Thermowear

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Thermowear

Om tijdens buitenactiviteiten zoals voetbal of hockey warm te blijven kun je het beste thermokleding dragen. Door gebruik te maken van dit soort kleding weet je zeker dat je lijf en ledematen warm blijven en je dus geen onnodige energie verliest. Vanzelfsprekend zijn er online zoveel aanbieders van thermokleding te vinden dat je er duizelig van kan worden. Welke aanbieders en online shops de beste producten verkopen en de meest betrouwbare service bieden kun je ervaren door eerst de reviews met commentaren en klachten van andere klanten te lezen. Webshops zoals Thermowear uit Nieuwveen waar je thermokleding kunt kopen worden in de reviews op onze website besproken en gewaardeerd

Over Thermowear

Deze webwinkel verkoopt diverse soorten thermokleding voor jong en oud. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwveen en daar zitten de medewerkers van Thermowear voor je klaar om antwoord te geven als je hulp nodig hebt bij het bestellen of vragen wilt stellen over producten. De klantenservice is het beste per e-mail van maandag tot en met zondag bereikbaar.

De producten van Thermowear

Je kunt bij deze online shop onder andere terecht om hockey of voetbal thermowear te kopen. Daarnaast kun je er ook Thermowear T-shirts en ondergoed bestellen. De producten die er verkocht worden zijn voor volwassenen en kinderen verkrijgbaar en met de maattabel voor thermokleding op de site van Thermowear kun je bepalen welk maat je het beste kunt dragen als je Thermowear wilt dragen tijdens het skieen of hardlopen. Omdat een nieuwe Thermowear outfit een behoorlijke deuk in je budget kan slaan is het verstandig om online rond te kijken of je een Thermowear kortingscode kunt vinden. De artikelen die je bij deze online shop bestelt kun je makkelijk en snel afrekenen met veilige methodes zoals PayPal, creditcard en iDEAL.

Verzenden en retourneren bij Thermowear

De hockey thermowear die je bij deze online shop gaat kopen wordt door het bedrijf is samenwerking met DHL of Post NL bij je thuis bezorgd. De exacte kosten voor het afleveren van jouw nieuwe thermokleding staat tijdens het betalen vermeld. Heb je producten bij Thermowear besteld en ben je daar na ontvangst niet tevreden over? Je kunt een bestelling naar Thermowear retour sturen en als je dat binnen 14 dagen doet is dat gratis en krijg je je geld terug.

Reviews en commentaren over Thermowear

Als klant van Thermowear heb jij de nodige ervaring met het bestellen en betalen van de thermokleding van deze aanbieder. Als jij commentaren en klachten over deze online shop wilt delen dan ben je van harte welkom om een Thermowear review op onze website achter te laten. De betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit van de producten kun je in je eigen woorden in deze beoordeling een rapportcijfer geven zodat andere klanten weten wat hen te wachten staat. Door het lezen van alle Thermowear reviews krijgen zij een duidelijk beeld van de voor- en nadelen van deze online shop. Het delen van jouw review kost je slechts een paar minuten van je tijd en je helpt er heel veel mensen mee.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Guusje de Groot 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs thermokleding gekocht bij Thermowear en ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze webwinkel. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder merinowol thermo ondergoe...

Alle reviews ( 1 )

. Uitstekende keuze-ervaring bij Thermowear

Ik heb onlangs thermokleding gekocht bij Thermowear en ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze webwinkel. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder merinowol thermo ondergoed en zweetafvoerend sportondergoed. Hun website is zeer gemakkelijk te navigeren en biedt handige informatie over elk artikel. Een van de dingen die me echt opviel was hun gratis keuzehulp voor thermokleding. Hiermee worden klanten geleid door het proces van het selecteren van de juiste kleding voor hun activiteitenniveau en omgevingstemperatuur. Dit vond ik als consument heel nuttig, omdat oververhitting of bevriezing tijdens my workout absoluut iets is dat ik wil vermijden. Na ontvangst had ik wat vragen over het wassen van mijn nieuwe kledingstukken, dus heb ik via e-mail contact opgenomen met de klantenservice van Thermowear. Ik was blij verrast toen ik meteen een reactie ontving! De medewerker was zeer behulpzaam en vriendelijk in zijn antwoorden. Als resultaat hiervan voelde ik me gewaardeerd als consument! Overal waar je tegenwoordig gaat winkelen wordt er gezegd hoe belangrijk klanttevredenheid is, maar dit bedrijf lijkt dit standpunt serieus te nemen. In conclusie: Ik ben erg blij met mijn aankoop bij Thermowear en zal hier zeker weer gaan shoppen in vervolg daaraan

G
Guusje de Groot 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!