Sup Board

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sup Board

Als jij meer wilt weten over de online shop van Sup Board 99 dan ben je hier bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je op onze website namelijk de eerlijke en onafhankelijke reviews van consumenten die al ervaring hebben met deze en andere webwinkels. Hoe zij producten besteld, betaald en retour gestuurd hebben lees je in hun recensies die voor het gemak voorzien zijn van een aantal sterren ter beoordeling van de service en kwaliteit.

Over Sup Board 99

Sup Board 99

is een webshop die beheerd wordt en eigendom is van Q-31 BV, een onderneming die in Zevenaar gevestigd is. Daar bevindt zich ook de fysieke winkel waar de paddleboads uit het online assortiment verkocht worden. De Sup Board 99 openingstijden van deze vestiging staan vermeld op de website. Daar staan ook de antwoorden op veelgestelde vragen en als je contact met Sup Board 99 op wilt nemen dan kan dat via het telefoonnummer 0854 - 010 000 of e-mail adres sup@99webshops.com.

De producten en diensten van Sup Board 99

Naast alle modellen uit het aanbod worden er bij Sup Board 99 ook tests van de diverse producten getoond. Zo wordt het voor klanten een stuk makkelijker om het beste sup board te kiezen. Enkele van de merken die er door deze aanbieder verkocht worden zijn Aqua Marina, Moai en Bluefin. Zelfs voor een beginner wordt een Sup board kopen bij deze webwinkel zo makkelijk mogelijk gemaakt door de vele blogs met tips en de overzichtelijke productcategorieën zoals All Around Sup Board, Yoga Sup Board en Opblaasbaar Sup Board. Verder zijn er accessoires zoals drybags, peddels en pompen te bestellen. Als jij de producten wilt vergelijken met de Sup Boards die Decathlon verkoopt dan is het verstandig om de reviews over Sup Boards 99 op onze website te bekijken.

Sup Board 99 aanbiedingen

De online shop van Sup Board 99 heeft een categorie met goedkope artikelen als je op zoek bent naar een leuke aanbieding. Er worden onder andere opblaasbare kayaks en sup boards met kortingen aangeboden. Het assortiment in deze Sup Board 99 Outlet wordt regelmatig geactualiseerd, net zoals de nieuwe aanbiedingen op de Facebook en Instagram pagina's van deze aanbieder.

Sup Board 99 retourneren

Het ruilen en retourneren van producten bij Sup Boards 99 moet binnen 14 dagen bij de klantenservice gemeld worden. Na deze melding heb je nogmaals dezelfde periode om jouw artikel naar Sup Board 99 retour te sturen om je aankoopbedrag terug te krijgen. Hoe je dit alles moet doen staat duidelijk omschreven in de voorwaarden van deze online winkel.

Reviews en commentaren

Wat bereik je met het publiceren van jouw Sup Boards 99 review op onze website? Door jouw beoordeling bij ons achter te laten geef je nieuwe klanten zicht op de werkwijze van deze aanbieder. Bovendien kun je hen laten weten of Sup Board 99 betrouwbaar is door een maximum aantal van 5 sterren aan jouw beoordeling te koppelen. Op deze manier kunnen we met elkaar laten zien welke klachten, opmerkingen en tips klanten zoals jij hebben over deze online shop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review