Ssense

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Ssense

Op deze pagina vind je de ervaring van anderen met het online modeplatform en online winkel SSENSE. Als jij ervaring hebt met dit bedrijf willen we je vragen die ervaring met ons te delen zodat anderen kunnen ontdekken of dit bedrijf voor kwaliteit en service staat.

SSENSE is een Canadees online-mode platform waar je naast informatie, trends, vlogs en blogs modekleding kunt kopen. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor grote mode-merken zoals Burberry, Dior, Dolce&Gabbana, Dr. Martens, Fendi en Gucci.

Om nog meer mensen van dienst te zijn willen we je vragen om jouw ervaring met dit bedrijf te delen. Vertel ons hoe het bestelproces verliep, of de levering snel ging en hoe de nazorg was. Jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van een weldoordachte keuze.

Over SSENSE
SSENSE is een mode platform dat in 2003 opgericht werd in Montreal. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd platform die kleding en lifestyle artikelen levert aan klanten in 150 landen over de hele wereld.

Ze bieden een mix van luxueuze kleding, streetwear en avant-garde merken die ze aanbieden via hun online platform. Naar eigen zeggen zijn ze de leiders in hun industrie op het gebied van het creëren van content die hun klanten aanspreekt. Maandelijks bezoeken gemiddeld 76 miljoen mensen hun pagina.

SSENSE zegt niet alleen bij te willen dragen aan een verdere ontwikkeling van de mode-industrie, maar ze willen ook een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap. SSENSE draagt zijn steentje bij door hun producten te versturen in verpakkingen van gerecycled materiaal. Daarnaast werken ze aan duurzaam transport en ondersteunen ze een Canadese vrouwenorganisatie.

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de klantenservice, deze service is in het Engels en Frans.

Producten en diensten van SSENSE
Je kunt bij SSENSE terecht voor high-fashion, streetwear en avant-garde modekleding. Er is keuze uit kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. SSENSE wil niet alleen kleding verkopen, maar ook een platform zijn in de fashionwereld. Op de website vindt je daarom blogs, content, nieuwsberichten, en ervaringen over de modewereld.

Op de website kun je meer leren over de laatste trends en fashion statements. Ontdek bijvoorbeeld welke jeans dit seizoen populair is en wat bekende sterren dragen. Krijg daarnaast een goed beeld van de collecties van bekende fashionbrands en ontdek welke accessoires je volgens SSENSE absoluut moet aanschaffen.

Ze bieden een groot aantal merken aan. Zo verkopen ze high fashion brands zoals Givenchy, Gucci, Dolce& Gabanna en Versace, maar ook meer mode die meer betaalbaar is. Denk hierbij aan spijkerbroeken van Levi’s of schoenen van Dr. Martens, Adidas of Asics.

Ervaringen, klachten en tips over SSENSE
Op deze pagina delen we jouw ervaring en die van anderen. We willen je vragen om anderen te helpen door jouw review hier te plaatsen zodat anderen meer te weten komen over SSENSE. Door ervaringen van anderen te horen is het makkelijker om een goed beeld te vormen van een bedrijf en te besluiten of je tot aankoop over wil gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van den Velden 1 jaar geleden
8.5
Onlangs heb ik enkele items gekocht bij Ssense en mijn ervaring was echt geweldig. Hun collectie is uitgebreid, met meer dan 500 bekende merken, opkomende ontwerpers en streetwear labels voo...

Alle reviews ( 1 )

Een Luxe Winkelervaring Online

Onlangs heb ik enkele items gekocht bij Ssense en mijn ervaring was echt geweldig. Hun collectie is uitgebreid, met meer dan 500 bekende merken, opkomende ontwerpers en streetwear labels voor zowel mannen als vrouwen. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht dankzij hun geavanceerde zoekfuncties. Na het plaatsen van mijn bestelling werd deze snel verzonden. De verzending verliep soepel en de items kwamen goed ingepakt aan, zonder beschadigingen of vertragingen. Wat me echt aangenaam verraste was de kwaliteit van de producten - ze waren precies zoals beschreven op de website. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankoopervaring bij Ssense. Ik zou het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een luxueuze winkelervaring online.

v
van den Velden 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review