Vindiq Office

Alle reviews

Vindiq Office

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Vindiq Office

Heb je kantoorspullen te kort in jouw kantoorruimte? Of heb je enkele artikelen die je wilt aanschaffen? Dan kun je de kantoorspullen van Vindiq Office eens proberen. De kantoorspullen die elke werkruimte nodig heeft vind je bij Vindiq Office. Beoordelingen van klanten kun je lezen op onze website. Hier vind je honderden betrouwbare reviews van klanten. Doordat je deze beoordelingen leest, wordt je wijzer bij het kiezen. Zo kun je bepalen als je een bepaalde aankoop wel of niet wil doen bij een bepaald bedrijf.

Over Vindiq Office
Vindiq Office is een winkel die kantoor- school- en hobbyartikelen verkoopt en levert in heel Nederland, Luxemburg en België. Dit bedrijf werkt samen met de grootste leveranciers van office supplies in Europa. Vindiq Officie biedt elke klant keuze uit meer dan 18.000 kantoorbenodigdheden. Op een overzichtelijke en gemakkelijk te bedienen website kun je gerust deze benodigdheden bekijken. Je zal je dan wel eens afvragen waarom je moet kiezen voor Vindiq Office? Dit, vanwege de heldere webshop, een groot assortiment, de servicedesk voor vragen, de levering die binnen 1 werkdag geschiedt en leuke acties die het bedrijf biedt. Hiernaast is het duidelijk dat levering geheel gratis geschiedt. Mocht je dus een artikel hebben besteld? Dan is het goed te weten dat het betalingssysteem van hun beveiligd is door Verisign beveiliging, zo kun je gerust en veilig bestellen en betalingen verrichten.

Producten en diensten van Vindiq Office
Bij Vindiq Office bestaat de mogelijkheid om op de website van het bedrijf het menu te bekijken. Dus van huis uit kun je rustig op je eigen tijd en snelheid door de artikelen heen gaan. De website is zeer uitgestrekt en kun je kiezen uit verschillende artikelen zoals; printers, printerartikelen en computerbenodigdheden, kantoormachines, papier, etiketten en verzending, memoblokken en schriften, klassement en archivering, kantoormateriaal, schrijfwaren en correctie, tekenmateriaal, prestatie en communicatie en ten slotte meubilair en onthaal. Jouw kantoor kan met de artikelen van Vindiq Office niet ontbreken. Het bedrijf biedt verder de mogelijkheid om te kiezen tussen kwalitatieve klokken, lampen, kasten en bureaus.

Complimenten, klachten en tips voor Vindiq Office
Bij vragen en of klachten kun je altijd gerust contact opnemen met de service desk van Vindiq Office. Je kunt je gegevens achter laten en er wordt snel contact met je opgenomen. Ook kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Zij zorgen ervoor dat elke klant tussen 09.00uur en 17.00uur de telefonische lijn kan gebruiken.

Nu heb je ervaring met de diensten en artikelen van Vindiq Office. Vind je de kwaliteit van de artikelen goed? Wat is jou ervaring met de klantenservice? Wat vind je van de website? Laat anderen weten door middel van reviews. De verwachtingen van andere klanten kunnen verholpen worden, doordat je jouw ervaring en beoordeling over Vindiq Office deelt. Op zo een manier kun je andere toekomstige klanten helpen bij het maken van de juiste product beslissing.