The Retro Family

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

The Retro Family

Hou jij wel van een unieke stijl? Dan is het niet altijd even makkelijk om te combineren in de producten die je aanschaft. The Retro Family is een bedrijf wat je daarbij wellicht kan helpen te slagen.

Voordat je retro producten bij The Retro Family gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf zal voldoen aan je verwachtingen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan zaken, zoals: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van The Retro Family? Hoe zit het met de garantie en authenticiteit van de items? Wat kan ik verwachten voor levertijden en verzendkosten? Hoe zit het eigenlijk met de prijs en kwaliteit van de producten? Kan ik makkelijk inspiratie opdoen bij The Retro Family als ik niet zeker weet wat ik zoek? Voldoet de klantenservice wel aan de norm? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews over The Retro Family en vergelijkbare bedrijven lezen.

Wat is The Retro Family

The Retro Family is een online warenhuis van allerlei retro producten binnen Nederland en België. Het idee achter de webshop is om een brede collectie aan diverse vintage geïnspireerde producten aan te kunnen bieden. Bij The Retro Family kan je dingen vinden die je leven warmer en leuker maken, bovendien horen ze een bepaalde nostalgie op te wekken. Je kunt er artikelen vinden van de jaren 20, 50 tot 80.

Producten en diensten The Retro Family

Als je de website van The Retro Family zou bezoeken staan er gelijk een aantal items uit de populaire producten categorie voor je gereed. Zoek je liever verder naar willekeurige producten via de homepagina? Scroll dan naar beneden om de ook andere interessante producten collectie te vinden. Als je liever doelgerichter zoekt kan dat bovenaan de website, waar je kunt kiezen uit een aantal categorieën, waaronder: Nieuw, Sale, Wonen, Keuken, Muziek & Geluid, Kleding, Vrije Tijd & Hobby, Merken, Gift Guide en 2de Kans. Die categorieën zijn weer verder opgesplitst in kleinere sub-categorieën. Als je een product hebt gevonden kan je daarover toepasselijke product highlights en specificaties lezen.

Ben je klaar om te bestellen bij The Retro Family? Dan heb je daarvoor een aantal opties. Zo kan je betalen met: iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro, PayPal en Klarna. Bezorging wordt gedaan door DHL. Als je wilt retourneren kan je daarover meer informatie vinden op de site.

Contact

Heb je een vraag voor The Retro Family die je graag wilt delen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor enkele opties. Als je graag telefonisch contact opneemt kan dat via het nummer: 085-7823772. Stuur je liever een direct mailtje met jouw vraag, opmerking of klacht? Dan kan je dat doen naar het adres: support@theretrofamily.nl. The Retro Family is ook te vinden op een aantal sociale media platformen, zoals: FaceBook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube.

Reviews en beoordelingen The Retro Family

Heb je al eens eerder vintage producten bij The Retro Family gekocht? Of een andere ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere potentiële geïnteresseerde in het bedrijf om te bepalen of ze producten willen aanschaffen bij The Retro Family. Ben je geïnteresseerd in het lezen van meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven? Bezoek dan ons review platform.

Ben jij een echte muziekliefhebber en wil je graag meer muziekspullen kopen? Lees de reviews over Music Shop Europe om erachter te komen wat andere kopers van hun producten en service vinden. Je wilt natuurlijk dat de producten die je koopt van een hoge kwaliteit zijn. Door meningen, beoordelingen en klachten over meerdere winkels te lezen krijg je een goed beeld van de winkels die je moet vermijden en van welke winkels geschikt zijn om jouw muziekspullen bij te kopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review