Shoppartners.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Shoppartners.nl

Het online winkelen wordt steeds makkelijker door de grote toename van online warenhuizen. Koopgedrag veranderd en dat is te zien aan de grote opmars waar dit soort bedrijven mee bezig zijn. Neem bijvoorbeeld Shoppartners.nl een online shop die meer dan 100.000 verschillende producten op voorraad heeft en direct kan leveren. Dat doet het bedrijf achter de site dan ook in 26 landen. Je mag dus wel wat verwachten van deze webwinkel. Hoe goed Shoppartners.nl ook zegt te zijn, de klanten bepalen hoe het gesteld is met de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze webwinkel. Als je daar meer over wilt weten kun je de reviews op onze website lezen. Door handig gebruik te maken van de ervaringen en klachten die je daar vindt hoef je niet bang te zijn voor een miskoop of problemen bij het retourneren van een bestelling.

Over Shoppartners. nl

Het bedrijf achter dit online warenhuis, dat overigens dezelfde naam heeft, verstuurd vanuit het magazijn in Heerhugowaard alle producten naar klanten in verschillende Europese landen. Dat is ook het adres waar je de producten die je verkeerd besteld hebt naar Shoppartners kunt retourneren. Voor vragen hierover kun je met Shoppartners contact opnemen. De medewerkers van de klantenservice kunnen je ook extra uitleg geven over hoe de Shoppartners kortingscode gebruikt moet worden. Het betalen van een order doe je net zoals in vele andere online shop veilige met methodes zoals iDEAL of creditcard. Bovendien zouden aankopen bij deze webwinkel gewaarborgd moeten zijn, Shoppartners.nl beschikt namelijk over het Keurmerk van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie.

De producten van Shoppartners.nl

Shoppartners.nl

verkoopt een ruim keuze aan diverse producten, van kleding en feestartikelen tot speelgoed en sportartikelen. Enkele voorbeelden van de meest populaire producten die Shoppartners momenteel te bieden heeft zijn kunstplanten zoals de Shoppartners revoluta vredespalm en de witte kunstbloemen. In de zomer zijn de Shoppartners koeltassen, zomerkleding en zonnebrillen erg in trek bij klanten. Deze online shop weet dat consumenten niet graag lang op hun bestellingen wachten en levert daarom al de volgende werkdag, als je bestelling tenminste voor 15.00 uur geplaatst en betaald is. Heb je een product gekregen waarvan de kwaliteit je niet bevalt? Dan kun je dat binnen 30 dagen na ontvangst aan Shoppartners retourneren. De instructies hiervoor vind je op de site. Wil je weten hoe andere klanten van deze online shop de retourservice waarderen? Lees dan hun Shoppartners reviews op onze site.

Reviews en commentaren over Shoppartners.nl

Jij als klant ben degene die wij zoeken. Maar maak je geen zorgen, dat doen we met goede bedoelingen. Wij hopen namelijk dat je bereid bent om jouw Shoppartners.nl review op onze website te plaatsen. Door dat te doen kun je samen met ons laten zien wat jij de goede en slechte kanten van dit online warenhuis vindt. Is Shoppartners betrouwbaar als verkoper? Komt de kwaliteit van de geleverde producten overeen met de verwachtingen? Worden de eigen voorwaarden wat betreft de levertijd en het retourneren door Shoppartners nageleefd? In jouw beoordeling kun je jouw ervaring kwijt die nieuwe klanten heel graag willen lezen. We willen toch allemaal weten waar we aan toe zijn voor we ergens een bestelling plaatsen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Smith 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs bij Shoppartners.nl geweest voor het kopen van verschillende producten en ik kan zeggen dat mijn ervaring met deze webshop zeer positief was. De website is gemakkelijk te navi...

Alle reviews ( 1 )

Shoppartners BV - Homeshopping netwerk: Geweldige Online Winkel Experience

Ik ben onlangs bij Shoppartners.nl geweest voor het kopen van verschillende producten en ik kan zeggen dat mijn ervaring met deze webshop zeer positief was. De website is gemakkelijk te navigeren, waardoor ik snel vond wat ik nodig had. Wat me opviel, was de brede selectie aan producten die beschikbaar waren op de site. Dit maakte het proces van winkelen interessanter omdat er zo veel keuze was tussen verschillende merken en prijsklassen. Mijn bestelling arriveerde ook sneller dan verwacht en werd goed verpakt geleverd zonder schade aan de producten. Over het algemeen zou ik Shoppartners.nl zeker aanraden als een betrouwbare online retailer met een breed scala aan merchandise tegen redelijke prijzen. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop hier.

S
Smith 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!