Tel Sell

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tel Sell

Met onze hedendaagse industrie kennen we heel veel producten, eigenlijk in bijna alle branches bestaan diverse producten, merken en leveranciers etc. Wie houdt er nou niet van een plek waar veel verschillende soorten producten tegen relatief lage prijzen, worden verkocht? Een van die plekken is Tel Sell, een van origine Nederlandse thuiswinkel waar een assortiment bestaande uit allerlei producten valt te vinden.

Maar voordat je daadwerkelijk beslist om een bestelling bij Tel Sell te plaatsen wil je wellicht eerst weten of ze aan je verwachtingen zullen voldoen. Zal Tel Sell’s service wel betrouwbaar zijn en wat kan je verwachten bij verzendingen en retourneren? Hoe zijn de ervaringen van consumenten bij Tel Sell nou echt daadwerkelijk? Om daar een antwoord op te krijgen kun je op ons platform reviews vinden, die geschreven zijn door consumenten die je al voor gingen.

Over Tel Sell

Tel Sell is een van origine Nederlandse thuiswinkel opgericht in 1993 door Louise Mulder. Op het hoogtepunt van het bedrijf werkte er zo’n 240 medewerkers, met een omzet van zo’n 40 miljoen euro per jaar. Na het faillissement in 2008 kreeg het bedrijf een tweede levenslijn, met een uiteindelijke doorstart die in februari realiteit werd. In 2018 zijn ze overgenomen door het Oostenrijkse Mediashop.

Het idee achter de verkoop van Tel Sell ging gepaard met het uitzenden van lange Tel Sell reclames, wat ging over commerciële televisiezender en een eigen kanaal op de kabel. Oorspronkelijk kwamen deze reclames uit de Verenigde Staten, daarna werden de stemmen nagesynchroniseerd. Dit leverde een lachwekkend effect op bij consumenten en zo werd er leven in het bedrijf gebracht.

Producten en diensten Tel Sell

Tel Sell kent momenteel verschillende producten verspreid over categorieën op hun website. Hierbij moet je denken aan: huis, keuken, fitness, beauty, aircooler en nog meer producten. Denk bijvoorbeeld aan Tel Sell sokken, of een Tel Sell trilplaat. De producten die zich op de website bevinden zijn ook voorzien van een beschrijven met (indien gemaakt) klanten reviews. Bij deze beschrijving komen aspecten kijken als productgegevens en de omvang van de levering, maar ook indien nodig een gebruiksaanwijzing.

Heb je besloten om een bestelling te willen plaatsen bij Tel Sell? Dan kan je dat via verschillende methodes doen, enkele voorbeelden zijn: PayPal, Visa, Mastercard, Afterpay en iDEAL. Als klant heb je een herroepingsrecht, wel is deze alleen actief als je aan bepaalde eisen doet, meer informatie kan op hun website worden gevonden. Bestellingen vanaf 39,- EUR worden gratis verzonden.

Contact

Als je nog vragen, klachten of nieuwe ideeën voor Tel Sell hebt kan je een van deze manieren gebruiken om contact op te nemen. Bellen gaat via dit nummer: 0800 24 000 24 (gratis). Op de website bevindt zich een invulformulier om via de mail contact te krijgen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:00. Wellicht dat je vraag ook terug te vinden is bij de veelgestelde vragen.

Reviews en beoordelingen Tel Sell

Heb je al eens een bestelling bij Tel Sell geplaatst? Laat dan bij ons achter hoe je dat hebt ervaren in de vorm van een review. Schrijf bijvoorbeeld over de kwaliteit van je producten, hoe het leveren ging en of de klantenservice slecht of goed beviel. Op deze manier kan je andere consumenten helpen door ze een beter perspectief op Tel Sell te geven. Wil je meer leren over Tel Sell en andere bedrijven? Dan kan je op ons platform velerlei beoordelingen en reviews vinden.

Ben je op zoek naar nieuwe sportkleding? Bezoek onze pagina met JD Sports reviews om te weten te komen wat men van hun kleding en service vindt. Het lezen van de ervaringen, beoordelingen en klachten van andere mensen via online recensies is een goede manier om jezelf in te lezen op bedrijven die sportkleding aanbieden. Door je eigen mening in een review achter te laten kan je ook andere mensen helpen bij het zoeken naar de beste sportkleding!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review