TopSnowShop

Alle reviews

TopSnowShop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

TopSnowShop

Als fanatieke en zelfs beginnende wintersporter weet je hoe belangrijk het is om het juiste materiaal te hebben voor je wintersport. Niet alleen je ski’s of Snowboard zijn belangrijk maar een goede skibril is ook absoluut noodzakelijk anders word je verblind door de sneeuw of beslaat je bril. Op veel plekken is een helm zelfs verplichtWe willen je daarom vragen of je wel eens artikelen voor de wintersport hebt gekocht bij TopShowShop.

TopShowShop is een online winkel waar je skihelmen, skibrillen, skitassen, thermokleding en accessoires kunt kopen. Al meer dan tien jaar verkopen ze producten van de meest populaire merken voor skimateriaal.

Skimateriaal is niet goedkoop en het is vervelend als je materiaal ter plekke niet blijkt te functioneren. Daarom is het goed om vooraf te weten bij welke winkel je de juiste spullen kunt kopen zodat jouw ervaring onvergetelijk word. Help andere door jouw ervaring met TopShowShop te delen.

Over TopShowShop
TopShowShop is al meer dan 10 jaar de grootste specialist in skihelmen. Zo bieden ze bijna 200 soorten aan van de beste topmerken. Ze kunnen zelfs een skihelm met vizier op maat maken.

De afgelopen jaren zijn mensen zich steeds meer bewust geworden van de gevaren van skiën en snowboarden. Hierdoor is het gebruik van een helm gelukkig steeds normaler geworden en is het assortiment steeds verder uitgebreid. In Oostenrijk is het dragen van een helm zelfs verplicht.  Bij TopShowShop kun je zowel een helm met vizier, een losse helm of een los vizier voor op je helm kopen. 

Als je een artikel bestelt bij TopShowShop dan heb je 30 dagen bedenktijd. Je kunt in die tijd je product altijd terug sturen zonder opgave van reden, je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Mocht je het toch moeilijk vinden om een helm of bril uit te kiezen via een online winkel. Dan kun je een afspraak makenom te passen in de winkel inNieuwerburg aan de Rijn. 

Producten en diensten van TopShowShop
Je kunt bij TopShowShop terecht voor skihelmen van de beste merken. Je kunt hierbij kiezen voor een skihelm met vizier of zonder vizier. Het vizier kun je ook los bij kopen. Daarnaast verkopen ze ook skitassen, thermokleding en accessoires zoals wax en sloten

Het belangrijkste product van TopShowShop zijn de skihelmen met vizier. Met deze combinatie kun je onbezorgd de piste op en ben je beschermd tegen de zon en vallen. Bij TopShowShop kun je online bestellen of je kunt in de winkel de helm gaan passen. Ze hebben producten van onder andere de bekende merken UVEX, CASCO en Kask

Voordat je een helm aanschaf is het belangrijk om de juiste maat te hebben. Op de website van TopShowShop zie je precies hoe je zelf de maat kunt opnemen zodat je de juiste maat kunt bestellen. Alle producten worden vanaf een bepaald bedrag gratis thuis afgeleverd.

Ervaringen, klachten en tips over TopShowShop
Heb je wel eens een skihelm, bril of ander wintersport product gekocht bij TopShowShop dan willen we je vragen om jouw mening aan ons door te geven. We horen graag wat je vond van de service van TopShowShop en hoe het gekochte product je beviel. En nog belangrijker, zou je TopShowShop aanraden aan andere mensen die op zoek zijn naar wintersport spullen?