Vamos

Alle reviews

Vamos

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Vamos

 

Nieuwe schoenen kopen is voor sommige mensen de ultieme droom, voor anderen een ware nachtmerrie. Zeker wanneer je ‘afwijkende’ voeten hebt kan de aanschaf van een nieuw paar schoenen een traumatische ervaring zijn. En schoenen zijn wel erg belangrijk. Niet alleen omdat ze je outfit afmaken, maar ook omdat je voeten voor een groot gedeelte bepalen hoe jij je lichamelijk voelt. Daarom zijn goed passende en comfortabel zittende schoenen geen overbodige luxe. Bij Vamos.nl vind je een grote online collectie schoenen voor mensen die net een beetje meer aandacht nodig hebben voor hun voeten. Zijn deze schoenen echt zo goed als de website vamos.nl beloofd? Dat kan je bij ons op ReviewsBird.nl  in de beoordelingen en reviews van andere bezoekers van onze site nalezen!

Over Vamos
Het woord ‘vamos’ betekent in het Spaans ‘wij gaan”. En wat moet je doen als je ergens naartoe wilt gaan? Je schoenen aantrekken! Goed gekozen naam dus. Het idee om een winkel te beginnen in licht orthopedische schoenen is van Duitse oorsprong. Tegenwoordig is het hoofdkantoor in Rotterdam gevestigd. Er is geen fysieke winkel, maar wil je meer zien dan op de website wordt weergegeven, dan kan je via de website een catalogus bestellen. Er wordt veel aandacht besteed aan het scheppen van vertrouwen bij de klant. 

Producten en diensten van Vamos
Merk- en wijdtenspecialist Vamos heeft op de website tips staan om je eigen voeten op te meten. Zo wordt de kans dat je de verkeerde schoenen besteld en deze weer moet retourneren enorm verminderd. Ze verkopen zowel damesschoenen als herenschoenen met wijdtematen F tot en met M. Ook voor speciale orthopedische schoenen of voor schoenen waar steunzolen in moeten bent u bij Vamos aan het juiste adres. Vamos biedt specialistische schoenen voor brede voeten, smalle voeten, gevoelige voeten, ingezwachtelde voeten. Comfortschoenen die modieus en stijlvol van hoogwaardig materiaal en voorzien van trendy details. Het uitgebreide  assortiment bestaat uit wandelschoenen, schoenen met klittenband, wandelschoenen, elegante dames pumps, laarzen, pantoffels en zomerse sandaaltjes en open schoenen in alle maten van de merken Gabor, Rieker, Semler, Ara en Waldlaufer. Behalve schoenen verkoopt Vamos ook verschillende kleuren schoenpoets en impregneerspray om uw schoenen beter tegen de weersomstandigheden te beschermen. Daarnaast is er een goed assortiment aan verschillende voetverzorgingsproducten, zoals eeltcrèmes, kalmerende voetenspray, antizweetzooltjes, eksteroog pleisters en nagelknippers. 

 

Complimenten, klachten en tips over Vamos 
Veel mensen zijn ervan overtuigd dat online schoenen kopen altijd uitloopt op een drama. Vamos doet zijn best het tegendeel te bewijzen. Daarom geeft Vamos uitgebreid schoenmaatadvies zodat het makkelijker wordt de juiste dames- of herenschoenen te vinden. Er is ook een collectie orthopedische schoenen in het bestand opgenomen, goed voor mensen met ingezwachtelde of gezwollen voeten. Deze gezondheidsschoenen of therapieschoenen geven uw voeten extra comfort. Natuurlijk is er ook bij Vamos een niet goed geld terug garantie en worden de bestelde producten binnen 24 uur aan huis bezorgd. 
Heeft u of een van uw familieleden wel eens schoenen bij Vamos besteld? Wat kunt u ons vertellen over het product? Bent u tevreden over de materialen, het comfort en de prijs? Wat vond u van de service van de medewerkers van Vamos.nl. Vertel het verder door een eerlijke review bij ons achter te laten!