bestelling is het mogelijk om deze te retourneren, immers is het retourbeleid wel onderworpen aan bepaalde eisen, neem dat dus mee in gedachte.

Werken bij Vrijbuiter

Naast producten kopen bij Vrijbuiter is het ook mogelijk om bij ze te werken. Ze zijn avonturiers bij Vrijbuiter, zie jij daar wel wat in? Dan hebben ze speciaal voor jou een aparte webpagina (onder te vinden bij de footer), waar je de vacatures van dat moment kunt zien. Een tip van Vrijbuiter is dat ze erg blij worden van ‘’persoonlijke, ludieke en avontuurlijke inzendingen’’. Naast de winkels kan je ook - indien er vacatures zijn - werken voor het hoofdkantoor, of de webshop van Vrijbuiter.

Contact

Toch nog vragen, of heb je wellicht klachten/nieuwe ideeën voor Vrijbuiter? Neem dan een van de volgende contact methodes in acht. Telefonisch contact opnemen is mogelijk via het volgende nummer: +31858085106. Tevens kan je ook via de mail contact opnemen, dat kan op twee manieren, namelijk via het online invulformulier op hun website, of direct naar: info@vrijbuiter.nl. De klantenservice van Vrijbuiter is momenteel bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00u en in het weekend van 10:00-17:00. Ook kan je het bedrijf vinden op diverse social media zoals YouTube, Facebook en Instagram.

Laat een review achter

Al ooit besteld bij Vrijbuiter? Laat hier dan achter hoe dat je beviel in de vorm van een review. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over de kwaliteit van de geleverde producten, of wat men kan verwachten van de klantvriendelijkheid en klantenservice. Laat anders een complimentje achter en een tip. Immers krijgen andere consumenten een beter perspectief op wat ze kunnen verwachten van Vrijbuiter. Wil je meer leren over Vrijbuiter, of andere (gelijksoortige) bedrijven? Dan kan je op ons review platform, beoordelingen en reviews vinden.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!