Skinlight

Alle reviews

Skinlight

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Skinlight

Heb jij wel eens gebruikgemaakt van whitening crèmes dan zijn we benieuwd of je ervaring hebt met het merk Skinlight. Jouw ervaring kan ervoor zorgen dat anderen de juiste keuze maken bij het kiezen van een withening behandeling. Je huid is uiteraard heel belangrijk voor je en je wil er zeker van zijn dat je een product koopt dat je huid mooier maakt zonder dat het schadelijk is.

Skinlight is een bedrijf waar je het gelijknamige withening product kunt kopen. Dit product kan je helpen bij het bleken van je moedervlekken, pigmentvlekken of egaliseren van vlekken.

We zijn benieuwd of jij tevreden bent met de service die Skinlight je heeft geboden en of de behandeling je heeft geholpen. Jouw ervaring kan anderen helpen om een duidelijk beeld te creëren van de voors en tegens van deze huidbehandeling.

Over Skinlight
Skiinlight is een bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen. Ze hadden het idee om een middel op de markt te brengen om pigmentvlekken en andere vlekken op dehuid lichter te maken. Na veel onderzoek en het doen van testen hebben ze deze huidcrème op de markt gebracht. Dit soort producten moeten in Nederland aan heel veel eisen voldoen, daarom weet je zeker dat het middel niet schadelijk is voor de huid.

Het huidbleekmiddel heeft een sterkere samenstelling dan andere pigmentcrèmes zodat je zeker weet dat de crème resultaat biedt. Skinlight hecht er veel waarde aan dat de crème niet alleen werkt maar ook niet schadelijk is voor de huid. Om dit te realiseren bevat de crème alleen natuurlijke ingrediënten. Daarbij is de crème geschikt voor alle huidtypes, dus of je nu een vette of droge huid hebt, de crème werkt ook voor jou. 

Mocht je niet helemaal zeker zijn of deze crème geschikt is wat je zoekt dan kun je contact opnemen met Skinlight voor persoonlijk advies. Stel je vraag per email en ze zullen je zo snel mogelijk antwoord geven. Mocht je bij ontvangst je bedenken en het artikel liever terugsturen dan kan dat binnen 14 dagen. Uiteraard kan dit alleen als de crème ongebruikt is. 

Producten en diensten van Skinlight
Skinlight is de ontwikkelaar en distributeur van de gelijknamige whitening crème. Je kunt de crème direct online op hun website bestellen. De crème is bedoeld om donkere vlekken op je huid te bleken zodat je huid egaler wordt. je kunt hierbij denken aan donkere kringen op je oksels, knieholtes, of gezicht. Daarnaast helpt het bij ouderdomsvlekken en platte moedervlekken.

De crème is op drie plekken te koop. Ofwel in de winkel in Nijmegen, online of via Bol.com. Skinlight werkt er hard aan om het netwerk uit te breiden zodat je het product in de toekomst op meer plekken kunt kopen.

Ervaringen, klachten en tips over Skinlight
We zijn heel benieuwd of het product Skinlight jou heeft geholpen om een blekere huid te krijgen of vlekken te verminderen. Daarnaast zijn we benieuwd wat je vind van de service van het bedrijf. Jouw ervaring is heel waardevol voor mensen die overwegen om deze crème ook aan te schaffen.