The Retro Family

Alle reviews

The Retro Family

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

The Retro Family

Hou jij wel van een unieke stijl? Dan is het niet altijd even makkelijk om te combineren in de producten die je aanschaft. The Retro Family is een bedrijf wat je daarbij wellicht kan helpen te slagen. 

Voordat je retro producten bij The Retro Family gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf zal voldoen aan je verwachtingen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan zaken, zoals: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van The Retro Family? Hoe zit het met de garantie en authenticiteit van de items? Wat kan ik verwachten voor levertijden en verzendkosten? Hoe zit het eigenlijk met de prijs en kwaliteit van de producten? Kan ik makkelijk inspiratie opdoen bij The Retro Family als ik niet zeker weet wat ik zoek? Voldoet de klantenservice wel aan de norm? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews over The Retro Family en vergelijkbare bedrijven lezen. 

Wat is The Retro Family

The Retro Family is een online warenhuis van allerlei retro producten binnen Nederland en België. Het idee achter de webshop is om een brede collectie aan diverse vintage geïnspireerde producten aan te kunnen bieden. Bij The Retro Family kan je dingen vinden die je leven warmer en leuker maken, bovendien horen ze een bepaalde nostalgie op te wekken. Je kunt er artikelen vinden van de jaren 20, 50 tot 80. 

Producten en diensten The Retro Family

Als je de website van The Retro Family zou bezoeken staan er gelijk een aantal items uit de populaire producten categorie voor je gereed. Zoek je liever verder naar willekeurige producten via de homepagina? Scroll dan naar beneden om de ook andere interessante producten collectie te vinden. Als je liever doelgerichter zoekt kan dat bovenaan de website, waar je kunt kiezen uit een aantal categorieën, waaronder: Nieuw, Sale, Wonen, Keuken, Muziek & Geluid, Kleding, Vrije Tijd & Hobby, Merken, Gift Guide en 2de Kans. Die categorieën zijn weer verder opgesplitst in kleinere sub-categorieën. Als je een product hebt gevonden kan je daarover toepasselijke product highlights en specificaties lezen. 

Ben je klaar om te bestellen bij The Retro Family? Dan heb je daarvoor een aantal opties. Zo kan je betalen met: iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro, PayPal en Klarna. Bezorging wordt gedaan door DHL. Als je wilt retourneren kan je daarover meer informatie vinden op de site. 

Contact

Heb je een vraag voor The Retro Family die je graag wilt delen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor enkele opties. Als je graag telefonisch contact opneemt kan dat via het nummer: 085-7823772. Stuur je liever een direct mailtje met jouw vraag, opmerking of klacht? Dan kan je dat doen naar het adres: support@theretrofamily.nl. The Retro Family is ook te vinden op een aantal sociale media platformen, zoals: FaceBook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. 

Reviews en beoordelingen The Retro Family

Heb je al eens eerder vintage producten bij The Retro Family gekocht? Of een andere ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere potentiële geïnteresseerde in het bedrijf om te bepalen of ze producten willen aanschaffen bij The Retro Family. Ben je geïnteresseerd in het lezen van meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven? Bezoek dan ons review platform.