Superfunk.eu

Alle reviews

Superfunk.eu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Superfunk.eu

Er zijn online shops die zich richten op het verkopen van slechts een productsoort zoals online kledingwinkels of webwinkels die consumentenelektronica verkopen. Steeds vaker gebeurd het echter dat online winkels diverse soorten producten verkopen die je normaal gesproken niet samen in een echte winkel zult vinden. Superfunk is daar een voorbeeld van, het bedrijf verkoopt online elektronica, mode en allerlei accessoires. Hoe klanten dat waarderen en wat zij van de kwaliteit en service van de Superfunk winkel vinden? Dat lees je in hun reviews die je op onze website kunt vinden. Je komt door het lezen van deze commentaren en klachten precies te weten wat je bij Superfunk te wachten staat.

Over Superfunk

Superfunk is gevestigd in het Limburgse Landgraaf en je kunt met de klantenservice van Superfunk contact opnemen per e-mail of live chat. Op de site zelf is weinig informatie beschikbaar over de vragen die de meeste klanten stellen of hoe je producten naar Superfunk retour kunt sturen. Wil je bijvoorbeeld betalen met een waardebon of Superfunk kortingscode maar weet je niet hoe dat moet? Neem dan met Superfunk contact op. Deze online shop biedt diverse betaalmethodes om de producten die je wilt hebben te kunnen ontvangen. Zo kun je onder meer veilige betalen met iDEAL. PayPal, Bancontact en creditcard. Hoe het zit met bestellingen naar Superfunk retourneren? Volgens de site heb je 14 dagen bedenktijd om de producten die je ontvangen hebt retour te sturen. De precieze instructies lees je in de specifiek rubriek van deze online shop.

De producten en diensten van Superfunk

Het aanbod van Superfunk is zo groot dat we niet alle producten die er verkrijgbaar zijn kunnen opnoemen. De grootste aanbiedingen zijn direct op de homepagina van deze online shop zichtbaar, de rest van de producten staat vermeld in de lijst met productcategorieën. Onder de meest populaire producten bevinden zich onder meer waterproof mascara, oortelefoons, bluetooth versterkers en USB-spraakmicrofoons. Ben je op zoek naar sieraden of producten voor je persoonlijke verzorging? Ook die zijn er bij Superfunk volop verkrijgbaar. Oorreinigers, medicijnendoosjes en anti snurk apparaten worden door veel klanten besteld. Om meer te weten te komen over alle producten en de kwaliteit ervan raden we je aan om de Superfunk eu reviews op onze website aandachtig te bekijken.

Reviews en commentaren over Superfunk

Als jij als klant ervaring hebt met Superfunk uit de Edisonstraat in Landgraaf dan ben je de aangewezen persoon om een review op onze website achter te laten. Door jouw ervaring met andere klanten te delen maak je het voor hen een stuk makkelijker om overtuigd te worden van de kwaliteit en service die deze online shop te bieden heeft. Vind jij Superfunk betrouwbaar? Levert Superfunk de producten zoals beloofd? Heb jij een klacht ingediend bij Superfunk? Als dat zo is, is die klacht op de juiste manier opgelost? Door jouw beoordeling op onze website te delen kunnen we samen laten zien wat de sterke en zwakke kanten van deze online shop zijn. Wacht dus niet langer en help andere consumenten met jouw Superfunk review.