Studentendrukwerk

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Studentendrukwerk

Als student ben je constant bezig met opdrachten maken, of dat nou een verslag, essay’s, thesis of andere soort opdracht is. Tijdens het maken van deze opdrachten wil je uiteraard dat ze er goed en professioneel uit zien. Dit kan gaan tot een professionele inrichting tot een goede print. Wellicht dat je zelf ook opzoek bent naar een plek waar je je studentenwerk kunt laten printen. Dan is Studentendrukwerk wellicht een interessant adres.

Je wilt alleen natuurlijk niet dat Studentendrukwerk tegenvalt, hoe vervelend zou het wel niet zijn, als je werk niet goed wordt geprint en dit (potentieel) je cijfer beïnvloed, of dat het te laat aankomt. Met andere woorden: weet je eigenlijk wel of Studentendrukwerk aan je eisen en verwachtingen zal voldoen? Om daar een beter beeld op te krijgen kan je op onze ErvaringenSite, beoordelingen en reviews lezen. Lees dan bijvoorbeeld over de ervaringen van andere klanten en of ze Studentendrukwerk zouden aanraden.

Wat is Studentendrukwerk

Studentendrukwerk is, zoals de naam al suggereert een bedrijf gespecialiseerd op drukwerk voor studenten. Het bedrijf is opgericht in 2016 en onderdeel van Chris Russell BV, Chris Russell is een full-service reclame bureau gevestigd in Groningen. Al het drukwerk van het bedrijf wordt geproduceerd in hun eigen digitale drukkerij, met een state of art machinepark. Naar eigen zeggen kunnen ze doordat ze dus alles vanuit eigen huis maken, zowel snel leveren als kwaliteit waarborgen.

Het is de missie van Studentendrukwerk om het bestellen van drukwerk zo goedkoop en makkelijk mogelijk te maken, tevens willen ze ook al het drukwerk dat je nodig zult hebben als student verzorgen. Zo geloven ze niet dat een kwalitatief hoog drukwerk, perse gepaard moet gaan met een hoge prijskaart. Volgens Studentendrukwerk maken ze gebruik van bekende drukpersen, waaronder de ‘’bekroonde’’ Kodak Nexpress, zodat ze drukwerk van ‘’topkwaliteit’’ kunnen leveren.

Producten en digitale drukkerij Studentendrukwerk

Zoals al vermeld biedt Studentendrukwerk, drukwerk aan voor allerlei doeleinden: of je nou bierviltjes wilt laten bedrukken, of een essay, bij Studentendrukwerk ben je aan het juiste adres. Om je werk te laten drukken kan je simpelweg een bestand op hun website selecteren, heb je bijvoorbeeld een verslag, vul dan het word/PDF bestand in. Daarna wordt de prijs berekend door bepaalde kenmerken te scannen, denk aan het formaat, aantal pagina’s en type product. Je kunt dan ook uit verschillende aspecten kiezen zoals type papier en papierdikte. Hierna krijg je een prijs te zien.

Al overtuigd dat je iets wilt bestellen bij Studentendrukwerk? Dan kan je een van de volgende betaalmethodes gebruiken: iDEAL, CreditCard, Bancontact en Betalingen op rekening. Op rekening betalen is pas mogelijk vanaf een orderwaarde van €250,-.

Affiliate programma Studentendrukwerk

Als je wilt samenwerken met Studentendrukwerk is dat mogelijk in de vorm van hun affiliate programma. Hun principe bestaat uit 5 stappen, opeenvolgend: 1) Jij plaats op je website een affiliate tekstlink of banner die verwijst naar Studentendrukwerk. 2) De bezoeker van je website klikt op deze link of banner. 3) De bezoeker plaatst vervolgens een bestelling bij Studentendrukwerk. 4) Je commissie wordt dan door TradeTracker geregistreerd. 5) Vervolgens wordt deze commissie aan het einde van de maand door TradeTracker uitbetaald.

Laat een review achter

Als je al eens bij Studentendrukwerk een bestelling hebt geplaatst, zijn we heel benieuwd naar hoe deze beviel. Laat dat in de vorm van een review achter, schrijf bijvoorbeeld over de algemene indruk van kwaliteit, klantvriendelijkheid, etc. en of je Studentendrukwerk überhaupt zou aanraden. Zo help je andere potentiële consumenten, door ze een beter perspectief te geven over hoe Studentendrukwerk bevalt in de werkelijkheid. Als je meer over andere bedrijven wilt weten kan je Studentendrukwerk beoordelingen vinden op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Spring in ‘t Veld 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Studentendrukwerk en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. De webshop biedt alles wat een student nodig heeft als het gaat om drukwerk, a...

Alle reviews ( 1 )

Positieve ervaring bij Studentedrukwek

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Studentendrukwerk en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. De webshop biedt alles wat een student nodig heeft als het gaat om drukwerk, allemaal geproduceerd in eigen huis. Dit is heel fijn omdat ze daardoor flexibel zijn in maatwerk en hun kwaliteit goed kunnen waarborgen. Het bestelproces verliep soepel en gemakkelijk en mijn bestelling werd snel geleverd. Het eindproduct was precies zoals ik het had verwacht: hoogwaardige kwaliteit zonder fouten of beschadigingen. Bovendien waren de prijzen zeer redelijk vergeleken met andere aanbieders. Als student heb je vaak niet veel tijd om naar de winkel te gaan voor drukwerk, daarom vind ik het concept van Studentendrukwerk zo handig; alles is online beschikbaar en binnen een paar klikken heb je precies wat je nodig hebt. Al met al zou ik Studentendrukwerk ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar drukwerk van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

S
Spring in ‘t Veld 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!