Second Luxury

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

Second Luxury

Ben jij op zoek naar een platform waar je onder meer jouw design- en interieurartikelen kunt aanbieden? Wellicht kan het bedrijf Second Luxury jou helpen bij deze zoektocht. Het bedrijf opereert als intermediair bij de vraag en het aanbod naar tweedehands merkartikelen.

Om meer te weten te komen over de ervaringen van klanten met Second Luxury is het raadzaam om de reviews over het bedrijf te lezen op ReviewsBird. Op deze manier kan je ontdekken wat voor soort bedrijf Second Luxury is en of het bedrijf echt betrouwbaar is. Ook kan je zien hoe klanten bijvoorbeeld denken over de service en kwaliteit van de producten en diensten die worden aangeboden. Door de ervaringen te lezen van klanten die jou zijn voorgegaan, kan je een weloverwogen besluit nemen over of Second Luxury voor jou het juiste bedrijf is.

Over Second Luxury

Het bedrijf Second Luxury biedt een platform aan waarop particulieren en bedrijven hun design- en merkartikelen kunnen aanbieden. Second Luxury zorgt ervoor dat jouw artikelen worden aangeboden door deze op hun website te presenteren. Ook bestaat er de mogelijkheid om artikelen in de showroom van Second Luxury te presenteren.

De missie van het bedrijf is om een platform te ontwikkelen waarbij vraag en aanbod naar zowel tweedehands als nieuwe luxe design artikelen samenkomen. Op deze manier ontvang je volgens het bedrijf altijd een reëel bedrag voor jouw aangeboden artikel. Wanneer je het artikel via de website van Second Luxury hebt verkocht, brengt het bedrijf een fee in rekening die wordt verrekend bij de uitbetaling.

Producten en diensten Second Luxury

Op de website en in de fysieke store van Second Luxury tref je verschillende producten en diensten. Het bedrijf biedt een volledige verzorging aan voor het gehele koop- en verkoopproces van design artikelen. Second Luxury verzorgt het financiële gedeelte van de koop- en verkoop, de omschrijving van het aangeboden product en het plaatsen van de foto’s van de artikelen. Je kan jouw artikelen gratis op de website van het bedrijf laten plaatsen. Het bedrijf geeft ook de optie om jouw artikelen tegen betaling thuis te laten ophalen.

Voor bedrijven heeft Second Luxury ook de mogelijkheid ontwikkeld om showroommodellen op de website en in de fysieke store te plaatsen. Wanneer een bedrijf voorraad over heeft kan Second Luxury optreden als aanbieder van deze producten.

Welke producten kan je kopen en verkopen bij Second Luxury? Het bedrijf biedt interieurproducten aan, zoals meubels, maar ook kunstobjecten, tuinmeubelen, tassen en diverse accessoires. Second Luxury werkt samen met verschillende merken, waaronder Arco, Chanel, Rolf Benz en MDF Italia.

Garanties en contact Second Luxury

Omdat Second Luxury als intermediair opereert, stelt het bedrijf dat het de privacy van kopers en verkopers volledig kan garanderen. Ook beoordeelt het bedrijf de aangeboden artikelen op kwaliteit, echtheid en waarde voordat wordt overgegaan tot plaatsing op de website. Wanneer Second Luxury twijfels heeft over of het artikel wel of niet voldoet aan deze voorwaarden, wordt het artikel niet aangeboden. Op die manier stelt het bedrijf de echtheid van alle aangeboden artikelen te garanderen.

Contact met Second Luxury is mogelijk op verschillende manieren. Het bedrijf heeft een website met een FAQ waarin de meest gestelde vragen worden behandeld. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@secondluxury.nl of telefonisch contact op te nemen via 040-7370455.

Ervaringen, beoordelingen en reviews over Second Luxury

Als je meer wilt weten over Second Luxury en alles wat dit bedrijf aanbiedt, lees dan de ervaringen van klanten op ReviewsBird. Wanneer jij al eens een product hebt gekocht of verkocht bij Second Luxury, zouden wij graag jouw ervaringen willen horen. Vertel ons over hoe jij het koop- en verkoopproces hebt ervaren, hoe jij de service vond, of hoe het bedrijf in de praktijk omgaat met de garanties die worden aangeboden. Op deze manier help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken om hun artikelen wel of niet te kopen en te verkopen bij Second Luxury.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van de Velden 2 jaar geleden
7
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Second Luxury en ik moet zeggen dat mijn ervaring fantastisch was. De website is zeer gemakkelijk te navigeren en alle producten zijn duidelijk gelabeld me...

Alle reviews ( 1 )

Een geweldige shopervaring bij Second Luxury

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Second Luxury en ik moet zeggen dat mijn ervaring fantastisch was. De website is zeer gemakkelijk te navigeren en alle producten zijn duidelijk gelabeld met informatie over de merken die worden verkocht. Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik deze snel en in perfecte staat. Alles wat ik kreeg voldeed aan de beschrijving op de website, waardoor ik erop kon vertrouwen dat alles authentiek was. Wat ik vooral leuk vond aan Second Luxury, is hun brede selectie van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar designerkleding, accessoires of tassen, ze hebben het allemaal! Daarnaast vind ik het geweldig dat zij ook tweedehands items verkopen - dit geeft consumenten een kans om luxe artikelen te kopen voor een lagere prijs en helpt bij duurzame consumptie. Al met al ben ik zeer onder de indruk van Second Luxury en zal zeker daar blijven winkelen voor luxe-items in de toekomst!

v
van de Velden 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review