Stoov reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Stoov

In ons kleine kikkerlandje kan het soms erg koud worden. Misschien dat je daar zelf wel eens last van heb. Met de moderne technologieën van vandaag zijn er diverse producten om deze koelte tegen te gaan. Een van bedrijven gespecialiseerd op het gebied van infraroodverwarming producten is Stoov. Een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen van aantrekkelijke producten die jou warm houden.

Alleen voordat je een bestelling bij Stoov plaats wil je wel zeker weten dat ze aan je verwachtingen zullen voldoen. Hoe goed is bijvoorbeeld de Stoov klantenservice? Wat voor kwaliteit kun je verwachten? Wat voor ervaring hebben consumenten die al eerder bij ze hebben besteld? Om kennis rijker te worden over dit soort factoren kan je op onze website reviews en beoordelingen lezen.

Over Stoov

Stoov is een Nederlands bedrijf opgericht door Teun van Leijsen. Toen de vrouw van Teun zwanger was legde hij voor haar wat warmte-elementen in het kussen op een tuinbankje. "Mijn vrouw zat die avond graag op een warme bank in de tuin. Ze nam zelfs het kussen mee naar binnen." Op deze manier kreeg hij het idee om aantrekkelijke infrarood warmtekussen te gaan ontwerpen en produceren.

Hedendaags richt het bedrijf zich op meer dan alleen kussens. Met oog voor de planeet worden producten gemaakt, ze bestaan namelijk ‘’zo veel mogelijk’’ uit recyclebaar, maar toch stevig materiaal.

Producten en diensten Stoov

Momenteel heeft het bedrijf meer dan alleen Stoov kussens, namelijk ook zitkussens, hondenkussens, elektrische kruiken en meer. Producten zijn in diverse kleuren zoals geel, groen, wit en nog meer verkrijgbaar. Heb je specifieke wensen voor je bestelling, dan kan je een ingebouwd filter gebruiken op de webshop, om je zoektocht te specificeren. Producten worden zo veel mogelijk met recyclebaar materiaal gemaakt, als een deel kapot gaat kan je contact opnemen voor reparatie.

Tevreden met je gekozen Stoov warmtekussen of andere producten? Gebruik dan een van de volgende betaalmogelijkheden om af te rekenen: iDEAL, PayPal, Mastercard, VISA, Bancontact, KBC, Belfius, ING Homepay, Cartes Bancaires, EPS, Giropay, American Express, Mist Cash, Sofort en Maestro. Betalingen worden direct ontvangen. Verzendkosten bedragen €4,95 als je orderbedrag onder de €50 ligt, een bedrag daar boven betekend gratis bezorging. Ze streven ernaar om binnen 2 werkdagen te leveren. Stoov kortingscode kan op het eind bij het bestellen gebruikt worden, zolang deze geldig is.

Contact

Niet tevreden, vragen of ideeën voor Stoov? Gebruik dan een van de volgende diverse methodes om contact met ze op te nemen. Mailend contact opnemen kan via: klantenservice@stoov.com. Neem je liever telefonisch contact op, doe dat dan via: +024 8080429. De klantenservice van Stoov is bereikbaar van (ma-vr van 9:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 18:00). Wellicht dat je vraag al eerder gesteld is en terug te vinden valt bij de FAQ (Veelgestelde Vragen).

Reviews en beoordelingen Stoov

Al ooit een verwarmingsproduct bij Stoov gekocht? Laat ons dan weten hoe dat beviel, in de vorm van een review. Op deze manier kan je namelijk andere potentiële consumenten helpen, door ze een beter perspectief over hoe Stoov ervaren wordt te geven. Meer leren over Stoov? Lees dan reviews en beoordelingen bij ons.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review