Sport-Thieme

Alle reviews

Sport-Thieme

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Sport-Thieme

Fijn dat je een kijkje komt nemen op de reviewpagina van Sport-Thieme. Je vindt hier ervaringen en reviews van klanten van Sport-Thieme. Als jij klant bent van dit bedrijf, of dit bent geweest, willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. Die ervaring kan anderen helpen om een goed doordachte keuze te maken.

Sport-Thieme is één van de grootste verzenders van sportartikelen in Europa. Ze werken met name voor sportverenigingen, fitness-scholen, therapeuten, en schoolsport.

We zijn benieuwd of jij voor jouw bedrijf, of vereniging, artikelen hebt besteld bij dit sportwarenhuis. We horen graag wat je vond van dit bedrijf. We willen niet alleen weten hoe de service was, maar ook of de artikelen aan je verwachting voldeden, of de levering snel was, en wat je vond van de nazorg. Je helpt er anderen enorm mee.

Over Sport-Thieme
Sport-Thieme is een familiebedrijf dat is opgericht in 1949 en sindsdien is uitgegroeid tot één van de grootste van Europa. Ze exporteren niet alleen naar meer dan 50 landen, maar brengen ook hun catalogus uit in verschillende talen.

Bij het bedrijf in Duitsland zijn meer dan 200 mensen werkzaam. Gemiddeld hebben ze een jaaromzet van 31 miljoen Euro. 

Veel van de artikelen die verkocht worden via Sport-Thieme komen uit de eigen fabriek. Ze hebben bijvoorbeeld een metaalverwerker, houtverwerker en eigen spuiterij. Hiermee wordt een groot aantal producten zelf gemaakt. Op het terrein van het bedrijf vindt je niet alleen de loodsen voor fabricage, maar ook een magazijn waar meer dan 7500 artikelen worden opgeslagen. Alle artikelen voldoen aan het TÜV-GS keurmerk

Producten en diensten van Sport-Thieme
Bij Sport-Thieme kun je als vereniging, sportclub, healthprofessional of school terecht voor duizenden sportartikelen. Of dit nu een fitnesstoestel voor in de revalidatiekliniek is, sporttoestellen voor in de gymzaal of recreatiespelen voor schoolgym.

Omdat het aanbod groot is kun je op meerdere manieren je producten zoeken. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op alfabet, categorie, of je zoekterm opgeven. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op teamsporten. Hiervoor hebben ze zowel teamtassen en teamkleding als complete sportinstallaties. Je kunt ballen bestellen voor voetbal, beachvolleybal, hockey, tennis en golf. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende kwaliteitsniveaus. Van amateur tot topsporter.

Als je eigenaar of medewerker ben van een fitnessstudio kun je hier terecht voor alle apparaten die nodig zijn om een fitnessstudio in te richten. Koop hier je crosstrainer, loopband, trilapparaat, spinningfiets of roeiapparaat. Zodra je de basis hebt kun je ook kijken naar extra toebehoren zoals weegschalen, halters, vetmeters en TRX-benodigdheden.

Of je nu een professionele turnvereniging hebt of een vrijetijdsgroep met kinderen. Je hebt er bruggen, evenwichtsbalken, rekstokken, ringen en magnesium voor nodig. Bestel alles wat je nodig hebt bij Sport-Thieme. De meeste van deze artikelen zijn in de eigen fabriek gemaakt.

Ervaringen, klachten en tips over Sport-Thieme
Vertel ons wat jouw ervaring is met dit bedrijf door jouw review achter te laten op deze pagina. Het is vaak lastig om aan de hand van een website te bepalen of een winkel betrouwbaar is, en prettig om mee samen te werken. Jouw ervaring, review & beoordeling kan anderen helpen om een keuze te maken.