Ssense

Alle reviews

Ssense

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Ssense

Op deze pagina vind je de ervaring van anderen met het online modeplatform en online winkel SSENSE. Als jij ervaring hebt met dit bedrijf willen we je vragen die ervaring met ons te delen zodat anderen kunnen ontdekken of dit bedrijf voor kwaliteit en service staat.

SSENSE is een Canadees online-mode platform waar je naast informatie, trends, vlogs en blogs modekleding kunt kopen. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor grote mode-merken zoals Burberry, Dior, Dolce&Gabbana, Dr. Martens, Fendi en Gucci.

Om nog meer mensen van dienst te zijn willen we je vragen om jouw ervaring met dit bedrijf te delen. Vertel ons hoe het bestelproces verliep, of de levering snel ging en hoe de nazorg was. Jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van een weldoordachte keuze. 

Over SSENSE 
SSENSE is een mode platform dat in 2003 opgericht werd in Montreal. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd platform die kleding en lifestyle artikelen levert aan klanten in 150 landen over de hele wereld. 

Ze bieden een mix van luxueuze kleding, streetwear en avant-garde merken die ze aanbieden via hun online platform. Naar eigen zeggen zijn ze de leiders in hun industrie op het gebied van het creëren van content die hun klanten aanspreekt. Maandelijks bezoeken gemiddeld 76 miljoen mensen hun pagina. 

SSENSE zegt niet alleen bij te willen dragen aan een verdere ontwikkeling van de mode-industrie, maar ze willen ook een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap. SSENSE draagt zijn steentje bij door hun producten te versturen in verpakkingen van gerecycled materiaal. Daarnaast werken ze aan duurzaam transport en ondersteunen ze een Canadese vrouwenorganisatie.

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de klantenservice, deze service is in het Engels en Frans.

Producten en diensten van SSENSE 
Je kunt bij SSENSE terecht voor high-fashion, streetwear en avant-garde modekleding. Er is keuze uit kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. SSENSE wil niet alleen kleding verkopen, maar ook een platform zijn in de fashionwereld. Op de website vindt je daarom blogs, content, nieuwsberichten, en ervaringen over de modewereld. 

Op de website kun je meer leren over de laatste trends en fashion statements. Ontdek bijvoorbeeld welke jeans dit seizoen populair is en wat bekende sterren dragen. Krijg daarnaast een goed beeld van de collecties van bekende fashionbrands en ontdek welke accessoires je volgens SSENSE  absoluut moet aanschaffen. 

Ze bieden een groot aantal merken aan. Zo verkopen ze high fashion brands zoals Givenchy, Gucci, Dolce& Gabanna en Versace, maar ook meer mode die meer betaalbaar is. Denk hierbij aan spijkerbroeken van Levi’s of schoenen van Dr. Martens, Adidas of Asics. 

Ervaringen, klachten en tips over SSENSE 
Op deze pagina delen we jouw ervaring en die van anderen. We willen je vragen om anderen te helpen door jouw review hier te plaatsen zodat anderen meer te weten komen over SSENSE. Door ervaringen van anderen te horen is het makkelijker om een goed beeld te vormen van een bedrijf en te besluiten of je tot aankoop over wil gaan.