The Body Shop

Alle reviews

The Body Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

The Body Shop

Wanneer het gaat over make-up en gezichtsverzorging, wil u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt en producten koopt die bij u en uw waarden passen. Tegenwoordig bestaan er zoveel cosmeticamerken en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van schoonheidsproducten vinden. Voor reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten over The Body Shop kan u op deze pagina terecht. U kan ook uw eigen review hier nalaten. 

Over The Body Shop 
The Body Shop is een cosmeticamerkdat werd opgericht door Anita Roddick in Brighton, Engeland. Haar missie: ethische verantwoorde cosmetica producten op de markt brengen. The Body Shop producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van over heel de wereld. Verder hecht het bedrijf ook veel belang aan de verpakking van elk product en moet deze makkelijk hervulbaar zijn. Het hoofdkantoor van The Body Shop Benelux bevindt zich in Almere. The Body Shop is het eigendom van Nature &co, de vierde grootste beautygroep ter wereld.

Oprichtster Anita Roddick had ook een baanbrekende kijk op het schoonheidsideaal dat vrouwen werd opgelegd door de maatschappij. Zij geloofde in producten om vrouwen er op hun best te laten uitzien en niet op een bepaalde manier die werd voorgelegd. Bovendien is The Body Shop erg bekend voor hun Forever Against Animal Testing-campagne. Samen met Cruelty Free International strijden zij voor een wereldwijde ban op cosmetica die op dieren wordt getest. 

Producten en diensten van The Body Shop 
The Body Shop biedt een breed scala aan producten aan waaronder producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, parfum, haar en make-up. Op hun online website kan u ook makkelijk hun bestsellers of trending producten terugvinden zoals vegan producten, mini’s voor op reis,... Bent u op zoek naar een geschenk? The Body Shop helpt u om het geschikte cadeau te kiezen aan de hand van de weergave van 4 thema's: op categorie, op ontvanger, op gelegenheid en op prijs.

Verder kan u ook lid worden van hun loyaliteitsprogramma, Love Your Body Club, waarbij u punten kan sparen en zo gebruik maken van allerlei beloningen. Daarnaast ontvangt u een Love Your Body Club Card, die u zowel online als in een fysieke winkel kan gebruiken. 

Hun missie omtrent milieuactivisme, heeft The Body Shop ertoe gebracht om te beginnen met het plaatsen van Refill Stations. Op hun website kan u bekijken waar er een Refill Station in uw buurt te vinden is. Verder is The Body Shop ook heel erg actief op het gebied van sociaal activisme. Zo strijden zij actief voor de gelijkheid en rechten van vrouwen en willen ze met hun producten en campagnes ook vrouwen empoweren. 

The Body Shop’s leverings- en betaalmogelijkheden
U kan uw bestelling afhalen in geselecteerde winkels via Click&Collect of de Call&Collect, de bestelling kan ook naar uw thuis worden verzonden of u hebt de keuze om deze af te halen bij een DPD afhaalpunt. The Body Shop biedt verschillende betalingsmanieren aan. Zo kan u betalen met Visa, MasterCard, American Express, iDeal en Paypal.

Reviews, beoordelingen en complimenten over The Body Shop 
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Hoe was uw ervaring over de kwaliteit van de producten? Werd u snel en correct bijgestaan nadat u gebruikt had gemaakt van de klantenservice? Heeft u het gevoel op de juiste manier geadviseerd te zijn? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!

Wat voor soort cosmeticabedrijf is The Body Shop? Lees onze klantenbeoordelingen over hun producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, parfum, haar en make-up,..hier op ReviewsBird.nl.