Superfunk.eu

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Superfunk.eu

Er zijn online shops die zich richten op het verkopen van slechts een productsoort zoals online kledingwinkels of webwinkels die consumentenelektronica verkopen. Steeds vaker gebeurd het echter dat online winkels diverse soorten producten verkopen die je normaal gesproken niet samen in een echte winkel zult vinden. Superfunk is daar een voorbeeld van, het bedrijf verkoopt online elektronica, mode en allerlei accessoires. Hoe klanten dat waarderen en wat zij van de kwaliteit en service van de Superfunk winkel vinden? Dat lees je in hun reviews die je op onze website kunt vinden. Je komt door het lezen van deze commentaren en klachten precies te weten wat je bij Superfunk te wachten staat.

Over Superfunk

Superfunk

is gevestigd in het Limburgse Landgraaf en je kunt met de klantenservice van Superfunk contact opnemen per e-mail of live chat. Op de site zelf is weinig informatie beschikbaar over de vragen die de meeste klanten stellen of hoe je producten naar Superfunk retour kunt sturen. Wil je bijvoorbeeld betalen met een waardebon of Superfunk kortingscode maar weet je niet hoe dat moet? Neem dan met Superfunk contact op. Deze online shop biedt diverse betaalmethodes om de producten die je wilt hebben te kunnen ontvangen. Zo kun je onder meer veilige betalen met iDEAL. PayPal, Bancontact en creditcard. Hoe het zit met bestellingen naar Superfunk retourneren? Volgens de site heb je 14 dagen bedenktijd om de producten die je ontvangen hebt retour te sturen. De precieze instructies lees je in de specifiek rubriek van deze online shop.

De producten en diensten van Superfunk

Het aanbod van Superfunk is zo groot dat we niet alle producten die er verkrijgbaar zijn kunnen opnoemen. De grootste aanbiedingen zijn direct op de homepagina van deze online shop zichtbaar, de rest van de producten staat vermeld in de lijst met productcategorieën. Onder de meest populaire producten bevinden zich onder meer waterproof mascara, oortelefoons, bluetooth versterkers en USB-spraakmicrofoons. Ben je op zoek naar sieraden of producten voor je persoonlijke verzorging? Ook die zijn er bij Superfunk volop verkrijgbaar. Oorreinigers, medicijnendoosjes en anti snurk apparaten worden door veel klanten besteld. Om meer te weten te komen over alle producten en de kwaliteit ervan raden we je aan om de Superfunk eu reviews op onze website aandachtig te bekijken.

Reviews en commentaren over Superfunk

Als jij als klant ervaring hebt met Superfunk uit de Edisonstraat in Landgraaf dan ben je de aangewezen persoon om een review op onze website achter te laten. Door jouw ervaring met andere klanten te delen maak je het voor hen een stuk makkelijker om overtuigd te worden van de kwaliteit en service die deze online shop te bieden heeft. Vind jij Superfunk betrouwbaar? Levert Superfunk de producten zoals beloofd? Heb jij een klacht ingediend bij Superfunk? Als dat zo is, is die klacht op de juiste manier opgelost? Door jouw beoordeling op onze website te delen kunnen we samen laten zien wat de sterke en zwakke kanten van deze online shop zijn. Wacht dus niet langer en help andere consumenten met jouw Superfunk review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review