Stoov

Alle reviews

Stoov

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Logo VONROC
VONROC

Wanneer je pas verhuisd bent of je wilt je bestaande woning upgraden, kan je op het internet oneindig veel inspiratie opdoen. VONROC.nl is misschie...

Stoov

In ons kleine kikkerlandje kan het soms erg koud worden. Misschien dat je daar zelf wel eens last van heb. Met de moderne technologieën van vandaag zijn er diverse producten om deze koelte tegen te gaan. Een van bedrijven gespecialiseerd op het gebied van infraroodverwarming producten is Stoov. Een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen van aantrekkelijke producten die jou warm houden. 

Alleen voordat je een bestelling bij Stoov plaats wil je wel zeker weten dat ze aan je verwachtingen zullen voldoen. Hoe goed is bijvoorbeeld de Stoov klantenservice? Wat voor kwaliteit kun je verwachten? Wat voor ervaring hebben consumenten die al eerder bij ze hebben besteld? Om kennis rijker te worden over dit soort factoren kan je op onze website reviews en beoordelingen lezen. 

Over Stoov
Stoov is een Nederlands bedrijf opgericht door Teun van Leijsen. Toen de vrouw van Teun zwanger was legde hij voor haar wat warmte-elementen in het kussen op een tuinbankje. "Mijn vrouw zat die avond graag op een warme bank in de tuin. Ze nam zelfs het kussen mee naar binnen." Op deze manier kreeg hij het idee om aantrekkelijke infrarood warmtekussen te gaan ontwerpen en produceren. 

Hedendaags richt het bedrijf zich op meer dan alleen kussens. Met oog voor de planeet worden producten gemaakt, ze bestaan namelijk ‘’zo veel mogelijk’’ uit recyclebaar, maar toch stevig materiaal. 

Producten en diensten Stoov
Momenteel heeft het bedrijf meer dan alleen Stoov kussens, namelijk ook zitkussens, hondenkussens, elektrische kruiken en meer. Producten zijn in diverse kleuren zoals geel, groen, wit en nog meer verkrijgbaar. Heb je specifieke wensen voor je bestelling, dan kan je een ingebouwd filter gebruiken op de webshop, om je zoektocht te specificeren. Producten worden zo veel mogelijk met recyclebaar materiaal gemaakt, als een deel kapot gaat kan je contact opnemen voor reparatie. 

Tevreden met je gekozen Stoov warmtekussen of andere producten? Gebruik dan een van de volgende betaalmogelijkheden om af te rekenen: iDEAL, PayPal, Mastercard, VISA, Bancontact, KBC, Belfius, ING Homepay, Cartes Bancaires, EPS, Giropay, American Express, Mist Cash, Sofort en Maestro. Betalingen worden direct ontvangen. Verzendkosten bedragen €4,95 als je orderbedrag onder de €50 ligt, een bedrag daar boven betekend gratis bezorging. Ze streven ernaar om binnen 2 werkdagen te leveren. Stoov kortingscode kan op het eind bij het bestellen gebruikt worden, zolang deze geldig is. 

Contact
Niet tevreden, vragen of ideeën voor Stoov? Gebruik dan een van de volgende diverse methodes om contact met ze op te nemen. Mailend contact opnemen kan via: klantenservice@stoov.com. Neem je liever telefonisch contact op, doe dat dan via: +024 8080429. De klantenservice van Stoov is bereikbaar van (ma-vr van 9:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 18:00). Wellicht dat je vraag al eerder gesteld is en terug te vinden valt bij de FAQ (Veelgestelde Vragen). 

Reviews en beoordelingen Stoov
Al ooit een verwarmingsproduct bij Stoov gekocht? Laat ons dan weten hoe dat beviel, in de vorm van een review. Op deze manier kan je namelijk andere potentiële consumenten helpen, door ze een beter perspectief over hoe Stoov ervaren wordt te geven. Meer leren over Stoov? Lees dan reviews en beoordelingen bij ons.