totaalBED

Alle reviews

totaalBED

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

totaalBED

 

 

Heb je wel eens een bed, boxsping of matras gekocht bij totaalBED dan willen we jou vragen om je ervaring. Die ervaring kan anderen namelijk helpen bij het maken van een keuze. Een bed of matras is niet goedkoop, daarom wil je die wel bij de juiste winkel aanschaffen. Is jouw ervaring dat dit bedrijf de juiste kwaliteit en service levert? We horen het graag.

totaalBED is een slaapspecialist die zowel een online winkel als fysieke winkels heeft. Je kunt bij deze winkel bedden, lattenbodems, matrassen, ledikantjes, boxsprings en meer kopen. totaalBED wil een goede kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. 

We horen graag wat jouw ervaring is. Hoe snel werd je bestelling geleverd? Had je klachten, en hoe werden die opgelost? Al die informatie is heel waardevol om een objectief beeld te vormen van deze slaapwinkel. 

Over totaalBED
totaalBED werd meer dan 20 jaar geleden opgericht door vier broers van de familie Kartal. Ze openden samen een winkel in Hengelo met matrassen en andere producten voor in de slaapkamer. Sinds de oprichting is het bedrijf flink gegroeid. Ze hebben nu 22 winkels door heel Nederland met meer dan 200 werknemers en streven ernaar om nog meer winkels te openen. 

Ondanks dat ze de laatste jaren flink gegroeid zijn willen ze de charme van een familiebedrijf niet verliezen. Ze streven naar langdurige werkrelaties en een fijne samenwerking. Dit realiseren ze door te blijven communiceren, transparant te zijn en samen dingen te ondernemen.

De missie van totaalBED is om heel Nederland lekker te laten slapen. Dit willen ze bereiken door kwalitatief goede producten te leveren met het juiste advies en tegen een scherpe prijs. Ze werken bovendien al jaren samen met dezelfde leveranciers in Nederland, België en Duitsland. Hierdoor blijft de kwaliteit en service consistent. 

Producten en diensten van totaalBED
Je kunt bij totaalBED terecht in een van de fysieke winkels of je kunt lekker winkelen in de online shop. Er is een ruime keuze aan bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems en zelfs ledikantjes en kasten. 

Het kiezen van een matras voor je bed kan lastig zijn omdat er heel veel keuze is. totaalBED probeert dit makkelijker te maken door zo veel mogelijk informatie te geven. Zo zijn er duidelijke foto’s en word er uitgelegd wat de voordelen zijn van het specifieke materiaal dat gebruikt is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit traagschuim, koudschuim en springveren.

Alle producten worden in Europa gemaakt en zijn daarom vaak binnen twee weken in huis. Bovendien is de bezorging meestal gratis. Bij totaalBED kun je 90 nachten proefslapen. Dat betekent dat je jouw matras 90 dagen mag uitproberen en hierna eenmalig mag omruilen als hij niet bevalt. Je betaalt hier een paar tientjes aan servicekosten voor. 

Ervaringen, klachten en tips over totaalBED
Vertel ons wat je ervaring is met de webwinkel van totaalBED. We zijn heel benieuwd wat je vindt van het assortiment, het bestelproces, de levering, de service en de nazorg. Ben je tevreden? en zou je in de toekomst nogmaals overwegen om hier een product te kopen. Vertel het ons en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze.