Terapy reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Terapy

Ben je opzoek naar iets dat die lege hoek in je kamer nog mooi kan opvullen? Of wil je comfortabele zitplekken creëren voor op het kantoor? Misschien ben je dan wel geïnteresseerd in het halen van een zitzak. Een bedrijf waar je dat kunt doen is Terapy.

Voordat je zitzakken bij Terapy gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan je vereisten zal voldoen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: van wat soort materiaal maakt Terapy gebruik? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van de producten? Wat heeft de collectie mij allemaal te bieden? Hoe eenvoudig is het om online producten bij Terapy te bestellen en die vervolgens als gewenst bij mij thuis te krijgen? Wat zijn mijn mogelijkheden als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice en klantvriendelijkheid van de onderneming? Voldoet Terapy wel aan dit soort vereisten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews over Terapy en soortgelijke bedrijven lezen.

Wat is Terapy

Terapy is een bedrijf dat er in gelooft dat de mensen uit de huidige maatschappij steeds meer behoeften hebben aan rustmomenten. Net als onze apparatuur, zoals: smartphones, computers en ga zo maar door hebben wij ook momenten nodig om onszelf op te laden. Dat geldt niet alleen voor in de nacht, maar ook juist gedurende de dag volgens Terapy. Het bedrijf is er op gericht om producten te creëren met een doel voor ogen: ontspanning. Ze willen er bij Terapy voor zorgen dat ongeacht wat je doet je een moment voor jezelf kunt hebben.

Producten en diensten Terapy

Als je een bezoekje aan de website van Terapy zou brengen kan je gelijk een aantal producten bekijken. Zo kan je gelijk beginnen met shoppen in de huidige collectie. Verder kan je via de homepagina ook populaire producten van Terapy bezoeken, zoals: de Elly zitzak, Baloo zitzak, Zitzakhoes Elly en Zitzakhoes Baloo. Wil je graag meer leren over de zitzakken? Dan kan je daarover meer lezen, zo zijn ze gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels, die bevatten weinig lucht waardoor ze hun vorm beter behouden en voor een zwevend effect zorgen. Bovenaan de site kan je ook sorteren op een aantal categorieën, waaronder: Zitzakken, Outdoor, Zwanger & Baby, Accessoires en Zitzakhoezen. Producten zijn voorzien van afbeeldingen, een beschrijving en meer informatie.

Heb je een product kunnen vinden en ben je bereidt te gaan betalen? Dan heb je daarvoor enkele mogelijkheden, zo kan je betalen met: iDeal, Bancontact / Mister Cash, Visa / Mastercard, PayPal, Sofort, Giropay of via een bankoverschrijving. Over verzendtijden en kosten valt nog meer op de site van Terapy te lezen.

Contact

Wil je graag een zitzak of ander product bij Terapy bestellen, maar heb je een vraag die je graag beantwoord ziet worden? Dan kan je contact opnemen op een aantal wijze. Allereerst kan je op de site via een contactformulier je bericht delen. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan naar het nummer: +3120 614 50 90. Stuur je graag een mailtje? Dan gaat dat naar het adres: customerservice@terapy.eu. Zelf langsgaan bij Terapy is ook mogelijk aan de Jarmuiden 26A,1046 AD, Amsterdam.

Reviews en beoordelingen Terapy

Heb je al eens eerder producten bij Terapy gekocht, of een compleet andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over de onderneming met ons in de vorm van een beoordeling en review. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten van Terapy om een realistisch beeld over de zitzak specialist te ontwikkelen. Zelf meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen kan ook, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review