Tommy Teleshopping

Alle reviews

Tommy Teleshopping

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Tommy Teleshopping

Het leven in de 21ste eeuw is toch zo makkelijk. Wat je ook wil, je kunt het online vinden en aan je deur laten afleveren. Bij Tommy Teleshopping kun je terecht voor een heleboel producten die je via hun webshop kunt bestellen. We kunnen je aanraden om eerst wel eens goed te kijken wat voormalige klanten van Tommy Teleshopping, die reeds producten hebben aangeschaft, te zeggen hebben over het bedrijf, hun service en de kwaliteit van hun producten. Lees de reviews op ReviewsBird en informeer je goed!

Over Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping is een Nederlandse webwinkel waar je allerlei producten online kan aankopen. Het bedrijf is gevestigd in Laren en houdt zich ook bezig met thuiswinkelen via tv, een sector waar ze marktleider in Nederland zijn. Hiervoor zenden ze video’s uit op diverse televisiezenders (RTL, SBS, NET5, Ziggo kanaal 250, Vier, Vijf en Zes), en ook op hun eigen digitale kanaal Tommy TV.  Je kunt Tommy Teleshopping bereiken op Facebook en Instagram, net als per telefoon (zondag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur), per e-mail, via de online chat op de website of via een contactformulier. Je kunt hun video’s ook bekijken op YouTube.

Producten en diensten van Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping is een online webshop waar je allerlei producten kan kopen in een aantal categorieën, zoals Afslanken & Fitness, Mooi en gezond, Keuken, Wonen & Slapen, Huishouden, Tuin, klussen & hobby. Bij een online bestelling krijg je altijd een gratis verzending. Als je een product vóór 14:00 uur bestelt, heb je het de volgende werkdag in huis. Je kunt de producten van Tommy Teleshopping online aanschaffen en betalen met iDEAL, VISA, Maestro, achteraf betalen via AfterPay of in termijnen met in3 (alleen vanaf een bepaald bedrag).

Bij Tommy Teleshopping zijn er ook regelmatig acties, cadeaus of extra korting, die ontvang je via de nieuwsbrief of sociale media. Je bestelling annuleren kan, hiervoor moet je telefonisch contact opnemen met de klantendienst. Als je niet tevreden bent over je aankoop, kun je dit altijd retourneren. Dat kan binnen dertig dagen na ontvangst van je bestelling, zonder opgave van redenen. Wat betreft garantie heb je op iedere bestelling de wettelijke garantietermijn. Hier bovenop krijg je ook één jaar fabrieksgarantie.

Klachten, complimenten en tips voor Tommy Teleshopping
Klachten over je aankoop bij Tommy Teleshopping? Dan kun je dat melden via het contactformulier. Hiervoor moet je je ordernummer en een volledige omschrijving van de klacht opgeven. Dit kan ook per brief. Als je een klacht hebt over de klachtafhandeling, kun je hiervoor naar de Geschillencommissie trekken via het Europees ODR Platform. Het is zeker ook een goed idee om andere mensen hierover te informeren door middel van een beoordeling te geven op ReviewsBird! Het is immers zeer interessant voor toekomstige klanten om te weten wat jij denkt van Tommy Teleshopping. Heb je daarentegen een complimentje? Dan is het zeker ook leuk om ook dat te laten weten! Laat je mening blijken, deel je ervaringen en schrijf een review over Tommy Teleshopping!