VanKaarstotServet

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

VanKaarstotServet

Een lekker sfeertje kan nooit kwaad! Of je nou een feestje wilt vieren of er een ander evenement plaats vindt, een goede sfeer is altijd gewild. Daarvoor kan je tegenwoordig allerlei producten aanschaffen, van speciale slingers tot kaarsen. Ben jij opzoek naar een winkel die daar gespecialiseerd in is? Dan ben je wellicht bij VanKaarstotServet bij het juiste adres.

Als je online iets gaat bestellen wil je zeker weten dat dit het waard is, denk aan de duurzaamheid van de producten, de prijs kwaliteit en andere eigenschappen. Om een beter beeld te krijgen over dit soort factoren kan je op onze review website terecht voor reviews en beoordelingen. Lees daar over de ervaringen van consumenten die al eens eerder bij ze bestelde!

Over VanKaarstotServet

VanKaarstotServet is een Nederlandse webwinkel waar je terecht kunt voor allerlei producten, rondom het thema: sfeer. Dit gaat dan ook van Kaarsen tot servetten, zoals hun naam zegt. Naar eigen zeggen zijn ze ‘de grootste’ online sfeerwinkel. Ze leveren direct uit het magazijn, daardoor beweren ze goedkoop en snel te kunnen leveren. VanKaarstotServet is tevens aangesloten bij diverse keurmerken en soortgelijke instanties, enkele voorbeelden zijn: 'Webshop Keurmerk' , 'Digikeur', 'Shopwiki', 'Webshoptoppers', 'Webwinkelsoverzicht' en 'Thuisvergelijken'. Tevens werken ze ook samen met grote online retailers, denk aan Bol.com en Beslist.nl.

Producten en diensten VanKaarstotServet

Aangekomen op de webshop van VanKaarstotServet zie je diverse categorieën aan sfeerartikelen- en producten. Deze staan veelal in het teken van tuindecoratie en huisdecoratie. Je vind er kaarsen, woondecoratie (bloemen, bouwpakketten, kussens, etc.), tuindecoratie (metalenfiguren, fakkels, verlichting, etc.), ook vind je er specifieke evenement gerelateerde producten, zoals Oranje artikelen en Sinterklaas. Ook kan je zelf filteren op andere producteigenschappen, als je al een bepaald idee hebt van waar je naar op zoek bent.

Als je iets hebt gevonden wat je wilt bestellen kan je een van de volgende betaalmethoden hanteren bij het afrekenen: iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact of per factuur. Verzendingen in Nederland bedragen standaard: € 6,95 maar voor bestellingen boven de € 45,- geld € 2,95. Ben je in bezit van een kortingscode van VanKaarstotServet? Dan kan je deze tijdens het bestellen invullen.

VanKaarstotServet blog

Ook vind je op de website van VanKaarstotServet een blog. Daar vind je artikelen over producten die bij hun actueel zijn op dat moment, maar ook over andere topics, veelal gerelateerd aan hun assortiment. Bij deze artikelen staan ook categorieën vermeld, verrijkt met diverse tags die laten zien waar het over gaat. Daarbij heb je ook zelf de keuze om hun filter te gebruiken waar je zelf de artikelen kunt vinden. Eveneens staan hier ook de meest recente berichten, een blog archief en extra pagina’s.

Reviews en beoordelingen VanKaarstotServet

Ben jij al helemaal up to date met VanKaarstotServet en heb je al eens eerder bij ze besteld? Dan willen we graag weten hoe je dat hebt ervaren! Je zou hier je mening kunnen achter laten in de vorm van een review. Laat hierin achter wat je dacht van hun klantenservice, het bestelproces en of je VanKaarstotServet aan andere consumenten zou aanraden. Deze krijgen dan immers een (potentieel) beter idee over wat je van VanKaarstotServet kunt verwachten. Ook kan je reviews en beoordelingen op onze site vinden over andere (soortgelijke) ondernemingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!